Banner for AIC Visser

AIC Visser Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Nog gebeld omdat ik de bestelling dringend nodig had. Zeer vriendelijk geholpen en bestelling was volgende dag binnen. Zelfs meegedacht voor een noodoplossing. Erg blij mee.

Valutata 5 stelle su 5

Honda EM5500CXS aggregaat besteld en afgehaald in Veghel (kwam me zelf beter uit, leveren zou ook gratis zijn). Ging zeer vlug, super vriendelijk en behulpzaam personeel. Het aggregaat bleek na e... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Kennis van zaken, en snelle reacties. alleen niet doorgegeven dat niet alle gevraagde items op voorraad waren en na geleverd moesten worden. Even een belletje en hadden we samen naar een alternatief... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Was op zoek naar een kruiwagen, een Matador had mijn voorkeur, omdat het nog in Nederland gemaakt wordt. Via Google bij Visser uitgekomen , een duidelijk en uitgebreid assortiment, met alle versch... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di materiali edili
  2. Fornitore di attrezzature per l'edilizia
  3. Negozio di macchinari e attrezzature da costruzione
  4. Negozio di utensili

Scritti dall'azienda

Bij AIC Visser vinden we het gewoon mooi om het onmogelijke mogelijk te maken voor onze klanten. We doen het. Flexibel, oplossingsgericht en altijd met een plan. Met als doel: de bouwplaats efficiënter, duurzamer en veiliger maken. Met onze belofte: komt goed!

Bij ons draait alles om één belofte: komt goed.

Scritti dall'azienda

AIC Visser | Komt goed
Wij zijn jouw materieeldienst van de toekomst. Eén aanspreekpunt dat overzicht houdt. We zorgen dat spullen op tijd klaarstaan, denken mee over veiligheid en logistiek en helpen je slimmer en duurzamer te bouwen.

Wat je nodig hebt, komt jouw kant op.

Bij bestellingen vanaf € 500,- excl. btw betaal je geen verzendkosten, mits alle producten via de standaard pakketdienst verzonden kunnen worden.

Meer dan 95% van de producten in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Bestel je op een werkdag vóór 15.00 uur? Dan verzenden we je bestelling nog dezelfde werkdag.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

158 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goed bedrijf.

Goede service en fijne medewerkers

26 febbraio 2026

Beste Arnold,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat onze medewerkers zo behulpzaam waren! Hartelijk dank voor uw positieve feedback en de mooie beoordeling.

Top service

Top service
Er ontbrak wat bij de bestelling en er was iets defect en dit werd gelijk opgelost

24 febbraio 2026

Beste van der Plaat,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat u tevreden bent met onze service! We zijn blij dat we de problemen met uw bestelling snel konden oplossen. Dank u voor de positieve feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Snel geleverd en fijne communicatie

24 febbraio 2026

Beste Gerco,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! We waarderen uw positieve feedback over de snelle levering en communicatie enorm.

een telefoontje was genoeg

een telefoontje was genoeg

23 febbraio 2026

Beste A.W,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Fijn dat een telefoontje voldoende was! We waarderen uw positieve feedback enorm. Dank u wel!

Valutata 2 stelle su 5

de laatste tijd enkele dingen besteld

de laatste tijd enkele dingen besteld. de leveringen komen later dan gevraagd en door aic gemeld. ik heb een tussenmeter voor stroom gekocht. deze is niet door jullie of de leverancier getest. daar door veel schade veroorzaakt. het oplossen hiervan kost ondanks de juiste inzet van aic toch veel tijd en kosten

20 febbraio 2026

Beste Bas,

Bedankt voor uw review

Het spijt ons te horen over de late leveringen en de problemen met de stroommeter.

We waarderen uw feedback en de inspanningen van AIC-Visser. We zullen dit intern onderzoeken om onze processen te verbeteren en herhaling te voorkomen. Dank u voor uw tijd

Snelle levering, prima prijs

Eind van de dag besteld, volgende dag geleverd! Top!
Prijstechnisch ook prima!

19 febbraio 2026

Beste Dennis,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en onze prijzen! We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk voor uw review.

