Bij het ophalen van mijn producten. (Waarvan 1 product njet leverbaar was) deed de dame achter de toonbank niet heel vriendelijk toen ik aangaf het jammer te vinden dat dat product er niet was.
De Gooische avond begon met een heerlijke champagne uit wassenaar, We kregen stukjes gepofte maïs overgoten met Wassenaars geluk. Claire, Anouk, Willemijn & sharon stonden voor ons klaar. We hebbe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mooie en overzichtelijke winkel. Fijne merken en goede service zowel via de website als “live” in de winkel. Oa Fijne broek gekocht. Advies over de lengte waardoor ik de broek op meerdere manieren ( h... Leggi di più
De leukste en gezelligste winkel van regio Rotterdam! Vanavond zelfs een Gooische ladiesnight mogen meemaken. Onder het genot van een lekker hapje en drankje de nieuwe collectie mogen bewonderen,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Julianalaan 2A, 2661 EL, Bergschenhoek, Paesi Bassi
- (085) 064 66 63
- Info@amberlifestyle.nl
- amberlifestyle.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Cadeau voor mijn vriendin gekocht
Cadeau voor mijn vriendin gekocht. Viel goed in de smaak!
Super mooi jasje gezien online
Super mooi jasje gezien online. Heen en weer bericht met Amber. Gelijk reactie. Super vriendelijk en helpen denken over wanneer ik langs kon komen om te passen. Vanmorgen wakker worden en een mooi cadeau ontvangen van mijn man en kids, verpakking van Amber. De Jas🥰 Super mooi en met liefde ingepakt. 1e aankoop, maar ga zeker terug komen. Bedankt !!
Happy 😊
Erg fijn afgehandeld aankoop en ook bij het afhalen zeer vriendelijk en attent, mooi ingepakt! 👌❤️Zeer tevreden over de aankopen!
Super leuke winkel en je word er zo…
Super leuke winkel en je word er zo fijn geholpen super meiden werken er staan altijd voor je klaar
Supergezellige winkel met hele aardige verkoopsters
Hele leuke kledingwinkel met veel stijlen. Je wordt heel erg leuk en vriendelijk geholpen. Hier hebben ze nog oog voor de klant.
Een feestje om er heen te gaan!
Altijd vriendelijke meiden in de winkel…
Altijd vriendelijke meiden in de winkel die je met een lach je bestelling overhandigen !
TOPPERS!!
TOPPERS!! Voor valetijn een boeket droogbloemen besteld! Die zelfde middag nog persoonlijk door ze bezorgd bij m'n vrouwtje!!
Leuke winkel
Altijd vriendelijk personeel! Amber doet echt haar best om zo snel mogelijk te reageren en je krijgt altijd een reactie terug! Hele leuke betaalbare kleding
Amber is top!
Amber is een leuke hippe mode zaak. Je word er altijd heel leuk geholpen. Amber zelf is ook een topper!
Fijne winkel met veel keus!
Damesmode met uitgebreid assortiment.
Leuke merken! Fijn en aardig personeel die je een goed advies geven en totaal niet opdringerig zijn.
Bestelling was mooi verpakt met een…
Bestelling was mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij.
Top geregeld!
Alles heel goed en snel geregeld. Daarnaast een leuk kaartje erbij. Erg leuk om te ontvangen.
Hele leuke en gezellige winkel
Hele leuke en gezellige winkel! Wordt altijd heel leuk geholpen en kan altijd slagen 👍
Leuke persoonlijke benadering
Ik ben erg tevreden over de vlotte afhandeling van mijn bestelling en bij het ophalen van mijn bestelling bleek ook nog dat ze de moeite hebben genomen om het netjes en feestelijk in te pakken.
Ook het retourneren en omruilen voor een andere maat blijkt geen probleem te zijn.
Leuke persoonlijke benadering en een hippe collectie kleding, sieraden en lifestyle producten.
Leuk aanbod heel snel geleverd heel…
Leuk aanbod heel snel geleverd heel mool ingepakt 👍
Wat een cadeautjes!
Prima site, goed overzichtelijk. Mijn bestelling stond supersnel klaar en was heel leuk ingepakt! Voor mij leuke cadeautjes om uit te pakken. Goede informatie op de deur van de winkel en na een telefoontje wist ik ook precies waar ik het moest ophalen (dit is nl. niet de winkelingang). Bedankt meiden, tot de volgende keer.