Valutata 1 stelle su 5

Een Villette le pliage elektrische vouwfiets gekocht via de AH voordeelshop om mee te fietsen tijdens onze vakantie in Frankrijk. De fietsaccu opgeladen volgens het instructieboekje. Eerst wilde... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Een ventilator gekocht via de AH Voordeelshop, geleverd door Lifegoods.nl. Verkeerde kleur ontvangen en na talloze telefoontjes, e-mails en loze beloftes ben ik nog steeds niet geholpen. Ik word conti... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Het zag er allemaal veelbelovend uit. Maar daadwerkelijk een pakket ontvangen zit er niet in. AH verschuild zich achter de leverancier en de leverancier weer achter AH. Kortom een behoorlijk getrouwtr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slechtste ervaring die je kunt bedenken met partner van AH ttp-concepts. Sep 2025 AirPods besteld, ontving ik pas in november. Waren vervolgens defect, wilde retourneren maar hielpen me tot aan het vo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,5

Tutte le recensioni

72 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Niet bestellen!

Niet bestellen!! Je krijgt laat je product en dan kan je binnen 14 dagen beslisse en anders nemen ze het niet meer retour. Je kan nergens zien waar en hoe je moet retourneren, een zoekplaatje. Kortom klant onvriendelijke service!! Bestel er nooit meer iets. Slecht van AH voordeelshop!!

24 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bbq nooit geleverd, en nog steeds geen geld terug ontvangen!

Een leuke actie van een komado bbq besteld. Inmiddels een maand later en nog steeds niks ontvangen. Meerdere keren aan de telefoon gehangen om ze netjes de kans te geven om het op te lossen. Helaas nog steeds geen fatsoenlijk antwoord ontvangen. Net weer gebeld, en geven aan dat ze het weer gaan doorzetten, terwijl vorige week bevestigd is dat het verzonden zou zijn. Ik heb aangegeven dat ik mijn geld terug wil, maar dit kunnen ze niet eens doen. Belachelijk voor woorden! De klantenservice medewerker dacht ook totaal niet mee en ging tekeer. Ik bestel hier nooit meer. Laat dit een waarschuwing zijn voor anderen.

2 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Klachten consumenten: AH Voordeelshop werkt samen met Interloyal B.V.

Interloyal B.V. (e-commerce), gevestigd in Amsterdam, fungeert als dropshipper (verzending en verkoop via derden) en zit onder andere achter webwinkels zoals die van Albert Heijn, Bol.com, VTWonen Shop, Leen Bakker en HomeDeco. En dit leidt vaak tot problemen voor klanten.
Albert Heijn is hier als ondernemer al meerdere keren op gewezen en zou inmiddels beter moeten weten dan haar klanten in contact te brengen met internetverkopers zoals Interloyal B.V., dat een slechte en mogelijk malafide reputatie heeft vanwege oneerlijke online verkooppraktijken. Interloyal B.V. schendt structureel de rechten van consumenten.
Albert Heijn, stop hiermee!

25 giugno 2025

!Waardeloos!

Echt waardeloos zit bijna 2 maanden te wachten op een tuin zet elke keer bellen naar keter ja het komt of probleem met container echt never en never ooit iets bestellen raad ik iedereen aan zo waardenloos en slecht

18 maggio 2025

Slecht

Wat een slecht service. Eerst stoelen besteld die niet leverbaar zijn. Nu een bbq die niet leverbaar is. Niemand weet iets slecht advies echt NOOIT MEER

19 giugno 2025

Strijkplank besteld

Strijkplank besteld, was beschadigd, retour gestuurd.
Wacht nu al bijna 3 maanden op mijn geld. Klantenservice meerdere keren gebeld en e-mails gestuurd, maar die weten ook niets. Een zooitje daar.

19 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Na een maand wachten en 4 keer…

Na een maand wachten en 4 keer tussentijds wachtend op antwoord van een afdeling die niet even met de AH kan communiceren of een product retour is zou ik deze webshop niet gebruiken. Ik heb nogsteeds mijn geld niet terug...

1 giugno 2025

Airfryer

Ik had als kado voor mijn zoon een airfryer besteld, echt weken op moeten wachten.
Toen hebben we gebeld en bleek dat het weer teruggestuurd was omdat we bij levering niet thuis waren.
Geen mail gehad over wanneer het geleverd zou worden en dan breng je het toch naar een afhaalpunt? Echt waardeloos AH!!!

