Valutata 4 stelle su 5

Levering snel, goed verpakt. Artikel Arion Easy Off, functioneert ook goed. Alleen had er best een langere klittenband aan vast mogen zitten, die is echt te kort.

Valutata 5 stelle su 5

Dit is echt zo bizar fijn, vrijdagavond om 27-03 een wandelstok besteld vanwege een ontsteking in de heup , ik dacht die komt na het weekend wel een keer, nou niet dus, die kwam gewoon zaterdag 28-03... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een brace besteld voor mijn knieblessure, super snel opgestuurd waardoor ik weer snel door kon. Helaas begaf binnen een maand een kunstof onderdeel van de brace het. Hier kwam ik op zaterdag ocht... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Was door fysiotherapeut op deze site gekomen vanwege mijn artrose. Eerste bestelling geplaatst.De volgende dag had ik het product in huis. Goed materiaal en makkelijk in gebruik. Waterbestendig. 1 m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di ortottica e prostetica
  2. anche in
  3. Fornitore di attrezzature per disabili
  4. Fornitore di attrezzature per fisioterapia
  5. Negozio di calzature ortopediche

Informazioni su all4fysio.nl

Scritti dall'azienda

All4Fysio: wij ondersteunen je in iedere beweging!

All4fysio is de specialist op het gebied van hulpmiddelen voor het bewegingsapparaat. Het bewegingsapparaat omvat het geheel van spieren, pezen, gewrichten, botten en ligamenten die samenwerken om bewegingen te maken. Dit omvat onder andere de rug, nek, schouders, heupen, knieën en enkels. Het goed functioneren van je bewegingsapparaat is belangrijk voor de dagelijkse activiteiten en de fysieke gezondheid.

Al meer dan 10 jaar helpen wij mensen om beter te bewegen en te herstellen van blessures door het geven van advies en aanbieden van de beste producten. Of het nu gaat om braces, compressie, footfitting of protectie, bij All4fysio vind je altijd het juiste product voor je specifieke behoefte.

Voor het vinden van het juiste hulpmiddel voor het ondersteunen van je rug, nek, schouders, heupen, knieën en/of enkels vind je heel veel informatie op deze webshop. Bij vragen of als je hulp nodig hebt bij je keuze, neem dan contact met ons op. Wij staan altijd klaar om je te helpen.

Kies voor All4fysio, de specialist in hulpmiddelen die je in beweging houden!

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,6

Tutte le recensioni

74 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Retourproces niet op orde

Ik bestelde een kniebrace: verkeerde maat. Wilde 'm ruilen voor een maat kleiner, maar tegen de tijd dat dit administratief geregeld was, was deze uitverkocht. Mail gestuurd of ze mijn tegoed terug konden betalen. Nu bijna 3 weken later: GEEN antwoord. Telefonisch onbereikbaar, super irritant.

20 marzo 2026

Risposta di all4fysio.nl

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Omdat de review anoniem is geplaatst, kunnen we je situatie helaas niet direct terugvinden en inhoudelijk reageren. Tegoeden kunnen altijd worden terugbetaald, dus we lossen dit graag netjes met je op.
Wil je ons een e-mail sturen naar klantenservice@all4fysio.nl? Je kunt ons ook telefonisch bereiken; het telefoonnummer staat onderaan elke pagina van onze website.

waardeloos

Tijdig besteld, veel te laat geleverd, vervolgens niet bereikbaar....

10 febbraio 2026

Risposta di all4fysio.nl

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je bestelling later is geleverd dan verwacht en dat je het gevoel hebt gehad dat we niet bereikbaar waren. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We kijken dit graag inhoudelijk voor je na en zoeken uit wat er precies is gebeurd. Wil je hiervoor je bestelnummer of afleveradres mailen naar klantenservice@all4fysio.nl? Dan kunnen we je bestelling direct terugvinden en je verder helpen.
Wat betreft de bereikbaarheid: onderaan iedere pagina op onze website vind je ons telefoonnummer. Daarnaast beantwoorden we e-mails gemiddeld binnen minder dan 2 uur.

