Afzetbak Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen tijdens telefoongesprek om de bak te reserveren . Alles volgens afspraak is prima gegaan . Container kwam keurig op de dag van reservering . Vervolgens prima contact via de mail . Na 5 d... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Afspraak binnen bepaalde tijd net niet gehaald maar omwissel bak helemaal top. Fijne is je kan er echt alles ingooien zodat je niet nog bij gad of zelf brengen moet regelen

Valutata 5 stelle su 5

Snel geleverd en makkelijk voor de ophaal afspraak. Goede en aardige chauffeur met kennis aangezien hij de container dicht tegen het huis heeft kunnen zetten waardoor verkeer niet belemmerd werd. Ik z... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De afvalbak is keurig op tijd geleverd en weer opgehaald. Chauffeur was zeer vriendelijk. Het is ook handig dat je een foto kunt uploaden waarin je de precieze lokatie van de container kunt bepale... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di gestione dei rifiuti
  2. Centro di riciclaggio
  3. Fornitore di container
  4. Servizio container

Scritti dall'azienda

Afzetbak.nl maakt container huren simpel en snel. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of de tuin aanpakt: wij hebben altijd de juiste afvalbak voor jouw project. Een afvalcontainer bestellen gaat gemakkelijk online in een paar stappen. Je kiest het formaat en de afvalsoort, wij zorgen dat de container op de gewenste dag wordt geplaatst en weer wordt opgehaald zodra je klaar bent. We werken door heel Nederland met betrouwbare partners en kunnen vaak al binnen 24 uur leveren. Onze prijzen zijn altijd all-in, dus geen verrassingen achteraf. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

227 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

190 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

⭐ 1/5

⭐ 1/5 — Een regelrechte nachtmerrie

Wat een ontzettend slechte ervaring met Afzetbal.nl. De container stond volledig gevuld drie weken lang op mijn eigen terrein (erf), waardoor ik niet verder kon met de renovatie van mijn huis.

Na meerdere telefoongesprekken en uiteindelijk ook een formele sommatie per e-mail werd de container nog steeds niet opgehaald. Ondanks herhaaldelijk aandringen bleef de situatie voortduren. Ondertussen stond er een volledig gevulde container op mijn eigendom en lag mijn renovatie stil.

De reden dat de container überhaupt op mijn erf terecht was gekomen, was dat deze door een aannemer was gehuurd en daar was geplaatst. De aannemer bleek zich vervolgens niet aan zijn verplichtingen te houden, waardoor ik als eigenaar van het terrein met de gevolgen werd opgezadeld.

Dat Afzetbal.nl vervolgens, ondanks meerdere telefoongesprekken en een schriftelijke sommatie, niet direct tot een oplossing kwam, vind ik ronduit onbegrijpelijk. Als een container op iemands privéterrein staat en volledig gevuld is, mag je verwachten dat een verhuurder actief meewerkt aan een snelle oplossing — zeker wanneer de eigenaar van het terrein duidelijk aangeeft dat hij hierdoor niet verder kan met werkzaamheden. Ik benoemde meerdere keren dat ik hier woon met mijn vrouw en zoon van 7 maanden oud.

Uiteindelijk is de container wel opgehaald, maar pas na weken van frustratie, telefoontjes en aandringen.

Mijn renovatie heeft hierdoor onnodige vertraging opgelopen en de hele situatie was simpelweg een regelrechte nachtmerrie.

Mijn advies: bezint eer ge begint. Op basis van mijn ervaring zou ik Afzetbal.nl absoluut niet opnieuw inschakelen.

18 agosto 2026
Non scritta su invito

Beste Michel,

Bedankt voor uw feedback.

Wat wij echter meermaals bij u hebben aangegeven is dat wij de container van de officiele huurder, uw aannemer nog niet weg mochten halen.

U heeft dinsdag contact met ons opgenomen voor het eerst waarbij wij direct actie hebben ondernomen en zelfs de container donderdag voor u hebben afgevoerd. Dit was voor ons ook pas de eerste aanvraag die wij hadden ontvangen.

