Een Villette le pliage elektrische vouwfiets gekocht via de AH voordeelshop om mee te fietsen tijdens onze vakantie in Frankrijk. De fietsaccu opgeladen volgens het instructieboekje. Eerst wilde... Leggi di più
Een ventilator gekocht via de AH Voordeelshop, geleverd door Lifegoods.nl. Verkeerde kleur ontvangen en na talloze telefoontjes, e-mails en loze beloftes ben ik nog steeds niet geholpen. Ik word conti... Leggi di più
Het zag er allemaal veelbelovend uit. Maar daadwerkelijk een pakket ontvangen zit er niet in. AH verschuild zich achter de leverancier en de leverancier weer achter AH. Kortom een behoorlijk getrouwtr... Leggi di più
Slechtste ervaring die je kunt bedenken met partner van AH ttp-concepts. Sep 2025 AirPods besteld, ontving ik pas in november. Waren vervolgens defect, wilde retourneren maar hielpen me tot aan het vo... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Ook ik wacht al 4 weken op de bestelde…
Ook ik wacht al 4 weken op de bestelde airpods...
Een maand geleden AirPods besteld (2…
Een maand geleden AirPods besteld (2 paar) en die zijn nooit geleverd, iedere week komt er een ander excuus.
Zeer slecht en nooit meer
Zeer slecht en nooit meer. Bijna 4 weken terug AirPods besteld en tot op heden niets ontvangen. Contact opnemen niet mogelijk, je krijgt een voorbereid voicemailbericht. Mailen, maar geen reactie terug. Schandalig!
air pods bestelt
air pods bestelt , ondertussen al 2,5 week op aan het wachten, niet op de hoogste gehouden dat het langer duurder.
Stond gratis verzending bij , ondertussen al 3x 2euro over moeten maken omdat het anders niet geleverd word. Ondertussen nog steeds er op aan het wachten.
Ik bestel nooit meer iets hier
Dat AH hier zijn naam aan verbind is…
Dat AH hier zijn naam aan verbind is ongelofeljjk. Ah moet naar de leveranciers kijken van deze drop shipments, want dat zijn het namelijk. Het is schandalig, geen of slechte communicatie en na lange tijd nog geen product. Airpods besteld maar helaas.
De naam AH inderdaad niet waardig
De naam AH inderdaad niet waardig. Doorgeefluik voor onbetrouwbare partners die niet bereikbaar zijn en geen leveringstijd geven (Versuni).
Hopelijk komt m'n bestelling ooit een keer...
Mooie deals, die veranderen in drama's
Was ik maar eerst de review gaan lazen. Robot stofzuiger besteld. Stond online, leaseprijs, op voorraad, en zou geleverd worden in 3 a 5 werkdag. Besteld. Betaald, en gelijk een mail ontvangen met de info dat er geen voorraad was. Nu dus een paar weken wachten. Nu er weer voorraad is, moet die via DHL bezorgd worden. Ook daar bakken ze er niets van, 3 dagen op rij een mail met we komen vandaag, met bezorg tijd. Maar nog steeds niets gezien. Betere optie is dus gewoon naar een winkel gaan waar je hem direct mee kan nemen.
Ik had mijn airpods gekocht en moets…
Ik had mijn airpods gekocht en moets langer dan 20 dagen wachten en dan vind ik dat ik zelfs nog eentje kan kopen voor 100 euro duurer en dat is het nog meer waard zelfs
Probleemloos besteld
Op 28 augustus een Inventum Airfryer besteld in de AH voordeelshop, was een goede aanbieding. Op 30 augustus bezorgd door DHL, dat was sneller als aangegeven en keurig te volgen via Track&Trace. Op het apparaat zelf valt ook niets aan te merken, functioneert naar behoren. De eerste keer dat wij hier besteld hebben, is meteen een positieve ervaring.
Wat een slecht service! Alleen maar wijzen en niets oplossen.
Helaas moet ik minimaal 1 ster geven maar zoals de klantenservice met hun klanten omgaat als het gaat om garantie gaat, is op het asociale af. Na +-10 mails elke keer weer naar andere mail adressen, op aanraden van Albert Heijn klantenservice heb ik het maar opgegeven. Ah voelt zich nul verantwoordelijk en wijst graag naar andere als er een keer een defect is bij een nieuw gekocht product. In dit geval een Ninja bbq XL.
