Meget imødekommende og hjælpsom rådgiver, Sylvester Rasmussen. Der blev lyttet og holdt rede på mange tråde og de spørgsmål, jeg havde blev undersøgt og besvaret. Nogle ville han undersøge og vende ti... Leggi di più
Vi fik virkelig relevant rådgivning også om min ægtefælles pensioner. Det var en god oplevelse at møde en “ levende” rådgiver online. Lise-Lotte fangede vores spørgsmål og vi fik kompetente svar.... Leggi di più
Rigtig fin og ærlig pensionsrådgivning i et sprog som er til at forstå. Har gennem flere år oplevet rigtig fin kommunikation fra AkademikerPension
AP har haft total rod i hjemmesiden i 4 år og udsender oversigter alt for sent og så med fejl. Selv "lønsedler" indeholder slemme fejl. Så er det befriende at møde Martin Stenkvist i telefonen, blive... Leggi di più
I AkademikerPension arbejder vi for, at du har de bedste forudsætninger for et langt og trygt liv. Vi investerer dine penge ansvarligt og styrer udenom eksempelvis olie, gas og tobak. Og med et af branchens bedste gennemsnitlige, langsigtede afkast kan du trygt overlade pensionsopsparingen til os. Samtidig er du under hele dit opsparingsforløb dækket af gode forsikringer, så du er sikret økonomisk, hvis du kommer til skade eller bliver alvorligt syg.
Smakkedalen 8, 2400, Gentofte, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Had a very pleasant conversation with one of their employees (I believe his name was Sylvester Rasmussen) regarding a self-pay agreement to an international pension. He explained it very thoroughly in a way i could understand it, and was ready with competent answers to the questions I had for him.

Risposta di AkademikerPension
Meget kvalificeret rådgivning fra en rådgiver, der havde sat sig godt ind i vores situation. Og som var oplysende uden at være menende i forhold til hvad vi burde gøre eller ikke. Meget god oplevelse.

Risposta di AkademikerPension
Godt arbejde frs pensionsrådgiveren, både personligt og professionelt. Tak for det

Risposta di AkademikerPension
En fin præsentation af de muligheder man har som fremtidig pensionist (Marselisborg Gymnasium)

Risposta di AkademikerPension
Martin Stenkvist var et vidende og venligt menneske. Han havde svar på rede hånd på komplekse spørgsmål, hvad angår pension, 'tilbagetrækning', skatteforhold.
PS: Men I modsiger jer selv neden for, for når I helt konsekvent skriver til os medlemmer i AP's og min samtalepartners navn, så kreerer I jo selv et "incitament" til at svare.
Jeg må tilsyneladende ikke angive links her (hvorfor ikke?) - men læs evt. videre i hhv. min bog: "Evalueringsfeber og evidensjagt" (Samfundslitteratur 2022) og min artikel "Evalueringsfeber" (Dansk Sociologi #1, 2004). Sidstnævnte byder sig til i en gratis netversion.
Ciao & Tschüss, Steen Nepper Larsen

Risposta di AkademikerPension
Sylvester R svarede godt og præcist på de spørgsmål jeg havde til min pension!

Risposta di AkademikerPension
Jeg har fået rigtig god og kompetent rådgivning af Mario Madzarevic i forbindelse med samling af min pension. Jeg modtog meget udførlige svar på mine spørgsmål, og jeg følte, at han brugte lidt ekstra energi på at sikre mig den bedste løsning. De bedste anbefalinger herfra.

Risposta di AkademikerPension
Glimrende rådgivning i.f.t. pensions planlægning fra om et par år. Dækkede mange felter, på trods af at det jo er bestemt til kun at være 1 time. Men tiden blev brugt rigtigt godt. Kunne skrive meget, men det er essensen.
Det var såvidt jeg husker mit første møde med Mag. Pensionskasse, efter at have været medlem siden jeg var færdiguddannet ca. 1990 og nu er 67 ½......

Kompetent og venlig rådgivning
Jeg fik super god information og hjælp af Martin Stenkvist. Jeg er helt tryg ved det videre forløb med en tidlig pensionering.