Wij vinden het daardoor ook erg jammer om te horen dat u wegens problemen met uw aannemer, wij een 1-sterrenreview van u ontvangen. Dit terwijl wij u telkens netjes te woord hebben gestaan en ook meermaals de aannemer hebben gesproken.

Altijd goed

Altijd goed, de bakken staan er op tijd. Overleg is altijd mogelijk.

6 settembre 2026

Beste Wdf Schildt,

Bedankt voor het schrijven van de mooie review.

We zijn jullie ook erg dankbaar voor de jaren lange samenwerking die we inmiddels hebben opgebouwd.

We horen graag weer wanneer het volgende project weer van start gaat om jullie weer de service bieden die jullie inmiddels gewend zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie weten gelijk met wie ze…

Snelle reactie weten gelijk met wie ze te maken hebben , chauffeurs zijn ook top zetten de bak neer waar je hem wil hebben indien mogelijk, zeer tevreden

6 settembre 2026

Beste Leo,

Bedankt voor de super mooie review en het lange vertrouwen in Afzetbak.nl

We zijn uiteraard ook super blij met u, zonder klanten zoals u wordt het voor ons uiteraard ook een stuk lastiger.

Dankjewel en tot de volgende afzetbak!

Valutata 5 stelle su 5

Goed voorbereid hoe wat en vooral waar…

Goed voorbereid hoe wat en vooral waar de container geplaatst moest
worden. En top dat er na een belletje gelijk wordt geleegd.

Beste Raimond,

Fijn om te horen dat het goed bevallen is tot nu toe.
Erg fijn voor ons dat u het zelf ook goed heb voorbereid zodat onze chauffeurs makkelijk en snel te werk kunnen gaan.

Mocht de container die nu nog staat ook weer volzitten horen we het graag om eventueel te wisselen of alleen af te voeren.

Beste Ingrid,

Fijn om te horen dat opnze service makkelijk snel en gewoon goed is!

Bedankt voor het vertrouwen en tot de volgende keer!

Duidelijk bij bestellen

Duidelijk bij bestellen. Houdt zich prima aan afspraken bij leveren en ophalen

Beste Klant,

Bedankt voor het vertrouwen in Afzetbak.nl.

Zoals u heeft gemerkt komen wij de duidelijke afspraken goed na om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Misschien tot de volgende afzetbak.

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd
In overleg op gewenste plek geplaatst
Op tijd weer opgehaald

Beste Dick,

fijn om te horen dat alles goed is verlopen!
Uiteraard komen we graag nog met u in contact en ontvangen wij feedback vanuit uw zijde om er voor te zorgen dat het de volgende keer voor u de 5 sterren zou kunnen worden.

In ieder geval bedankt voor het vertrouwen in Afzetbak.nl

Valutata 5 stelle su 5

Gewoon snel en correct zoals iedere…

Gewoon snel en correct zoals iedere keer weer, met een super vriendelijke telefoon beantwoording.
En altijd goed bereikbaar.

Beste Rene,

Bedankt voor de mooie review en het meermaals vertrouwen in ons!

Mocht je binnenkort weer een afzetbak nodig hebben, horen wij het graag en staan wij direct voor u klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Alles gewoon zoals afgesproken geen…

Alles gewoon zoals afgesproken geen moeilijke bestelling gewoon duidelijke en snel

Beste Jasper,

Fijn om te horen dat het als makkelijk, duidelijk en snel ervaren is.
Hier doen wij als Afzetbak.nl ons uiterste best voor om het allemaal voor u als klant zo makkelijk en duidelijk mogelijk te houden.

Bedankt en tot de volgende keer!

Top ervaring.

Top ervaring.

29 agosto 2026

Beste Coleta,

Bedankt voor de mooie review en super fijn om te horen dat u zo'n top ervaring heeft gehad bij Afzetbak.nl!

