Meget imødekommende og hjælpsom rådgiver, Sylvester Rasmussen. Der blev lyttet og holdt rede på mange tråde og de spørgsmål, jeg havde blev undersøgt og besvaret. Nogle ville han undersøge og vende ti... Leggi di più
Vi fik virkelig relevant rådgivning også om min ægtefælles pensioner. Det var en god oplevelse at møde en “ levende” rådgiver online. Lise-Lotte fangede vores spørgsmål og vi fik kompetente svar.... Leggi di più
Rigtig fin og ærlig pensionsrådgivning i et sprog som er til at forstå. Har gennem flere år oplevet rigtig fin kommunikation fra AkademikerPension
AP har haft total rod i hjemmesiden i 4 år og udsender oversigter alt for sent og så med fejl. Selv "lønsedler" indeholder slemme fejl. Så er det befriende at møde Martin Stenkvist i telefonen, blive... Leggi di più
I AkademikerPension arbejder vi for, at du har de bedste forudsætninger for et langt og trygt liv. Vi investerer dine penge ansvarligt og styrer udenom eksempelvis olie, gas og tobak. Og med et af branchens bedste gennemsnitlige, langsigtede afkast kan du trygt overlade pensionsopsparingen til os. Samtidig er du under hele dit opsparingsforløb dækket af gode forsikringer, så du er sikret økonomisk, hvis du kommer til skade eller bliver alvorligt syg.
Smakkedalen 8, 2400, Gentofte, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Sylvester was very helpful and responded quickly via email.

Risposta di AkademikerPension
Har fået 2 afslag på deres forsikring på tab af erhvervsevne. Har mistet mit job grundet følgevirkninger efter to operationer, har været fuldtidssygemeldt i 7 måneder med smerte og ingen livskvalitet. Akademikerpension er der ikke for deres medlemmer.

Risposta di AkademikerPension
Akademikerpension har siden 2021 hverken leveret oplyninger til min Pensionsinfo eller på deres eget site.
Jeg har flere gange skrevet til dem - de ringer så tilbage og lover, at der snart bringes orden i deres IT-system. Men til ingen nytte.

En behagelig samtale.
Jeg fik hjælp af Sylvester til at forstå hvordan min økonomiske fremtid på pension kommer til at tegne sig. Ved samtalen fik vi saneret mine pensionsindbetalinger, så de svarer til min civilstand.
Sylvester er meget behagelig og forstående og giver sig god tid - det var i sandhed en fornøjelse.

Risposta di AkademikerPension
Sylvesters rådgivning i forbindelse med skifte til et nyt pensionsprodukt, AlfaPension, var fremragende. Han var virkelig god til at forklare konsekvenserne af et skifte og tog sig god tid til at besvare alle tvivlsspørgsmål, såvel som han var hjælpsom i forhold til det konkrete skifte. Sylvester er meget venlig og høflig i sin kommunikation.

Risposta di AkademikerPension
Martin Stenkvist gav mig klare svar på alle mine spørgsmål. Jeg er nu meget bedre forberedt til min kommende pensionering.

Risposta di AkademikerPension
Pernille var meget venlig, kompetent og lyttende. Hun guidede og hjalp mig til et bedre overblik - og interesserede sig for at optimere mine personlige forhold.
Mange tak for god rådgivning.

Risposta di AkademikerPension
Sylvester var hjælpsom og fuld af energi. Jeg fik en grundig vejledning og nogler informationer, som jeg slet ikke havde spurgt om, men havde stor glæde af.
En meget positiv oplevelse.

Risposta di AkademikerPension
Lotte var lyttende og sympatisk, og forstod at svare på mine spørgsmål, så det gav mening. Jeg følte mig godt rådgivet.

Risposta di AkademikerPension
Sylvester Rasmussen was extremely helpful, clear, patient and warm - and all in perfect English. Outstanding service!

Risposta di AkademikerPension
Jeg havde en rigtig god samtale med deres rådgiver. Hun var imødekommende og taler i sprog man forstår. Omkostninger forekommer lave og gennemsigtige.

Risposta di AkademikerPension
Sylvester gav mig fremragende rådgivning om min pension. Han var meget kompetent, forklarede alting klart og besvarede alle mine spørgsmål grundigt. Jeg føler mig langt mere tryg ved mine muligheder. Tak Sylvester! :-)

Risposta di AkademikerPension
Fin start med parkeringstilladelse og kaffetilbud fra sød receptionist.
Martin Stenkvist var meget kompetent og professionel, samtidig med at han havde en god fornemmelse for vores behov og lyttede opmærksomt og venligt. God timing også!

Risposta di AkademikerPension
Jeg er ikke så tilfreds med Akademiker Pensions hjemmeside. Til gengæld er jeg glad for, at medarbejderne hos AP kan svare grundigt og tilfredsstillende på mine spørgsmål, når jeg ringer.

Risposta di AkademikerPension
Sylvester went out of his way to be helpful and kind at solving my problem. He put my mind at ease and made a personal contact to reassure me. He also offered to help me again if needed. I highly rate Sylvester and would recommend him to all. Thank you Sylvester you made a real difference.

Risposta di AkademikerPension
Sylvester Rasmussen var sjælden venlig, hjælpsom, ordentlig og yderst tålmodig. Efter flere afklarende samtaler med relevante og aktuelle overvejelser nåede vi frem til løsninger som jeg helt sikkert bliver glad for. Hvergang vi talte sammen fik jeg efterfølgende en mail med relevante opsummeringer, der gjorde hele processen nem og overskuelig når de endelige beslutninger skulle tages. Kæmpe tak til Sylvester.

Risposta di AkademikerPension
Jeg talte i sidste uge med en virkelig høflig og behagelig Sylvester, som gav en formidabel oplevelse i telefonen - flere som ham i serviceverdenen tak!

Risposta di AkademikerPension
Jeg talte med Sylvester Rasmussen vedrørende forsikringerne i kunne tilbyde til nye medlemmer. Han var ved højt humør, og var generelt rigtig empatisk at høre på. Rigtig godt arbejde Sylvester!