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd.
Fijne communicatie.
Goede prijs kwaliteit verhouding.

10 febbraio 2026

Beste Wout,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, communicatie en prijs-kwaliteitverhouding. Dank voor uw feedback!

Beste Albert,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Fijn dat onze service zo goed is bevallen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Kwaliteit is prima en snel geleverd

Kwaliteit is prima en snel geleverd

1 febbraio 2026

Beste Peter,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Fijn dat de kwaliteit goed is en de levering snel verliep! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering.

26 gennaio 2026

Beste Johannes,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Fijn dat u tevreden bent met de prijs en snelle levering. Bedankt voor uw positieve feedback!

Snelle levering, mooi assortiment

25 gennaio 2026

Beste Edwin,

Bedankt voor uw review.

Fijn dat onze snelle levering en ons mooie assortiment u bevallen. Bedankt voor uw positieve feedback!

Valutata 2 stelle su 5

Levertermijn niet aangehouden.

Levertermijn niet aangehouden.
Toestel moeten huren om onze werf niet in panne te laten vallen...

26 gennaio 2026

Beste Bruno,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat de levertermijn niet is nagekomen en dat u hierdoor genoodzaakt was een toestel te huren om uw werf draaiende te houden. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Om levertijden zo kort mogelijk te houden, worden de betreffende artikelen rechtstreeks vanaf de fabrikant geleverd. Helaas is de levering in dit geval vertraagd, wat heeft geleid tot de situatie die u beschrijft.

Desondanks begrijpen wij dat dit voor u vervelende gevolgen heeft gehad en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan. Wij nemen dit signaal serieus en blijven actief in overleg met onze leveranciers om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Mocht u hierover nog met ons in gesprek willen of samen willen kijken naar een passende oplossing, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Beste Paul,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Wat fijn dat het apparaat bevalt en de levering snel was! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Zeer tevreden

Goed materiaal

15 gennaio 2026

Beste Tuinmeesters,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met het materiaal. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Kennis van zaken

Kennis van zaken, en snelle reacties.
alleen niet doorgegeven dat niet alle gevraagde items op voorraad waren en na geleverd moesten worden. Even een belletje en hadden we samen naar een alternatief kunnen kijken.
Verder dikke prima #kleinigheidje hou je

14 gennaio 2026

Beste Richard,

Bedankt voor uw review.

Fijn te horen dat u tevreden bent over onze kennis en snelle reacties. We betreuren het dat niet alle items direct leverbaar waren en dat we u hierover niet hebben geïnformeerd. We zullen dit intern bespreken om onze communicatie te verbeteren. Bedankt voor uw feedback!

Team AIC-Visser

Valutata 1 stelle su 5

Levering van de bestelde artikelen…

Levering van de bestelde artikelen heeft al met al een week geduurd
Het ligt niet aan de mensen van Visser/AIC maar 100 punten aan de transporteur die zijden steeds dat het de volgende dag bezorgd werd maar elke dag was er weer niks.

9 gennaio 2026

Beste Ronald,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat de levering van uw bestelling een week heeft geduurd. Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Valutata 3 stelle su 5

Snel besteld, lang onderweg

Na enkele dagen na mijn bestelling niets gehoord te hebben heb ik telefonisch contact gezocht. Contact prima verlopen, situatie uitgelegd en zelfde dag het product als verzending aangemeld. De bezorgdienst heeft blijkbaar moeite het pakket het te krijgen. Vanaf moment van aanmelden zijn er nu 5 dagen verstreken en ik wacht nog steeds.

14 gennaio 2026

Beste Huub,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te horen dat de levering van uw bestelling vertraging heeft opgelopen. We waarderen het dat u contact met ons hebt opgenomen en zijn blij dat dit prettig is verlopen. We zien ondertussen dat u de zending heeft mogen ontvangen.
Veel plezier van uw aankoop en bedankt voor uw geduld.

Tiptop geregeld

Tiptop geregeld

15 dicembre 2025

Beste Peter,

Bedankt voor uw 5 sterren review.

Fijn om te horen dat alles tiptop geregeld was We waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij met uw ervaring.

Team AIC-Visser.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più