18 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Leuk adverteren met laagste prijs BBQ Q…

Leuk adverteren met laagste prijs BBQ maar niet leverbaar!
Grill Guru Compact incl beschermhoes 305,00 in bonuskrantje van AH deze week. Ik wil deze bestellen maar krijg daar telkens foutmelding. Foutmelding geeft niet aan wat er precies misgaat.
Na chatcontact blijkt deze op maar vandaag staat deze nog steeds als bestelbaar, leuke acties....

Nou, laat voortaan deze site maar links liggen en rijdt wel even naar Hornbach.

16 giugno 2025

Iets besteld bij Albert Hein

Iets besteld bij Albert Hein, geld innen maar als er iets mis is dan alles door wijzen en nul verantwoordelijk nemen. Ik bestel nooit meer wat daar. Wat een slecht bedrijf

16 giugno 2025

Blijf WEG!!!!!

Blijf WEG!!!!!! Bij dit bedrijf, koop hier niets. Voordeelshop is pure oplichterij en vooral in combinatie met life goods.
Vorige maand bbq besteld wat volledig kapot is. Zouden meteen door life goods een nieuwe krijgen. Helaas 3 weken verder en 20 mails en telefoontjes verder met life goods ( reageren nergens op en sturen je van het kastje naar de muur) en. Nog geen bbq ontvangen, tot vandaag ene bericht kwam dat het geleverd zou zijn (niet bij mij en nooit een track en trace gehad van dhl). Probleem paar dagen geleden doorgestuurd naar AH. Meerdere mails opnieuw gestuurd van mailverkeer tussen life goods en ons, maar wordt structureel niet doorgezet. Ik ben er klaar mee en snap niet dat een grote naam zoals Albert Hein een malafide systeem hanteert en niet oplost. Van ons uit zal dit opgepakt worden met onze advocaat en RADAR. Aangezien er vele gedupeerden zijn

13 giugno 2025

Bestel hier niks.

Bestel hier niks.

AH neemt na het bestellen nergens meer verantwoordelijkheid voor. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd bij garantie of heroepingsvragen. De prijzen zijn ook echt niet voordeliger hier dus doe jezelf een groot plezier en bestel ergens anders.

6 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Het meest omslachtige retourproces ooit!

Een handheld steamer van Philips besteld, maar beviel niet. Wat een drama om hier iets te retourneren! Voor mij eens, maar nooit meer.

Al een enorme klus om er achter te komen hoe je moet retourneren. Dan kom je bij een online formulier dat ingevuld moet worden aan de hand van de factuur. Maar een factuur krijg je dus niet, niet in de mail en niet in de verpakking, en zonder factuur kun je het formulier niet invullen. Uiteindelijk telefonisch contact gezocht, en dat schijnt volgens de medewerker ook de manier te zijn, maar dat wordt helaas nergens vermeld.

Daarna ontving ik een bevestiging per mail van mijn retouraanmelding en moest toen een print screen van de door mij per mail ontvangen bestelbevestiging opsturen. Daarna bleef het stil. Geen retouretiket ontvangen.

Weer gebeld. De dame zou het nu direct met mij regelen, maar dat lukte niet omdat in de bestelbevestiging het artikelnummer niet vermeld stond. Dat stond ook niet op de doos. Of ik dan het waterreservoir van het product even wilde verwijderen want daarachter stond dan het artikelnummer. Of ik daar dan weer even een foto van wilde mailen want zonder dat nummer kon ze mijn retour niet in behandeling nemen. Pffff...

Uiteindelijk na veel gedoe een retourlabel ontvangen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en had van zowel Albert Heijn als van Philips wel iets betere service en een minder omslachtig retourproces verwacht. Dit was dus voor mij de eerste en laatste keer AHVoordeelshop.nl

3 giugno 2025

Dakkoffer junior fl 320 gekocht

Dakkoffer junior fl 320 gekocht. De ontvangen koffer zit er totaal anders uit dan op de website. Na contact gehad te hebben met de dropshipper Harvest.nl kreeg ik alleen een bedankje voor het melden en als ik de dakkoffer wil hebben van de afbeelding dan is dat een 2 keer duurdere versie die elders wordt aangeboden. Na wat onderzoek zie ik dat dit zelfde bedrijf ook bij anwb en andere webshops de 'verkeerde' foto's hanteren. Zo'n koffer stuur je niet makkelijk terug en dat weten ze. Dit ruikt naar oplichting.

