Een Villette le pliage elektrische vouwfiets gekocht via de AH voordeelshop om mee te fietsen tijdens onze vakantie in Frankrijk. De fietsaccu opgeladen volgens het instructieboekje. Eerst wilde... Leggi di più
Een ventilator gekocht via de AH Voordeelshop, geleverd door Lifegoods.nl. Verkeerde kleur ontvangen en na talloze telefoontjes, e-mails en loze beloftes ben ik nog steeds niet geholpen. Ik word conti... Leggi di più
Het zag er allemaal veelbelovend uit. Maar daadwerkelijk een pakket ontvangen zit er niet in. AH verschuild zich achter de leverancier en de leverancier weer achter AH. Kortom een behoorlijk getrouwtr... Leggi di più
Slechtste ervaring die je kunt bedenken met partner van AH ttp-concepts. Sep 2025 AirPods besteld, ontving ik pas in november. Waren vervolgens defect, wilde retourneren maar hielpen me tot aan het vo... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
bestel bij ons en regel het zelf maar verder
2 week geleden wat besteld op de website. nadat ik een bevestiging van de bestelling heb gehad nooit meer iets gehoord. nu zelf er weer achteraan moeten bellen en dan na een kwartier wachten doorschakelen en weer in de wacht te zijn gezet. te horen krijgen dat je hun leverancier maar zelf moet benaderen want dit is blijkbaar teveel werk voor hunzelf. al met al weet ik nog steeds niks over mijn bestelling.
Slechte klantenservice
Langere levertijd dan vermeld. Hierover contact opgenomen met de klantenservice van AH. Zij verwijzen je door naar de leverancier en schuiven de verantwoordelijkheid af naar hun. Nog steeds geen antwoord over wanneer de producten dan wel bezorgd worden.
Nooit via AH voordeelshop bestellen
Ook ik Apple AirPods besteld en na een veel te lange levertijd contact opgenomen met AH klantenservice omdat ik de bestelling wilde annuleren en TTP concepts niet reageerde op mijn mail. Paar dagen later AirPods alsnog ontvangen, maar meteen contact opgenomen met klantenservice AH en TTP concepts om het product te retourneren. AH kan niet helpen en geeft aan dat dit direct naar Apple moet (huh??) en 10 mails naar TTP concepts gestuurd met alle benodigde informatie om het retour aan te melden. Status: vanaf 13 oktober nog steeds geen reactie en nu is officiële retourtermijn van 14 dagen voorbij. Denk je via gerenommeerd bedrijf als AH iets besteld te hebben en kom je alsnog bedrogen uit. Nooit meer via AH voordeelshop bestellen!
Ondanks ik na het bestellen alle…
Ondanks ik na het bestellen alle slechte revieuws zag had ik er een hard hoofd in.. Maar ik heb het product binnen 4 dagen ontvangen & alles is netjes.
Dus gelukkig gaat het ook goed. Alleen jammer om te lezen dat er zo veel slechte ervaringen zijn, hopelijk komt het bij jullie nog goed!
Slechte service.
Ik bestel via de AH voordeelshop op 20 okt een product.
Ik heb deze niet binnen de 2-3 werkdagen ontvangen, aangezien het vandaag 29 okt is.
Ik bel naar AH en die zegt dat ik met de levancier moet bellen.
Deze leverancier is telefonisch niet bereikbaar, daar moet ik een formulier op de website invullen, waarbij staat dat de reactie 3 werkdagen op zich kan laten wachten.
Ik heb morgen het product nodig voor verjaardag van mijn kind.
Ik heb nu dus geen cadeau.
Ook heb ik er extra werk aan om aan mijn bestelde product te komen, terwijl ik het via AH bestel.
En ik zie op de site van de leverancier dat hiet klimrek daar 20 euro goedkoper is.
Dit is wel de slechtste service ooit!
AH=Achteraf Huilen Geen Voordeel
Door de naam denk je te maken te hebben met een betrouwbare site zelfs met algemene voorwaarden. Maar voor aftersales geeft klantenservice aan dat ze enkel doorgeefluik aan. Voor het annuleren van je aankoop of je geld retour wordt je doorgestuurd naar de leverancier. Maar deze is niet bereikbaar via telefoon of mail. Zie geen voordeel in bestellen via AH voordeel shop. Gaat om Chinese wasmachine 300 euro. Zaak neergelegd bij RB verzekering. Ben bang dat we kunnen fluiten naar ons geld en dat we gewoon opgelicht zijn. AH één tip HOU JE BIJ DE BOODSCHAPPEN!!!
Wat een puinhoop bij de AH…
Wat een puinhoop bij de AH voordeelshop. je doet een bestelling waarvan achteraf blijkt dat het via eenvage partners TTP Concepts in dit geval. 5 dagen levertijd en een maand later annuleer je de boel en een dag later komt het binnen. maar als je de annulering en retournering wil doorzetten krijg je nul reactie. bellen naar AH 1e kunnen niets doen moet wachten, 2e keer gooien ze de hoorn erop. Pffff 3e keer geholpen en screenshots sturen die niet aankomen omdat de mail provider het niet accepteerd. om te huilen. Albert Heijn waarom vergooi je je naam met deze ellende.
