Valutata 5 stelle su 5

Ik heb onlangs een waardebon van €250 gewonnen via een winactie en die heb ik meteen gebruikt. Wat een geweldige ervaring! Bij vragen kreeg ik binnen enkele minuten al vriendelijk en behulpzaam antwoo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijne klantenservice, erg vriendelijk! Helpen en denken goed met je mee. Kwast zelf is echt super, geen gedoe meer met plakkerige handen tijdens het insmeren!

Valutata 3 stelle su 5

Ik kocht 2 x de solar buddies. Helaas lekken de potjes. Hoewel het een leuk concept is en de zonnecrème goed uitrolt op het lichaam, ben ik niet tevreden omwille van de lekkage. Zelfs wanneer ik het... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne kwast voor 2 kleine kindjes die niet rustig blijven zitten met insmeren. Helaas bleek de mijne een productie foutje te hebben, maar na een vraag daarover gesteld te hebben via instagram,... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di cosmetici

Scritti dall'azienda

De AMICI Sun Brush is een hervulbare zonverzorging applicator voor het aanbrengen van zonnebrandcrème op kinderen, peuters, baby's en volwassenen. De opzetborstel heeft een unieke vorm die gemakkelijk op het gezicht, de oren en de hals kan worden aangebracht, waardoor de ogen worden vermeden en je handen volledig vrij van zonnebrandcrème zijn. Nooit meer plakkerige handen!

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Top producten voor deze zomer!

Wat een super fijn product die Solar Buddies! Lekker snel aanbrengen en mijn dochter vindt het nog leuk ook! De Amici refillable brush is ook echt top voor je gezicht. Ook de service is echt fantastisch, ik had besteld en gevraagd of het dezelfde dag nog verzonden kon worden omdat we na het weekend al op vakantie konden. Mijn pakketje is persoonlijk ingepakt en zo precies op tijd binnen gekomen voor onze vakantie! Dat is nog eens meedenken!
Bedankt Amici!

25 giugno 2025
Valutata 4 stelle su 5

Fantastische service

Twee hervulbare zonnebrandkwasten besteld. Bij de ene zat een zakje om de kwast in op te bergen bij de andere niet. Ik dacht ik waag er een berichtje aan. Binnen 10 minuten een reactie van de klantenservice en binnen twee dagen het ontbrekende opbergzakje in huis. Top service!
De kwast moet ik nog proberen. Vandaar voor nu 4 sterren. Maar mocht er met de kwast onverhoopt iets zijn, waar ik natuurlijk niet vanuit ga, dan weet ik zeker dat dit naar tevredenheid zal worden opgelost.

21 giugno 2025
Valutata 3 stelle su 5

solar buddie lekt

Ik kocht 2 x de solar buddies. Helaas lekken de potjes.
Hoewel het een leuk concept is en de zonnecrème goed uitrolt op het lichaam, ben ik niet tevreden omwille van de lekkage. Zelfs wanneer ik het potje rechtop laat staan en enkel gebruik tijdens het insmeren, komt de zonnecreme via de schroefdop toch naar buiten. Je kan het dus niet meenemen in je handtas.
Helaas had ik de verpakking al weggegooid, anders had ik de ongebruikte versie zeker retour gestuurd

2 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super fijn product en fijne service!

Wat een fijn en makkelijk te gebruiken product is dit. Slim systeem waarbij insmeren van mijn dochter een stuk leuker voor haar wordt en makkelijker voor mij. Product kan je vullen met je eigen zonnebrand. Ook mijn man die maar 1 arm ter beschikking heeft kan haar nu makkelijker insmeren. Bedrijf geeft ook een hele fijne service en heeft mij goed geholpen toen ik hulp nodig had! Zeker een aanrader!

4 giugno 2025

Goede service!

Wat een fijne kwast! Toen de kwast aankwam was de sluiting van de tube niet goed. Er werd meteen een nieuwe opgestuurd, wat een goede service! Wordt gewaardeerd!

20 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben super goed geholpen door een…

Ik ben super goed geholpen door een lieve medewerker van Amici die de extra mile ging om de zonnecrème brush tijdig voor mijn vakantie bij mij thuis te krijgen 😍 Met de brush smeer ik makkelijk de zonnecrème op het gezichtje van ons kindje uit. Ik ben tevreden! 🥰

15 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Fijne zonnebrandcrème-kwast voor gezicht/hals etc. - en goede service!

Ik heb een tijdje terug de AMICI Cosmetics kwast besteld en inmiddels een aantal keer kunnen gebruiken.

Ik vind het echt een hele fijne manier om mijn zonnebrandcrème aan te brengen! Voornamelijk voor gezicht/oren, hals/decolleté, handen/voeten.

De kwast is erg zacht en voelt fijn aan op de huid. Het pompsysteem is erg prettig. Komt met een fijn en luxe opbergzakje om de kwast in mee te nemen. Het product ziet er mooi uit, genoeg keuze in kleur (ik heb de lavender).

Het enige 'jammere' vind ik dat er niet een iets groter formaat kwast beschikbaar is voor ook de benen, armen, buik en rug zodat mijn handen helemáál zonnebrandcrème-vrij blijven. Daar vind ik deze kwast wel echt te klein voor. Al zou het voor kinderen denk ik wel een perfect formaat zijn.