Stuur gerust even een mail met je gegevens, dan lossen we dit op.

positieve ervaring

's-middags rond 15.30 bestelling geplaatst, pakket de volgende ochtend ontvangen. Heldere communicatie over bestelling. Info op site duidelijk

18 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wees voorzichtig bij het bestellen via…

Wees voorzichtig bij het bestellen via de website van dit bedrijf, want mijn ervaring is dat een ontvangen product niet overeenkomt met de foto's en de beschrijving. Op e-mails wordt niet gereageerd.

Update: Blijkbaar heeft dit bedrijf wel de tijd om mijn review hier direct na het plaatsen ervan te rapporteren, maar geen tijd of zin om e-mails te beantwoorden en mijn klacht in behandeling te nemen.

16 febbraio 2026

Risposta di all4fysio.nl

Je plaatst hier een ernstige beschuldiging, maar levert geen enkele informatie aan waarmee wij je verhaal kunnen verifiëren. Op basis van alleen een voornaam kunnen wij geen bestelling, correspondentie of klacht terugvinden. Zonder ordernummer, datum of verdere gegevens is jouw bewering voor ons simpelweg niet controleerbaar.

Het publiekelijk waarschuwen voor ons bedrijf zonder ook maar enig bewijs of concrete onderbouwing vinden wij dan ook ongepast en misleidend. Wij staan volledig achter de juistheid van onze productinformatie en reageren dagelijks op klantmails. Als er daadwerkelijk een probleem is, lossen wij dat aantoonbaar en zorgvuldig op.

Wanneer je een echte bestelling hebt geplaatst, nodigen wij je uit om je ordernummer en relevante gegevens met ons te delen. Pas dan kunnen wij dit serieus onderzoeken en waar nodig oplossen.

Zonder deze informatie blijft dit een niet-onderbouwde beschuldiging.

Dank voor je update. Zoals in onze eerste reactie al gezegd willen we je melding graag inhoudelijk oppakken. Omdat je via dit reviewplatform anoniem reageert, kunnen we geen bestelling of contactmoment aan je koppelen. Daarom vragen we je nogmaals om ons rechtstreeks te mailen via klantenservice@all4fysio.nl met je bestelnummer en een duidelijke omschrijving van je klacht. Zodra we die gegevens ontvangen, nemen we je verzoek direct en zorgvuldig in behandeling.

Valutata 1 stelle su 5

Let op retourtermijn en slechte bereikbaarheid

Opmerkingen bij omruiling worden niet gelezen. Zodat je met een te late retournering zit en er niet meer geretourneerd kan worden. Keihard beleid zonder uitzondering en niet oplossingsgericht

16 febbraio 2026

Risposta di all4fysio.nl

Bedankt voor je review. Omdat deze beoordeling niet gekoppeld is aan een bestelling, beschikken wij helaas niet over gegevens zoals een e-mailadres of bestelnummer en kunnen wij de situatie daarom niet inhoudelijk controleren.

Wanneer je eerder contact met ons hebt opgenomen over een retouraanvraag, dan geldt de datum van dat bericht als startpunt van de retourtermijn. In dat geval kijken we uiteraard graag met je mee en lossen we het op wanneer blijkt dat het inderdaad zo is verlopen.

Neem daarom even contact op via klantenservice@all4fysio.nl met de gegevens die je nog hebt. Dan zoeken we het zorgvuldig uit en zorgen we — als het klopt wat je aangeeft — voor een passende oplossing.

Valutata 1 stelle su 5

Nooit meer bestellen bij dit bedrijf

Bedrijf levert zelf de spullen te laat zodat je op de dag van je vakantie geen tijd hebt om een deel van de bestelling te retourneren. Als het gewoon tijdig geleverd was had ik 2 dagen de tijd gehad om het rustig te retourneren. Bij terugkomst van vakantie van 2 weken krijg je te horen dat je niet meer mag retourneren vanwege retourtermijn van 2 weken. Erg onproffesioneel en zeker niet meedenkend als je bij ieder antwoord te horen krijgt dat ze vasthouden aan hun retourbeleid. Dat ze de spullen zelf te laat hebben geleverd daar hoor je ze dan niet over. Antwoord op deze review zal ook wel zijn dat ze iedereen hetzelfde behandelen en geen uitzonderingen maken om onderscheid te voorkomen en dat ze gemiddled hoog scoren op de reviews. Nou is ervaar het allemaal anders!

