Goed geholpen tijdens telefoongesprek om de bak te reserveren . Alles volgens afspraak is prima gegaan . Container kwam keurig op de dag van reservering . Vervolgens prima contact via de mail . Na 5 d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Afspraak binnen bepaalde tijd net niet gehaald maar omwissel bak helemaal top. Fijne is je kan er echt alles ingooien zodat je niet nog bij gad of zelf brengen moet regelen
L'azienda ha risposto
Snel geleverd en makkelijk voor de ophaal afspraak. Goede en aardige chauffeur met kennis aangezien hij de container dicht tegen het huis heeft kunnen zetten waardoor verkeer niet belemmerd werd. Ik z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De afvalbak is keurig op tijd geleverd en weer opgehaald. Chauffeur was zeer vriendelijk. Het is ook handig dat je een foto kunt uploaden waarin je de precieze lokatie van de container kunt bepale... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Afzetbak.nl maakt container huren simpel en snel. Of je nu gaat verbouwen, slopen, opruimen of de tuin aanpakt: wij hebben altijd de juiste afvalbak voor jouw project. Een afvalcontainer bestellen gaat gemakkelijk online in een paar stappen. Je kiest het formaat en de afvalsoort, wij zorgen dat de container op de gewenste dag wordt geplaatst en weer wordt opgehaald zodra je klaar bent. We werken door heel Nederland met betrouwbare partners en kunnen vaak al binnen 24 uur leveren. Onze prijzen zijn altijd all-in, dus geen verrassingen achteraf. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Leemidden 30, 2678 ME, De Lier, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Alles was heel snel en makkelijk geregeld. We kregen snel antwoord op onze vragen en het plaatsen en ophalen van de bak verliep vlot en geheel zoals was afgesproken.
Dat afspreken ging ook erg makkelijk online. Kortom, zeer positieve ervaring.

Risposta di Afzetbak
Ik heb twee keer gebruik gemaakt van de containers service van afzetbak, beide keren tot grate tevredenheid. Container volgens afspraak gebracht en gehaald, door aardige chauffeur met nog wat tips en uitleg. Ook telefonisch is afzetbak goed bereikbaar en geeft duidelijke uitleg.

Risposta di Afzetbak
Top service en snelle communicatie. Duidelijk en zonder problemen een container laten leveren, en die is netjes op afgesproken dag weer opgehaald. Simpel, makkelijk. Duidelijk. Thanks! Zou hier de volgende keer zeker terug komen.

Risposta di Afzetbak
Na de aanvraag werd de container zeer snel gebracht.
Deze werd met zorg voor de deur geplaatst en ook weer opgehaald. Dit alles zonder problemen of beschadegingen. Het zijn TOPPERS!

Risposta di Afzetbak
Heb een zeer goede service vriendelijk personeel zou ze zeker aanraden

Risposta di Afzetbak
Slechte communicatie! Na twee weken werd er ineens aangegeven dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het ophalen van de afvalbak. Dit was vooraf niet duidelijk gecommuniceerd. Erg jammer en zeker niet klantvriendelijk.

Risposta di Afzetbak
Snelle levering van de container en precies op de plaats waar ik hem wilde hebben staan. Ook het ophalen verliep snel en vlekkeloos. Alles geregeld via internet. Geweldig !!

Risposta di Afzetbak
Goed bereikbaar, en prettig contact.
Al ruim 60 containers besteld en gaat altijd goed!

Risposta di Afzetbak
Levering en ophalen volgens afspraak en dat is prettig

Risposta di Afzetbak
Keurig geleverd op 21 augustus j.l.
Werkzaamheden waren een week later afgerond.
Het is nu 9 september (anderhalve week later) en ik kijk nog steeds tegen de afvalbak aan, in plaats van mijn gerenoveerde voortuin. Het gevaarte neemt al die tijd anderhalve parkeerplaats in beslag, die de straat helemaal niet kan missen.
Er is meerdere malen contact geweest met de hovenier hierover. Het zou alweer afgelopen vrijdag opgehaald worden. Nee; de maandag erop. Het laatste bericht: "We hebben ondertussen een afvalstroomnummer ontvangen en het afvoeren van deze container staat nu in de planning voor donderdag met eventuele uitloop naar vrijdag".
Welke maand en welk jaar?! 😡
Schandalig.
@Afzetbak, bedankt voor jullie vlotte reactie. Ik zie geen andere mogelijkheid om daar weer op te reageren, dus dan doe ik het zo.
Ik weet wel alles over de struggles rond het ophalen van de bak, je uitleg neemt niet weg dat ik hier met een onvoorziene moeilijkheid te maken heb, namelijk uitzicht op puin dat allang opgehaald had moeten zijn, dat ook nog eens een flinke parkeerplaats al weken bezet houdt en de straat ontsiert. Ik hoop dan maar dat ik onder de “uitloop naar vrijdag” hetzelfde versta als wat jullie bedoelen.

Risposta di Afzetbak
Makkelijk aangevraagd/op laten halen en snelle service. We moesten de eerste afzetbak wisselen naar een ander soort en ook dat is snel en soepel verlopen.

Risposta di Afzetbak
Klantvriendelijk en op aangegeven dag tijd aangeleverd en opgehaald.