Fast quick and clear!

Dear Blvck,

Thanks for the nice review and good to hear that everything was quick and clear for you!

We would kindly ask you to contact us and give us de needed feedback so for next time we are able to change this 4 star review into a 5 star review.

Kind Regards,

Zo als altijd goed geregeld

Zo als altijd goed geregeld

Beste Richard,

Fijn om te horen dat inmiddels na een aantal bestellingen de service nog steeds goed bevalt.

Bij het volgende project zullen we direct weer voor u klaar staan met onze afzetbakken.

Met vriendelijk groet,

Super easy

Super easy: bestel online, droppen de bak volgens afspraak, je belt ze om ad te melden (nummerherkenning dus ze weten meteen welke bak je wilt afmelden) en ze halen het weer op. Ideaal

Beste Heer Weijden,

Fijn om te horen dat het super easy was om de container online te bestellen via de website. Uiteraard ook verder erg fijn dat de rest van het proces met het plaatsen en afvoeren ook erg is bevallen!

Bedankt voor de review en tot de volgende keer!

Gouden goud is het grootste

Gouden goud is het grootste

27 agosto 2026

Beste Aydin,

Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat u onze service goud waard vindt!

We zien u erg graag snel weer terug als u weer een afzetbak nodig heeft.

Valutata 4 stelle su 5

Bak op tijd geleverd op aangewezen…

Bak op tijd geleverd op aangewezen plaats. Ophalen binnen drie dagen van vol melding

27 agosto 2026

Beste Wil,

Dank u wel voor de review en erg fijn om te horen dat het u goed bevallen is!

Graag komen wij nog een keer met u in contact zodat wij er als bedrijf voor kunnen zorgen met uw feedbac, dat we uw review in de toekomst zouden kunnen veranderen in een evetuele 5-sterren review.

Uiteraard bedankt voor de bestelling en het vertrouwen in Afzetbak.nl

Hamertje Tik

Gewoon een top bedrijf !!

Beste A. Mansur,

Bedankt voor de positieve review.

We zijn u als klant uiteraard ook erg dankbaar met de jarenlange samenwerking die samen is opgebouwd.

Tot de volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Container werd netjes op afgesproken…

Container werd netjes op afgesproken dag afgezet en opgehaald.

1 settembre 2026

Beste Robert,

Bedankt voor de mooie review.
Erg fijn om te horen dat het zo goed is bevallen!

Mocht je nog een container nodig hebben voor in de toekomst, helpen we je graag nogmaals!

perfect grregeld

26 agosto 2026

Beste Muncho,

Fijn om te horen dat u onze service zo heeft ervaren!

Prettige dag verder.

Valutata 1 stelle su 5

Order afgezegd, maar geen geld terug

Ik had een bak besteld op 5 juni. Deze heb ik echter afgezegd en verplaatst naar 29 augustus. Het geld voor de bak van 5 juni heb ik na 3,5 maanden nog niet terug. De bak van 29 augustus werd niet op het afgesproken tijdstip neergezet en ook niet opgehaald op afgesproken gewenste tijdstip.

1 settembre 2026
Non scritta su invito

Beste Alex,

Fijn om te horen dat er een aantal zaken zijn die goed zijn bevallen.
Dit zoals het goed telefonisch bereikbaar te zijn en uiteraard dat onze collega's de problemen goed hebben opgelost.

Wel willen we u vragen om hier uw order nummer te delen met ons zodat wij de situatie verder kunnen toelichten of dat u even contact met ons opneemt.

Goede dienst

99% altijd op tijd!! Altijd bereikbaar en flexibele met oplossingen

24 agosto 2026

Beste Francesco,

Bedankt voor de mooie review en alle bestellingen die je inmiddels bij ons hebt gedaan.

Uiteraard zijn wij ook zeer blij met de samenwerking die we inmiddels hebben opgebouwd.
Laten we zo doorgaan en tot de volgende container!

Team Afzetbak

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più