Nog gebeld omdat ik de bestelling dringend nodig had. Zeer vriendelijk geholpen en bestelling was volgende dag binnen. Zelfs meegedacht voor een noodoplossing. Erg blij mee.

L'azienda ha risposto
Honda EM5500CXS aggregaat besteld en afgehaald in Veghel (kwam me zelf beter uit, leveren zou ook gratis zijn). Ging zeer vlug, super vriendelijk en behulpzaam personeel. Het aggregaat bleek na e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kennis van zaken, en snelle reacties. alleen niet doorgegeven dat niet alle gevraagde items op voorraad waren en na geleverd moesten worden. Even een belletje en hadden we samen naar een alternatief... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Was op zoek naar een kruiwagen, een Matador had mijn voorkeur, omdat het nog in Nederland gemaakt wordt. Via Google bij Visser uitgekomen , een duidelijk en uitgebreid assortiment, met alle versch... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij AIC Visser vinden we het gewoon mooi om het onmogelijke mogelijk te maken voor onze klanten. We doen het. Flexibel, oplossingsgericht en altijd met een plan. Met als doel: de bouwplaats efficiënter, duurzamer en veiliger maken. Met onze belofte: komt goed!
Scritti dall'azienda

Bij bestellingen vanaf € 500,- excl. btw betaal je geen verzendkosten, mits alle producten via de standaard pakketdienst verzonden kunnen worden.
Burgemeester Grollemanweg 12a , 9405 TN , Assen, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
‘s middags om 1500 uur besteld en de andere morgen om 0800 uur afgeleverd.
Jammer dat er op de beginpagina een andere prijs staat dan in de afrekening

Risposta di AIC Visser
Bestelling is heel gemakkelijk gegaan en snel aan gekomen . De prijs van de aangekocht dingen waren ook heel schappelijk . Een aanrader

Risposta di AIC Visser
Zeer snel geholpen door dit bedrijf!
En dat houden wij van

Risposta di AIC Visser
Prima geholpen met het maken van de juiste keuze op het gebied van wegbebakening.

Risposta di AIC Visser
Kennis van zaken, vlot contact, snelle levering en afhandeling.
Vertrouwen in de cliënt. Top

Risposta di AIC Visser
Ik heb mijn vaste contactpersoon Dick en dat schakelt als een snelle F1 auto.

Risposta di AIC Visser
Tot nu toe top goeie spullen het is er snel 👍🏼

Risposta di AIC Visser
Netjes gebeld door iemand van bedrijf super geholpen uiteindelijk ons nog tegemoet gekomen blij mee ..

Risposta di AIC Visser
Een vertegenwoordiger die naar je luistert en zijn afspraken na komt.