De service is trouwens ook echt helemaal top!

Ik bestelde de kwast op 10 maart en ik kreeg dezelfde dag nog een mail dat ze een start-up is zonder personeel en dat ze op dat moment aan het genieten was van een weekje vakantie met haar gezin. Met ook de vraag of het oké was of ze mijn bestelling op de post zou doen wanneer ze 17 maart weer terug was.

De mail voelde persoonlijk (geen standaard "out of office"/afwezigheidsmail). Ik vond deze transparantie en duidelijkheid erg fijn en mijn bestelling is inderdaad, zoals beloofd, direct op 17 maart op de post gegaan.

10 marzo 2025

Easy peasy applicator!

Super makkelijk om de zonnebrand erin te doen en om het aan te brengen bij mijn kinderen. En fijnste is dat je het kan hervullen.

3 maggio 2025

Risposta di AMICI Cosmetics

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We zijn blij dat het aanbrengen bij je kinderen zo makkelijk gaat en dat het hervulbare aspect goed bevalt ,dat maakt het niet alleen handig, maar ook duurzamer. Bedankt voor je fijne review! 🌞💛

top service!

super fijne kwast helaas draaide die van mij niet helemaal goed vast. heb hierover contact gehad en ben onwijs vriendelijk geholpen. na het sturen van een filmpje is mij een nieuwe toegestuurd. wat een fijne service!

5 maggio 2025

Risposta di AMICI Cosmetics

Bedankt voor je fijne review! Wat jammer dat de kwast in eerste instantie niet helemaal goed vastdraaide, maar we zijn blij dat je tevreden bent over hoe het is opgelost. Super om te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren en dat je zo goed bent geholpen. Veel plezier met je nieuwe kwast! 😊💛

Valutata 5 stelle su 5

Super product maar ook top service!

Helaas bleek de mijne een productie foutje te hebben, maar na een vraag daarover gesteld te hebben via instagram, werd mijn bestelling er direct bij gezocht en werd er een nieuwe opgestuurd! Ontzettend blij met het product en deze goede service! Echt een aanrader!

1 maggio 2025

Risposta di AMICI Cosmetics

Wat een heerlijke review om te lezen! 😊
Fijn dat de kwast zo goed bevalt bij het insmeren van je kleintjes en super dat je ondanks het foutje zo snel en goed geholpen bent. Service zoals dit maakt echt het verschil! Bedankt voor je vertrouwen én je enthousiaste aanrader! 💛🌞

Super fijn in gebruik

Super fijn in gebruik! Werkt zeer gemakkelijk met een kleine die nogal beweeglijk is. De kleine vind het met de kwast niet erg om ingesmeerd te worden.
Bij vragen word er snel gehandeld. Dikke 5 sterren waard!!

29 aprile 2025

Risposta di AMICI Cosmetics

Zo leuk om te horen dat het insmeren nu een stuk makkelijker gaat en helemaal fijn dat je kleintje het zelfs prettig vindt met de kwast! We doen ons best om snel te reageren bij vragen, dus fijn dat dat opvalt. Dikke 5 sterren terug voor jou! 💛🖌️

Een musthave

Een musthave voor iedereen met of zonder kids, ik gebruik het voor heel het gezin en door het kwastje kom je overal makkelijk bij. Het is klein en daardoor ook makkelijk mee te nemen. Ik ben verkocht!

1 maggio 2025

Risposta di AMICI Cosmetics

Wat een fantastische review, dankjewel! 🧡
Zo leuk om te horen dat het kwastje een hit is voor het hele gezin met of zonder kids! Handig, compact en super praktisch… precies wat we willen. En dat jij ‘verkocht’ bent, maakt ons extra blij! 😄🖌️

Goede communicatie

Goede communicatie. Producten een goede staat geleverd.

16 marzo 2025

Risposta di AMICI Cosmetics

Dankjewel voor je fijne feedback! 😊
We vinden het superbelangrijk dat alles goed en duidelijk verloopt én dat je je bestelling in topstaat ontvangt. Fijn om te horen dat dat gelukt is! 📦✨

Goede kwaliteit

Tip top producten
En de leidinggevende/manager de vrouw die het heeft opgericht, zij verdient bonuspunten

25 febbraio 2025

Wat fijn om te horen, dankjewel! 💌
We doen ons best om alles zo soepel en netjes mogelijk te laten verlopen, dus superfijn dat je dat zo hebt ervaren.

Veel plezier met je producten! ✨
Liefs,
Team AMICI 💋

Valutata 5 stelle su 5

super zachte kwast, kriebelt niet

Mega tevreden met de kwast, met name voor het gezicht. Super zacht, kriebelt niet en mijn kids blijven eindelijk sitlzitten.Voor hun lichaam heb ik de body roller aangeschaft. Vanaf nu altijd mee tijdens de zonnige dagen!

4 gennaio 2025

Wat fijn om te horen, dankjewel! 💌

Veel plezier met je producten! ✨
Liefs,
Team AMICI 💋

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più