Levering snel, goed verpakt. Artikel Arion Easy Off, functioneert ook goed. Alleen had er best een langere klittenband aan vast mogen zitten, die is echt te kort.
Dit is echt zo bizar fijn, vrijdagavond om 27-03 een wandelstok besteld vanwege een ontsteking in de heup , ik dacht die komt na het weekend wel een keer, nou niet dus, die kwam gewoon zaterdag 28-03... Leggi di più
Een brace besteld voor mijn knieblessure, super snel opgestuurd waardoor ik weer snel door kon. Helaas begaf binnen een maand een kunstof onderdeel van de brace het. Hier kwam ik op zaterdag ocht... Leggi di più
Was door fysiotherapeut op deze site gekomen vanwege mijn artrose. Eerste bestelling geplaatst.De volgende dag had ik het product in huis. Goed materiaal en makkelijk in gebruik. Waterbestendig. 1 m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Servizio di ortottica e prostetica
- anche in
- Fornitore di attrezzature per disabili
- Fornitore di attrezzature per fisioterapia
- Negozio di calzature ortopediche
Informazioni su all4fysio.nl
Scritti dall'azienda
All4fysio is de specialist op het gebied van hulpmiddelen voor het bewegingsapparaat. Het bewegingsapparaat omvat het geheel van spieren, pezen, gewrichten, botten en ligamenten die samenwerken om bewegingen te maken. Dit omvat onder andere de rug, nek, schouders, heupen, knieën en enkels. Het goed functioneren van je bewegingsapparaat is belangrijk voor de dagelijkse activiteiten en de fysieke gezondheid.
Al meer dan 10 jaar helpen wij mensen om beter te bewegen en te herstellen van blessures door het geven van advies en aanbieden van de beste producten. Of het nu gaat om braces, compressie, footfitting of protectie, bij All4fysio vind je altijd het juiste product voor je specifieke behoefte.
Voor het vinden van het juiste hulpmiddel voor het ondersteunen van je rug, nek, schouders, heupen, knieën en/of enkels vind je heel veel informatie op deze webshop. Bij vragen of als je hulp nodig hebt bij je keuze, neem dan contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te helpen.
Kies voor All4fysio, de specialist in hulpmiddelen die je in beweging houden!
Fokko Kortlanglaan 223, 3845 LC, Harderwijk, Paesi Bassi
- 0341 - 431 055
- klantenservice@all4fysio.nl
- all4fysio.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Ik had een tfcc blessure in m’n pols dus ik wilde zo snel mogelijk een brace die ook betaalbaar was. Gelukkig werd de brace die ik had besteld de volgende dag al geleverd.
Uitblijven van mijn bestelling
Ik heb afgelopen maandag een bestelling geplaatst die volgens de website op voorraad was en waarbij stond “vandaag besteld, morgen in huis”. Helaas is dit totaal niet nagekomen. Inmiddels zijn we meerdere dagen verder en heb ik nog steeds niets ontvangen.
De communicatie over de levertijd had duidelijker en betrouwbaarder mogen zijn. Jammer dat de belofte niet klopt.

1 dag te laat met retourneren
1 dag te laat met retourneren. Mag niet meer terug gestuurd worden denken ook niet mee.

Parfait
Tout est parfait, les produits sont identiques à ceux que l’on retrouve à l’hôpital et en beaucoup moins cher. Merci beaucoup
Zeer behulpzaam en aardige medewerkers
Ik ging mijn product afhalen maar ik was te vroeg dus lag mijn bestelling niet klaar. Het was geen probleem, mijn bestelling werd snel gepakt en ik stond binnen 5 minuten weer buiten.
Het mailcontact mag wel wat beter vandaar 4 sterren
Nekbrace besteld vrijdag 7 november …
Nekbrace besteld vrijdag 7 november ruim optijd voor 21:00 want er staat immers bij voor 21:00 besteld zaterdag 8 november in huis.
Tot op vandaag 10 november nog geen track en tracénummer mogen ontvangen, niks bekend bij post nl over een verwachte levertijd, dus pakketje nog steeds niet op de bus gedaan door All4Fisio.
Verwachte leverdatum is 10 november.. maar post nl heeft niks..
Geen telefonisch contact beschikbaar via All4Fisio, alles word door verwezen naar de mail.
We zijn door de fysiotherapeut bij de huisarts door verwezen naar deze site maar denk dat ze het nog maar eens moeten overwegen naar wie ze wel en niet gaan doorsturen.. want zo met een nekhernia blijven lopen is ook geen pretje..
Hopelijk mogen we de nekbrace snel ontvangen.

Er was wat fout gegaan 1 telefoontje
Er was wat fout gegaan 1 telefoontje
Meteen opgelost
De levering "morgen in huis" duurt in…
De levering "morgen in huis" duurt in werkelijkheid 6 dagen. Toen ik het product retourneerde, moest ik € 6,95 verzendkosten betalen.

Goed en makkelijk
Makkelijk bestellen door overzichtelijke website. Duidelijke maattabel, snelle en zorgvuldige verzending.
Alles top
Alles top! Eerste product was helaas te klein en toen kosteloos kunnen ruilen. Super snel geregeld allemaal
Helaas niet geschikt.
Helaas geeft deze nekkraag niet de benodigde ondersteuning. Hebben toch meer baat bij een gehele softe kraag; die hadden wij echter al. Kraag is al gebruikt dus bewaren wij hem voor de toekomst.

Vriendelijk en goed geholpen
Vriendelijk en goed geholpen . Gelukkig was mijn artikel op voorraad
Heel slecht bereikbaar
Heel slecht bereikbaar
Online retourneren onmogelijk

Risposta di all4fysio.nl
het maatsysteem op de website kon ik…
het maatsysteem op de website kon ik niet openen. Kennelijk omdat ik niet de provider had die All4fysio verwachtte. (nl: duckduck). ik probeer bigtech een beetje te vermijden. Zou voor iedereen een goed idee zijn. Goed telefonisch geholpen door de klantenservice.
Aangeschafte producten en snelheid van levering zijn top.