Sterk houder, was een tijdje opzoek naar een goede. Ben hier blij mee. Dankjewel
De beste screen protectors! Screen laag zelf omgewisseld met de installatie frame! Dik tevreden en top klantenservice enige wat ik nog kan zeggen! Top merk!
Ik dacht dat het weer zo standard a her one zou krijgen, maar deze van faironics voelt echt letter lijk also der niks op zit. Heel makkelijk te plaatsen met installation frame. Zer blij
Ik vertrouw Faironics omdat ze niets te verbergen hebben! Ik ben iemand die altijd alles googeld voor ik iets koop. Vooral bij tech. Maar Faironics was zo duidelijk op de verpakking, dat ik geen YouTu... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
De Loetenweg 9 , 1187 WB , Amstelveen , Paesi Bassi
- Support@faironics.com
- faironics.com
Le persone hanno visualizzato anche
Ik heb 16 pro privacy gekocht
Ik heb 16 pro privacy gekocht. Zeer tevreden en met het applicator zeer makkelijk te plaatsen
Screenprotector besteld
Screenprotector besteld. Heel makkelijk te plaatsen met de extra installatie frame. Ook is de garantie fijn
Vriendelijk geholpen en goed…
Vriendelijk geholpen en goed voorgelicht ,toppy
Ik dacht dat het weer zo standard a her…
De beste screen protectors
Bescherming voor mijn telefoon werkt…
Bescherming voor mijn telefoon werkt goed! Aangeraden door familielid en ben met mijn aankoop zeer tevreden!! Top klantenservice en producten!
Zeer tevreden met de Lucas…
Zeer tevreden met de Lucas beschermlaagje! Hij werkt uitstekend en voor een persoon in de bouw is het ideaal!! Zeer sterk en uniek in screen protectors!
Screen protector zeer eenvoudig erop…
Screen protector zeer eenvoudig erop geplakt met de meegeleverde installatie frame! Met de Lucas dubbel glas werkt mijn aanraking gevoeligheid veel beter dan de PanzerGlass
Top Kwaliteit producten
Top Kwaliteit producten, ontzettend tevreden ermee!
Screen protector is zeer kwalitatief!!
Very good screenprotector!!
Oplaad adapters blijven koel en geen…
Oplaad adapters blijven koel en geen oververhitting! Fijn om deze adapters thuis te gebruiken met kinderen!
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, klantenservice heeft mij zeer goed geholpen en oprecht advies!
Lucas beschermlaag is ideaal
Lucas beschermlaag is ideaal! Aanrakingen werkt heel goed en de klantenservice is zeer vriendelijk
De beste screenprotector in de markt!!
Vriendelijke geholpen en een mooie…
Vriendelijke geholpen en een mooie assortiment heeft faironics!! De Victor blijft uitstekend zitten ook de dashboard van mijn auto!
De samenwerking voelt echt als een…
De samenwerking voelt echt als een partnerschap , ontzettend tevreden en fijne personeel! Toppers!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.