Bestel alsjeblieft geen producten bij…
Bestel alsjeblieft geen producten bij Voordeelshop.
Ik heb inmiddels twee keer een gebruikte L'OR Barista ontvangen — echt onacceptabel.
Zowel Voordeelshop als Philips schuiven de verantwoordelijkheid op elkaar; het is het bekende kastje-naar-de-muur-verhaal.
Bovendien blijkt zelfs het ontvangen van een factuur bijzonder lastig.
Erg teleurstellend en absoluut geen fijne ervaring als klant.
AirPods na weken vertraging geleverd
AirPods na weken vertraging geleverd. Nu 1 kapotte en de oplaadkabel werkt ook niet. Snap niet dat AH haar naam hieraan verbind. Aan deze leverancier bedoel ik.
Kapotte AirPods!!!
Na een aanzienlijk langere levertijd dan vermeld, een maand na besteldatum de AirPods ontvangen. Vervolgens blijken ze ook nog eens niet te werken. Ik raad niemand aan dit te kopen. Vanuit het bedrijf waar ik naartoe wordt gestuurd “TTP concepts” geen communicatie mogelijk. Inmiddels nog steeds geen oplossing ontvangen voor de kapotte AirPods!!
Nooit geleverd Zoals anderen
Zoals anderen. Airpods besteld maar nooit ontvangen. Zouden wel aangekomen moeten zijn. Voel me echt misleid. Voelde als een veilige koop via de ah.
Bizarre klantenservice
Het is bijzonder hoe zo een groot bedrijf zo een slechte klantenservice en uberhaubt bestelproces heeft. 2 maanden gewacht op de AirPods terwijl levertijd 5 dagen zou zijn. Ach opzich kan er wat mis gaan dus we zien het door de vingers. Maar vervolgens wil ik de oortjes terugsturen en moet ik dus de oortjes uit de de verpakking halen om vervolgens de serienummers te geven. Ik probeerde al voor dat ze aankwamen de bestelling te annuleren, maar dit kon niet. Nu probeer ik ze terug te sturen en kost het zo ongelooflijk veel moeite. Het is toch bizar dat ik nu extra moet betalen om ze terug te sturen omdat zij het 2 maanden te laat leveren.
Apple Airpods Pro
Eindelijk na 3,5 week mijn Apple Airpods Pro ontvangen. Helaas doen ze het niet, een oortje is kapot. Waardeloze service.
Airpods
Belachelijk al 5 weken bijna aan het wachten op de AirPods. elke week krijgen we een mail dat ze in die week binnen moeten komen, maar het komt gewoon niet binnen.
wacht al langer dan 4 weken op airpods…
wacht al langer dan 4 weken op airpods en nog niks binnen krijg iedere week een mail dat ze de volgende week zouden binnen komen maar iedere keer weer niks
Ik heb 14 september ook via AH…
Ik heb 14 september ook via AH voordeelshop Apple AirPods besteld, de verwachte levertijd was 5 werkdagen, 16 oktober is het nu en nog steeds geen Apple AirPods ontvangen, 25 klachten gemaild naar de ttp.concepts.bv maar tot op heden 3 reacties teruggekregen , ik heb er nu al spijt van ik bestel nooit meer bij AH voordeelshop 😡😡😡😡
AH voordeelshop bestelling niet geleverd!…
13 september AirPods besteld via AH voordeelshop, niet geleverd en geen reactie op mails!
Leverancier is TTP concepts BV. die heeft een standaard bandje op hun 06 nummer waar wordt vermeld dat de AirPods eraan komen. Ze reageren niet op mail en kunnen niet concreet aangeven of en wanneer de AirPods verzonden worden. Elke week weer een nieuwe algemene update dat de levering weer een week uitgesteld is. Albert Heijn klantenservice gesproken die zijn ook vaag, kennen de klacht en adviseren te wachten. Op de vraag of ik de bestelling kan annuleren adviseerde meneer mij TTP een mail te sturen waarop mijn reactie dat ik dat al 2x gedaan heb zonder resultaat. AH adviseert te wachten. Mijn advies aan iedereen geen bestellingen te doen bij de AH voordeelshop!
Oplichters
Oplichters!
Drama, drama, drama.
KLantenservice kunnen ze beter sluiten. Waardeloos.
Komen nooit met een oplossing, alleen maar wachten wachten wachten, niemand neemt verantwoordelijkheid.
Apple AirPods
*** update ik heb ze vandaag eindelijk ontvangen***
Ik heb op 19 september de Apple AirPods besteld, vanaf 30 september zouden ze verstuurd worden. Vorige week een mail dat het vertraging had en vanaf 6 oktober ze zouden verzenden. Tot heden niks ontvangen. Je kunt ze ook niet bereiken.
Airpods gekocht maar nog niks gehad Schandalig
12 september AirPods 2 besteld. Heb ze nu nog niet binnen (ondertussen een maand verder). E-Mails worden niet beantwoord. Echt een schande van de Albert Hein en de leverancier