Bij het ophalen van mijn producten. (Waarvan 1 product njet leverbaar was) deed de dame achter de toonbank niet heel vriendelijk toen ik aangaf het jammer te vinden dat dat product er niet was.
De Gooische avond begon met een heerlijke champagne uit wassenaar, We kregen stukjes gepofte maïs overgoten met Wassenaars geluk. Claire, Anouk, Willemijn & sharon stonden voor ons klaar. We hebbe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De leukste en gezelligste winkel van regio Rotterdam! Vanavond zelfs een Gooische ladiesnight mogen meemaken. Onder het genot van een lekker hapje en drankje de nieuwe collectie mogen bewonderen,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Julianalaan 2A, 2661 EL, Bergschenhoek, Paesi Bassi
- (085) 064 66 63
- Info@amberlifestyle.nl
- amberlifestyle.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Goede service, behulpzame vriendelijke meiden/dames, ruime keuze in kleding,
sieraden en accessoires.
Goede klantenservice
Ik had twee producten besteld. Helaas was er één niet meer op voorraad. Ik werd netjes hiervoor opgebeld en direct het geld van dat product terug gestort gekregen. Super klantenservice.
Producten worden snel verzonden.

Risposta di Amberlifestyle
Super fijne winkel
Super fijne winkel, ik shop hier graag!
Mooie kleding, super vriendelijk personeel en goede adviezen. Denken echt met je mee!
Mooie en overzichtelijke winkel
Mooie en overzichtelijke winkel. Fijne merken en goede service zowel via de website als “live” in de winkel. Oa Fijne broek gekocht. Advies over de lengte waardoor ik de broek op meerdere manieren ( hakken, slippers, sneakers ) en seizoenen kan dragen. Met de spelden erin zo bij de kledingmaker gebracht in mijn eigen dorp. Zeer tevreden en volg ze op insta voor inspiratie! Blij
Had een broek in maat 40 besteld
Had een broek in maat 40 besteld, maar werd de dag erna gebeld dat de broek er niet meer in die maar was. Duurde even voordat het al betaalde weer teruggestort was.
Leuke winkel!
Hele leuke collectie en supervriendelijke verkoopsters. Kom hier zeker terug. Echt een aanwinst voor het dorp!
Helaas geen bevestigingsmail ontvangen…
Helaas geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling wat onduidelijkheid gaf, maar bij navraag is alles opgelost.
Onwijs leuke winkel
Erg vriendelijke mensen, je word fijn geholpen en maken een gezellig praatje met je. Aanrader om naar deze winkel te komen.
Goed advies en erg klantvriendelijk +…
Goed advies en erg klantvriendelijk + een hele snelle levering.
Snelle levering super leuk verpakt.
Top, echt een aanrader
Top! Fijne overzichtelijke website, mega leuke kleding en accessoires! Zeker een aanrader!
Prima en vriendelijke service
Super service
Super service. Ik ben heel goed geholpen terwijl ik zelf de bon kwijt was. Het kon nog net in het oude systeem. Maar ze heeft het me keurig uitgelegd hoe het werkt en ik vind dat ze heel netjes en bekwaam was. Toppertje
Leuke diverse collectie en goede…
Leuke diverse collectie en goede service door lieve top meiden!
Bedankt
"Gelukkig" voor mijn bankrekening dat ik jullie nu pas ontdek want ohhh my...😍😍😍 wat hebben jullie mooie dingen! Bedankt voor jullie hulp en snelle reactie bij mijn bestelling...
Groetjes Bianca