Bij het ophalen van mijn producten. (Waarvan 1 product njet leverbaar was) deed de dame achter de toonbank niet heel vriendelijk toen ik aangaf het jammer te vinden dat dat product er niet was.
De Gooische avond begon met een heerlijke champagne uit wassenaar, We kregen stukjes gepofte maïs overgoten met Wassenaars geluk. Claire, Anouk, Willemijn & sharon stonden voor ons klaar. We hebbe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Mooie en overzichtelijke winkel. Fijne merken en goede service zowel via de website als “live” in de winkel. Oa Fijne broek gekocht. Advies over de lengte waardoor ik de broek op meerdere manieren ( h... Leggi di più
De leukste en gezelligste winkel van regio Rotterdam! Vanavond zelfs een Gooische ladiesnight mogen meemaken. Onder het genot van een lekker hapje en drankje de nieuwe collectie mogen bewonderen,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Julianalaan 2A, 2661 EL, Bergschenhoek, Paesi Bassi
- (085) 064 66 63
- Info@amberlifestyle.nl
- amberlifestyle.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Snoepjeswinkel!
Onder het genot van een lekker hapje en drankje de nieuwe collectie mogen bewonderen, onszelf laten verwennen door de meiden van beautysalon ByCarmen en thuis na kunnen genieten met een heerlijke goodiebag.
Een echte Gooische avond waarbij alles klopte en het team van Amber zoals altijd uitgebreid te tijd nam voor het geven van advies.
Lieve meiden wat is het een feestje om bij jullie in de winkel te zijn!

De Gooische Avond
De Gooische avond begon met een heerlijke champagne uit wassenaar,
We kregen stukjes gepofte maïs overgoten met Wassenaars geluk.
Claire, Anouk, Willemijn & sharon stonden voor ons klaar. We hebben een geweldige avond gehad, By Amber in Bergschenhoek is nog beter dan het gooi. Zoals Amber zei: we brengen het gooi naar Bergschenhoek!

Risposta di Amberlifestyle
Wat wen leuke gooische avond
Wat wen leuke gooische avond. Leuk geholpen door verkoopster Bobbie dankjewel. Mijn dochter is helemaal blij met haar nieuwe kleding. Ook heeft ze de spraytan gedaan en is geen 🥕 geworden

Risposta di Amberlifestyle
Ontzettend leuke sfeer in de winkel.
Ontzettend leuke sfeer in de winkel.
Heel vriendelijk persoonel.

Super leuk geslaagd
Super leuk geslaagd! 3 jurkjes gekocht en een setje. Al gedragen tijdens onze vakantie🏖🇪🇸.

Prachtige jurk gekocht
Prachtige jurk gekocht. Bijzonder klantvriendelijk geholpen! Verzenden/ontvangen van het pakket snel en goed.
Kortom, een aanrader.

Service en Kwaliteit
Service en Kwaliteit!
Met ontzettend aardig en gezellig personeel , een winkel vol nieuwe trends, mooie kwaliteit kleding en leuke accessoires is het altijd een feestje om langs te gaan bij Amber Lifestyle.

De leukste kledingwinkel
Een winkel waar ik bijna nooit wegga zonder iets te kopen. Amber heeft merken in de winkel hangen die je niet snel ergens anders ziet. Je kan hier altijd slagen voor een leuke outfit en de dames in de winkel zijn super lief en behulpzaam!
Bruiloft en nog geen outfit? Amber! Feestje en niks leuks in je kast? Amber! Zin om er weer fantastisch uit te zien en een nieuwe outfit te slayen? Amber!

Kwam er graag
Kwam er graag. Helaas wordt er nu gekozen voor een duurder segment waardoor het niet meer voor iedere portemonnee iets is. Maar xl wordt onvoldoende ingekocht of one size waar je met xl niet in past. Erg jammer! Personeel is vriendelijk maar de vakkundigheid is flink naar beneden gegaan.

Risposta di Amberlifestyle
Ik ben erg tevreden over hoe de bestelling verlopen is.
Ik ben erg tevreden over hoe de bestelling verlopen is. Ik kreeg netjes een mailtje dat de bestelling wat vertraging had, maar dat het de volgende dag verstuurd zou worden en dat gebeurde ook.

Risposta di Amberlifestyle
Fijne winkel met aandacht voor jou.
Fijne winkel met aandacht voor jou.
Bestelling was nog online vanwege lockdown maar ze hadden het mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje en strik erom heen, super service!

Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel. Bestelling was niet meer beschikbaar maar werd hier direct over gebeld. Geld zeer snel weer op rekening. Snelle service tijdens click & ophalen. Mooie kwaliteit kleding.
Mooie en smaakvol ingerichte winkel…
Mooie en smaakvol ingerichte winkel maar erg aardig personeel. Ze doen alles met stijl en zorg.

Risposta di Amberlifestyle
Dit is een moderne (web)winkel met…
Dit is een moderne (web)winkel met ‘ouderwetse’ service! Ik kreek een keurige bevestigingsmail met de spontane vraag of het cadeau ook ingepakt moest worden. Het pakje kwam vervolgens op tijd aan. Dus erg tevreden.
Super leuke kledingwinkel!
Leuke kledingwinkel! Leuke kleding en verschillende merken. Anticiperen op vragen van klanten, zoals de vraag naar waterdichte winterjassen.
Altijd behulpzaam en vriendelijk!
Aanrader
Erg blij met mijn aankopen! Super goed geholpen ook ;-) Aanrader!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.