23 gennaio 2026

Risposta di all4fysio.nl

Dank je voor je review. We vinden het vervelend dat je deze ervaring zo hebt gehad, maar lichten de situatie graag correct toe.

Bij je bestelling geldt, net als voor iedere andere klant, het wettelijk vastgestelde herroepingsrecht van 14 dagen na ontvangst van het artikel. Binnen deze periode dient een retour online bij ons aangemeld te worden. Na deze aanmelding heb je vervolgens nog 10 dagen de tijd om het artikel daadwerkelijk naar ons terug te sturen.
Deze voorwaarden zijn volledig wettelijk en staan duidelijk vermeld op onze website. Door de bestelling te plaatsen, zijn deze voorwaarden geaccepteerd.

Ook wanneer je gedurende deze periode op vakantie bent, had het retourneren eenvoudig online aangemeld kunnen worden. In dat geval was er na terugkomst nog voldoende tijd geweest om het product fysiek te retourneren.

Wij begrijpen dat dit in jouw situatie als onprettig wordt ervaren. Tegelijkertijd hanteren wij dit retourbeleid consequent , juist om alle klanten gelijk te behandelen en duidelijkheid te bieden.

Tot slot willen we reageren op de suggestie dat onze reviews gemanipuleerd zouden zijn. Dit is een ernstig en ongegrond verwijt. Reviews worden bij ons verzameld via een onafhankelijk platform en wij hebben hier geen invloed op. Transparantie en betrouwbaarheid vinden wij essentieel.

We vinden het jammer dat je deze ervaring als onprofessioneel hebt ervaren, maar blijven staan voor een helder en eerlijke toepassing van ons retourbeleid.

14 days return window

I find the 14-day return policy quite rigid. First, it's 14 days after the purchase, not delivery. Here, the customer already loses a few days. Second, for this clientele who are usually sick, might need hospitalization or doctors appointment every day, it's easy to miss this deadline. In my case, I missed it by only a few days.

In response to the seller's reply:For clarity: your website states, “Je kunt gekochte artikelen binnen 14 dagen na aankoop retourneren.” If you actually mean 14 days from delivery, you might consider changing this to “levering,” since wording matters.

I happen to be among the customers who fall outside the group for whom “this approach has proven to be more than sufficient.” I expressed my opinion and a need that wasn’t met. It’s clear you’re not open to that, which is entirely your choice, just as it is mine to change the two stars I initially gave to one.

2 febbraio 2026

Risposta di all4fysio.nl

Thank you for your feedback. We would like to clarify an important point.
Our 14-day return period starts from the moment of delivery, not from the moment of purchase. In addition, the moment you register the return is leading. After registering, you then have another 10 days to send the brace back to us. This means you do not lose any days due to shipping or processing.
In practice, this approach has proven to be more than sufficient for most customers to evaluate the product and, if necessary, return it. We apply this policy to keep the process clear and fair for everyone.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een slechte ervaring met dit…

Ik heb een slechte ervaring met dit bedrijf. Waarom? ik heb een probleem met een brace die ik bij hen heb gekocht en die ik, als het kan, wil retourneren. Als ik een mail stuur om dit te bespreken krijg ik een automatisch gegenereerd bericht terug. Telefonisch zijn zij niet bereikbaar. Ik blijf met mijn probleem zitten.

26 gennaio 2026

Risposta di all4fysio.nl

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat dit zo voor je heeft uitgepakt — dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Je hebt inderdaad eerst een automatisch bericht ontvangen. In dat bericht staan mogelijke oplossingen, maar ook duidelijk aangegeven dat je kunt antwoorden wanneer je vraag daarmee niet is beantwoord. Zodra je reageert, wordt je bericht opgepakt door een medewerker van de klantenservice en kijken we persoonlijk met je mee naar een passende oplossing, zoals een retour of alternatief.

Zoals te zien is op iedere pagina zijn we telefonisch bereikbaar voor productvragen. Overige vragen handelen we per e-mail af, omdat hiervoor vaak eerst aanvullende informatie moet worden uitgezocht. We nodigen je daarom uit om te reageren op het ontvangen bericht, zodat we je situatie alsnog goed kunnen oplossen.

We hopen je zo alsnog de service te bieden die je van ons mag verwachten.

