Fijne klantenservice, erg vriendelijk! Helpen en denken goed met je mee. Kwast zelf is echt super, geen gedoe meer met plakkerige handen tijdens het insmeren!
Ik kocht 2 x de solar buddies. Helaas lekken de potjes. Hoewel het een leuk concept is en de zonnecrème goed uitrolt op het lichaam, ben ik niet tevreden omwille van de lekkage. Zelfs wanneer ik het... Leggi di più
Super fijne kwast voor 2 kleine kindjes die niet rustig blijven zitten met insmeren. Helaas bleek de mijne een productie foutje te hebben, maar na een vraag daarover gesteld te hebben via instagram,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De AMICI Sun Brush is een hervulbare zonverzorging applicator voor het aanbrengen van zonnebrandcrème op kinderen, peuters, baby's en volwassenen. De opzetborstel heeft een unieke vorm die gemakkelijk op het gezicht, de oren en de hals kan worden aangebracht, waardoor de ogen worden vermeden en je handen volledig vrij van zonnebrandcrème zijn. Nooit meer plakkerige handen!
De Smalle Zijse 5-08, 3903LL, Veenendaal, Paesi Bassi
- info@amicicosmetics.com
- amicicosmetics.com
waardebon van €250,=
Ik heb onlangs een waardebon van €250 gewonnen via een winactie en die heb ik meteen gebruikt. Wat een geweldige ervaring! Bij vragen kreeg ik binnen enkele minuten al vriendelijk en behulpzaam antwoord. De producten zijn echt prachtig en van hoge kwaliteit. Ik ben er ontzettend blij mee en kan dit zeker aanraden!
Top product!
Fijne klantenservice, erg vriendelijk! Helpen en denken goed met je mee.
My teenager daughter loved a lot…
My teenager daughter loved a lot mirror and care cosmetics
Einfache Bestellung
Einfache Bestellung, schnelle Lieferung. Schöne, praktische Produkte. Wir können es kaum erwarten, die Solar Buddies auszuprobieren!
Snelle levering. Probleem met betaling heel fijn opgelost waarvoor dank! Zeker aan te raden om bij Amici te bestellen. Over het product zelf kan ik nog niets zeggen want dat ligt nog onder de kerstboom...
Geweldige service, fijne producten
Het lukte in eerste instantie niet om te bestellen via de website. Ik stuurde daar een appje over en kreeg meteen antwoord ook al was het al avond. Probleem werd opgelost en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Goede, vriendelijke service en volgens mijn dochter zijn de bestelde producten geweldig!
Hele fijne producten
Hele fijne producten. Eindelijk iets wat goed aansluit bij een kinderhuid.
Compleet pakket
Na een kleine strubbeling met een kapotte verpakking, is er direct contact geweest en is dit zeer goed opgelost.
Zeer tevreden met de oplossing die geboden is.
Het product moet onze dochter nog testen.
Super snel verstuurd en mijn dochter is…
Super snel verstuurd en mijn dochter is heel blij met haar eerste Skincare product!
goed product
Zeer tevreden
Zeer tevreden, binnen een dag in huis en werkt echt top! Ideaal product
Het is echt super handig en mooi
Het is echt super handig. Ik heb er twee gekocht. Eentje gevuld voor mij gezicht en eentje voor mijn lijf. De borsteltjes zijn zacht en smeren makkelijk uit.
De kwast en roller werken beide…
De kwast en roller werken beide fantastisch! Onze dochter in zo ingesmeerd en met de rollen kan je zelf ook lekker snel insmeren ;)
Heerlijk om mee te werken
Heerlijk om mee te werken. Geen plakkerige handen meer van zonnecrème smeren en geen gedoe met sponsjes voor het gezicht.
Ik kocht het duo met een kwast en een roller en ben fan van beide producten.
Ik ben tevens zeer tevreden over de klantenservice, ze reageren heel snel via mail en zorgen voor een gepaste oplossing.
Top producten en een heel goede service!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.