Risposta di AkademikerPension
Super god service fra Sylvester!
Rigtig god oplevelse!

Risposta di AkademikerPension
Meget taalmodig og varm person over telefonen. Jeg fik den haelp, jeg havde brug for.

Risposta di AkademikerPension
Jeg fik en rigtig fin gennemgang af min nuværende ordning samt forsikring og sammenligning med andre muligheder. Jeg følte jeg fik god og kompetent vejledning af rådgiveren Lise-Lotte og er nu bedre rustet til at træffe beslutninger om mine ordninger.

Risposta di AkademikerPension
Jeg havde en rigtig god samtale med Sylvester i forbindelse med, at jeg skulle blive selvbetaler. Han var både venlig, professionel og virkelig god til at forklare tingene på en måde, der var let at forstå. Jeg følte mig tryg gennem hele processen, og det var tydeligt, at han tog sig tid til at sikre, at jeg fik den bedste løsning for mig. Stor ros til Sylvester for en super oplevelse – det er sjældent, jeg møder så god service, og at jeg faktisk bliver mødt som menneske!

Risposta di AkademikerPension
Min kone og jeg, der begge har vores primære pension i Akademiker-pension, har i dag haft et behageligt møde med formuerådgiver Martin Stenkvist, som gav os god og kompetent vejledning i forhold til vores forestående pension herunder beslutninger om tidspunkter for udbetaling af vores pensioner og hvordan vi bedst sikrer hinanden ved dødsfald

Risposta di AkademikerPension
Jeg har fået god rådgivning med svar på mine spørgsmål og med brugbar vejledning i forhold til mit videre forløb med min pension. Jeg talte telefonisk med en Sylvester Rasmussen og jeg følte mig i gode hænder – en kyndig og imødekommende pensionsrådgiver J

Risposta di AkademikerPension
Hvis der kun var et pensionsselskab at vælge ville jeg stadig ikke vælge akademikernes pensionskasse. Sindsyg dårlig service (får du svar på en af dine i øvrigt meget få henvendelser er du heldig, og så er det ofte med inkompetente svar), og sammenholder du det med hvad der betales i administrationsgebyr, og hvor stort et afkast de formår at generere for deres kunder.. ja, mega øv. Det er lige før jeg vil planlægge mit næste jobskifte alene for at undgå akademikerpension. Ens pension er jo ikke en helt uvæsentlig ting..
På baggrund af Jakobs svar - Jeg kan tilføje, at afkastet på investeringer ligger markant lavere hos mit nye påtvungne selskab akademikerpension sammenlignet med med mine gamle selskab pfa og p+, og ved de to henvendelser jeg har haft siden jeg skiftede til dem svarede de begge gange først efter tidligst 14 dage og så er det tydeligvis kutyme at det er elever, der håndterer henvendelser. Og i første omgang fik jeg svar efter noget besvær (det vedrørte egentlig bare indstillinger i min investeringsprofilen, som jeg ikke selv kunne rette). Anden gang venter jeg stadig på at de får løst min forespørgsel vedr overflytning af penge fra ratepension til livsvarig pension for at undgå dobbeltbeskatning. Og der er nok gået 4 uger nu, og der er stadig ikke sket noget - de svar jeg får tyder mest på at de ikke vil gøre det (selvom det faktisk ikke er deres penge…)

Risposta di AkademikerPension
Super fint møde med Martin Stenkvist.
Jeg blev meget klogere

Risposta di AkademikerPension
Sylvester gav en god vejledning vedr. aldersopsparing. Rart at have styr på reglerne.

Risposta di AkademikerPension
Jeg bad på mail Akademikerpension rette en irrelevant indbetaling i min pension, som jeg havde overset. Det blev rettet dagen efter, og sagsbehandleren rettede også et andet beslægtet forhold jeg havde overset. Det er top professionalisme og god behandling.

Risposta di AkademikerPension
Overskuelig, nem og tryg rådgivning! Gode forhold i det de tilbyder. Føles trygt!