Valutata 1 stelle su 5

Slecht bedrijf, slechte service, niets bestellen daar

Ik had dus steunkousen besteld op 5-12-2025 maar tot op heden (19-12-2025) niets ontvangen. Het bedrijf zegt zelf vandaag besteld de volgende (werk)dag in huis. Nu zou dat dus maandag of dinsdag 8 of 9-12-2025 kunnen zijn omdat er een weekend tussen zat. Geen gehoor ondanks een drietal mails. Telefonisch niet te bereiken en moet alles via de mail. Een chat geprobeerd maar men verwees dat ik maar een mail aan de klantenservice moest sturen. Mijn mail zou dan binnen 1 werkdag behandeld worden. Nu echt niet. Ik krijg op 19-12-2025 bericht dat ze een onderzoek gaan instellen bij PostNL. Ik kan een nieuw paar bestellen en dus betalen en als uit het onderzoek is gebleken dat ik gelijk heb gaan ze pas vergoeden. In dezelfde mail staat onderaan dat ze de steunkousen niet eens meer op voorraad hebben. Dus al zou ik een nieuw paar bestellen krijg ik weer niets geleverd. Hoe durf je dan zoiets aan te bieden?
Het bedrijf gaat echter voorbij aan hun verplichting te leveren en dus gewoon een nieuwe set te sturen en het zelf te regelen met PostNL.
Inmiddels is het 23-12-2025 en nog niets ontvangen. Weer een standaard mail dat het onderzoek niet is afgerond en of ik voor de 3e keer naar het servicepunt moet gaan. Echt een bagger bedrijf. De kousen hoef ik niet meer en heb de koopovereenkomst ontbonden.
Ik vrees echter dat ik naar mijn geld (€57,90) kan fluiten dus ik zeg: niets bestellen bij dit bedrijf. Weggegooid geld.

23-12 23:57 uur Naar aanleiding van jullie reactie reageer ik door te zeggen dat jullie telefonisch met mij in contact willen komen maar je krijgt een bandje die je verwijst naar een mail met de klantenservice. Mijn telnr staat in de mail dus waarom bellen jullie zelf niet? Een onderzoek is prima maar daar heb ik als klant niets aan. Is jullie probleem met PostNL die ik niet hoef af te wachten na alle bewijsstukken te hebben aangeleverd. Verder staat mijn naam Hans op trustpilot dus anoniem is hij niet. Misschien handig om eerst eens de mailwisselingen te bekijken van mij voordat je reageert. Daar staat alles met naam en toenaam in Ik laat het aan de mensen zelf over om wel of niet bij jullie te bestellen maar mij zal je bij dit bedrijf nooit meer een bestelling zien doen en het zwaar afraden bij anderen.

23 dicembre 2025

Risposta di all4fysio.nl

Wat vervelend dat je deze ervaring zo hebt gehad. Dat betreuren we oprecht. We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer een bestelling niet wordt ontvangen en communicatie niet zo verloopt als je verwacht.

Omdat deze review anoniem is geplaatst, kunnen we helaas niet inhoudelijk meekijken in je bestelling of direct met je meedenken over een passende oplossing. Dat vinden we jammer, want we helpen klanten juist graag persoonlijk verder.

Voor de duidelijkheid:
- Wij zijn telefonisch bereikbaar maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur (ons telefoonnummer staat onderaan iedere webpagina!)
- Ook per e-mail staan we klanten te woord, doorgaans met een reactie binnen 1 werkdag

Wanneer een pakket volgens de vervoerder is verzonden maar niet wordt ontvangen, zijn wij genoodzaakt een onderzoek te starten bij PostNL. Dit is een vast en noodzakelijk proces. Dat doen we niet om verantwoordelijkheid te ontlopen, maar om het probleem zorgvuldig en correct af te handelen.

Dat dit tijd kost en als vervelend wordt ervaren, begrijpen we. Tegelijk vinden we het belangrijk te benoemen dat dit niet betekent dat wij onze leverings- of terugbetalingsverplichtingen niet nakomen.

We doen dagelijks ons uiterste best om onze klanten goed te helpen. Dat blijkt ook uit de meer dan 6.000 onafhankelijke reviews, waarin we een gemiddelde score van 4,5 uit 5 sterren op TrustedShops hebben.

We nodigen je van harte uit om alsnog rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar een passende afronding van deze situatie.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più