Garantie gaat naar mijn weten altijd via het bedrijf waar je je product hebt gekocht maar Albert Heijn legt graag de verantwoordelijkheid bij andere bedrijven in Europa en laat de klant graag mails sturen naar deze bedrijven zodat de klant lekker lang bezig is met mails sturen.
Conclusie: defecte bbq en geen oplossing door Albert Heijn
2 villette e-bikes gekocht.
2 villette e-bikes gekocht.
Deze worden geleverd, rechtstreeks uit de doos, zonder dat er een afstelbeurt heeft plaatsgevonden. Dus hierna kan je op zoek naar een fietsenmaker die fiets afstelt en onderhoudsbeurten geeft. Zou prettig zijn als dit vooraf gemeld wordt.
Alles liep zoals beschreven,
Alles liep zoals beschreven, prachtige,zwarte koeler besteld, betaald en zoals stond beschreven na 2 dagen bezorgd door DHL.De koeler uitgepakt ,geen beschadigingen en aangezet.De motor geruisloos,verzorging van bestelling geregeld door de inventum group en alles van bestelling tot levering sloot naadloos aan.Dank voor de goede service en fijne koeler.
Dit bedrijf is totaal niet AH waardig
Dit bedrijf is totaal niet AH waardig, ik vraag mij serieus af of het niet een andere bedrijf is dat stiekem probeert mee te liften op het merk van Ahold (zonder dat Ahold het weet). Denk 3x na voordat je hier wat bestelt, retourvoorwaarden en -proces zijn volkomen onduidelijk, wordt niet standaard naar je gestuurd per e-mail.
Je moet een etiket downloaden, zonder dat je een bevestiging krijgt dat je een retourmelding hebt aangemaakt. Ik voorspel heel veel chaos voor dit Ahold, dat klaarblijkelijk nog geen kaas heeft gegeten van e-commerce, behalve het bezorgen van boodschappen.
Wat een *** bedrijf
Wat een *** bedrijf! BBQ besteld, wordt in 100 kapotte stukjes geleverd!! Na meerdere mail en bel pogingen krijg ik te horen dat ik wordt terug gebeld. 3 weken later en heb nog niets gehoord. Klantenservice is waardeloos, als je zo je geld wil verdienen ben je echt zielig
NIKS KOPEN!
NIKS KOPEN!!
Ik kreeg een kapotte bbq thuis gestuurd!!
Ze sturen ons als 3 weken van het kastje naar de muur. Ze hangen de telefoon op of geven aan steeds terug te bellen en doen ze niet!!
Oplichters zijn het !!
PERFECT 👌
Ook ik had een zwembad besteld. En zag vervolgens de negatieve reviews. Maar niks daarvan is waar..
Met 5 dagen had ik hem in huis en inmiddels staat deze op 😊
Bedankt Ah Voordeelshop!
Kamado bbq besteld niet ontvangen
Kamado bbq besteld niet ontvangen. Na een maand mailen met LifeGoods en chatten met AH( zou hun verantwoording als tussenpersoon niet zijn!?) melding bij de politie gedaan. Binnen een week reactie van LifeGoods en AH per mail, dat het geld terugstort wordt. Nu op mijn rekening. Schandalig.
Zwembad besteld van 3x3 rond
Zwembad besteld van 3x3 rond. Levering was op tijd! Getwijfeld om te bestellen ivm slechte reviews. Ik heb de winkel waarmee dus ahvoordeelshop mee samen werkt (in mijn geval exittoys) gecontacteerd of alles goed was verlopen. Kreeg al meteen een dpd code en kon binnen 5 werkdagen zien dat dpd het pakket had ontvangen. Zwembad is binnen en wordt deze week opgezet!
Ring deurbel in een andere kleur…
Ring deurbel in een andere kleur geleverd dan afbeelding op de website. Een reactie laat 2 dagen op zich wachten, om vervolgens te horen dat de gewenste kleur die ze zelf afbeelden nooit voorraadig is geweest. Be aware!