28 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Boek niet je reis bij greencitytrip!!

Boek niet je reis bij greencitytrip!!
Hadden we de review nu maar eerder gelezen, GreenCityTrip en Flywise zijn één bedrijf, en weinig goede reviews (waarschijnlijk van hunzelf of gevraagde vrienden?)
Hele slechte ervaring met een
zogenaamde 4 daagse trip naar Parijs (Albertheijn actie). "de
1e dag" om 23:15 in hotel in Parijs
aangekomen. Deze dag heb je dus niks aan. De "4e" dag ook weer 8:18 s'ochtends huiswaarts (ER WAS EEN TERUGREIS LAAT IN DE MIDDAG EERST OP DE PAPIEREN GEZET) . Deze terugreis was bij de uiteindelijke boeking ineens verdwenen, en omdat alles al geboekt is kunnen ze niks meer voor je betekenen. Effectief dus 2 dagen in Parijs, niet 4! Onbehulpzame customer support verwijst je naar de trein operators als je nog iets veranderd wilt hebben (met de mededeling dat dit geld gaat kosten). Hotel is een Apart Hotel, ofwel, 4 dagen met dezelfde handdoek /lakens enz. En ver buiten het centrum gelegen.

Bijzonder dat Albertheijn zich in laat met een slechte partij als deze, niet goed voor hun eigen naam.

22 maggio 2025

Slechte service

Slechte service, ik heb twee producten los van elkaar besteld. Vervolgens krijg ik geen retourbericht, dus is het afwachten als ik na 10 dagen de klantenservice bel kijken ze een en ander voor mij na en dan moet ik zelf maar het bedrijf bellen dat de spullen levert, daar zijn zij niet verantwoordelijk en er voor getekend bij de leveringsvoorwaarden. Slechte service.

23 maggio 2025

AH voordeelshop

Vorige week een airfryer besteld via de voordeelshop die binnen 5 dagen geleverd zou worden.
Nu 10 dagen later nog niks ontvangen.
Contact met Philips (Versuni) die het nu aan het uitzoeken zijn voor mij.
Na verder zoeken zag ik het bedrijf Versuni BV wat via Ah zou leveren hele slechte reviews heeft.
Versuni zegt dat het bij post nl is maar Post Nl geeft aan dat het pakket nog niet aangeboden is.
Nu afwachten of ik alsnog geleverd krijg en of mijn geld en ingeleverde airmiles terug krijg.

12 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nooit hier iets bestellen!

Nooit hier iets bestellen!
Hue lampen besteld via de voordeelshop dmv 1 koopzegel boekje en bijbetaling van 35 euro. De lampen bleken niet te passen dus de volgende dag weer retour gestuurd. 5 weken later nog steeds het geld en de koopzegels niet retour. Leverancier heeft het netjes gemeld bij de AH maar AH klantenservice zegt alleen maar we zijn ermee bezig, laten je niet eens uitpraten en beïndigen zelfs gewoon het gesprek. Kost je veel tijd en energie dit maar ze doen er niks mee.

30 aprile 2025

Nooit meer!!!

Na even wachten kwam mijn bestelling aan. Helaas niet degene die ik verwacht had vanwege te weinig informatie op de site. Inmiddels is het apparaat al bijna 4 weken teruggestuurd en mijn geld nog niet ontvangen. Bellen, mailen, chatten maakt niet uit. Het wordt overgemaakt maar op mijn rekening staat niks. Andere bedrijven zijn betrouwbaarder dan de onlineshop van AH.

17 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede en snelle service

Ik bestelde een paar dagen geleden een loopband via de AH voordeelshop.
Pas nadat ik de bestelling had gedaan, zag ik alle negatieve recensies en verwachtte dat ik een soortgelijke ervaring zou krijgen. Niets bleek echter minder waar.
Zowel het bestellen, de betaling, de levering en het contact tussen AH voordeelshop en het bedrijf die de loopbanden verkocht is prima verlopen. Binnen twee dagen kreeg ik mijn loopband.

Ik voelde, na het lezen van alle negatieve ervaringen, toch de behoefte om een tegengeluid te geven. Hopelijk gaat het in het vervolg bij iedereen zoals het bij mij is verlopen!

16 aprile 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più