Graft Point Kliniek | Haartransplantatie Recensioni 19

4,6

Dettagli dell'azienda

1. Clinica per il trapianto di capelli

Scritti dall'azienda

Graft Point is an expert organization that has adopted result-oriented and quality service as a vision with its expert team that has over 17 years of experience and provides services related to hair transplantation and hair loss treatment methods. -Our Mission: To provide health services that attach great importance to the comfort and pleasure that people will experience during the operation, based on employee satisfaction, adhering to ethical rules. -Our Vision: To be among the best hair transplant centers.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Beste keuze ooit

Na lang twijfelen , heb ik uiteindelijk toch de stap genomen om een haartransplantatie te laten doen, Graftpoint heeft hiervoor gezorgd, bij het eerste moment , het intake gesprek voelde ik mij direct op mijn gemak, zeer vriendelijke en professionele vakmensen.
Een kleine kliniek met top personeel en weten met wat ze bezig zijn , qua prijs en kwaliteit top !!! Deze week de haartransplantatie laten uitvoeren , en we zijn paar dagen verder .. resultaat is al verbluffend

1 aprile 2026

In een woord fantastisch

In het begin sceptisch of ik wel een haartransplantatie wilde doen. Maar, vanaf het eerst moment voelde alles goed. Korte lijnen, duidelijkheid over de behandeling en echte aandacht voor mij. De kliniek is niet zo groot en dat merk je, er wordt echt tijd voor je genomen, eerlijk geadviseerd, precies zoals je als klant behandelt wil worden. Dikke 10 en het resultaat is verbluffend! Echt een aanrader!

28 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Niet twijfelen, gewoon doen!

ik heb echt heeel lang getwijfeld, moet ik het wel doen, niet doen. Ik wilde graag maar wilde het niet in Turkije laten doen. Dit in verband met nazorg, controles, bereikbaarheid etc. Uiteindelijk de drempel over ik ga het doen! merkte dat er aardig wat klinieken zijn tegenwoordig in Nederland maar met een verschil aan behandelingen, prijzen en ervaringen. Over Graftpoint zag ik niet veel. Op een gegeven moment ging ik zelf veel contact opnemen met klinieken door contact formulieren, insta en App. En Graftpoint is de enige die mij telefonisch heeft benaderd en heeft uitgenodigd voor een intake. 28 december heb ik de transplantatie gehad. Zit bijna op week 4. De resultaten liegen er niet om! Wat een ervaring en professionaliteit.

28 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

3 december 2025 heb ik bij graft point…

3 december 2025 heb ik bij graft point een haartransplantatie laten doen. De mensen zijn heel vriendelijk, een zeer warme welkom. De haartransplantatie is zeer professioneel & goed verlopen. De nazorg loopt zoals beloofd & Bovendien hebben jullie een zeer lage prijs voor goede kwaliteit. Jullie zijn echt een aanrader!

3 dicembre 2025

Na vijf jaar zoeken

Na vijf jaar zoeken, twijfelen en me uitgebreid verdiepen in haartransplantaties, heb ik eindelijk de stap gezet. Het was geen makkelijke beslissing — je wilt tenslotte dat alles perfect verloopt en dat je je goed voelt bij de mensen die je vertrouwt met zoiets persoonlijks. Uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij Graftpoint, en ik kan oprecht zeggen dat dit de beste keuze was die ik kon maken.
Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en hartelijk ontvangen. Er werd echt de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden, mijn zorgen weg te nemen en duidelijk uit te leggen wat ik kon verwachten. Dat gaf me meteen rust en vertrouwen.
De dag van de behandeling zelf is super goed verlopen. Het team was professioneel, vriendelijk en zorgzaam, wat ervoor zorgde dat ik me volledig op mijn gemak voelde. Alles werd stap voor stap uitgelegd, waardoor ik precies wist wat er gebeurde. Die persoonlijke aandacht maakte voor mij een wereld van verschil.
Nu begint het spannende deel: wachten op het resultaat. Ik ben enorm benieuwd en kijk er vol enthousiasme naar uit om de komende maanden de vooruitgang te zien. Het voelt alsof ik een nieuw hoofdstuk ben begonnen — eentje met meer zelfvertrouwen en een beter gevoel over mezelf.
Ik ben Graftpoint ontzettend dankbaar voor de goede zorgen en warme begeleiding. Dit is een ervaring die mijn verwachtingen echt heeft overtroffen.

10 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb lang getwijfeld over een…

Ik heb lang getwijfeld over een haartransplantatie en na lang wikken en wegen bij Graftpoint uitgekomen. Het is erg fijn de kliniek zo dichtbij te hebben waar ik echt 24-7 ook telefonisch mijn vragen kwijt kan. En natuurlijk ook de onzekerheid gehad over wat heb ik in godsnaam gedaan maar nu al na 3 maanden ben ik meer dan tevreden en het kan eigenlijk alleen maar beter worden. Ik kan Kadir en zijn team echt aan iedereen aanbevelen. Bel gerust voor een intake en zelfs na de intake ben je welkom om nog extra langs te komen. Dankjewel Graftpoint!!!

15 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb op 1 november mijn…

Ik heb op 1 november mijn haartransplantatie laten doen bij Graft Point Kliniek en ik ben echt supertevreden! Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en vertrouwd aan. Het team neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt.

De behandeling verliep pijnloos en soepel, en zelfs nu nog in de herstelfase ziet het resultaat er al geweldig uit.
De nazorg is top en ze blijven goed bereikbaar voor vragen.

Wat ook fijn is: het is gewoon lekker dichtbij in Capelle aan den IJssel, dus geen lange reizen naar het buitenland nodig.
Echte toppers ik raad Graft Point Kliniek aan iedereen aan die overweegt een haartransplantatie te doen!

1 novembre 2025

Helemaal top

Vanaf het eerste contact een goed gevoel over graftpoint! Geweldige service. Ook de behandeldag is prima verlopen. De mensen van graftpoint zijn heel kundig en aardig. Als het kon gaf ik ze 10 sterren!!! Ik raad het iedereen aan.

17 ottobre 2025

I had my operation on August 19th

I had my operation on August 19th, and it was a great experience for me. The team was attentive and took every step seriously. While I was in the operation, my wife waited for me, and they were kind and respectful to her as well.
As someone with curly hair and darker skin, I expected it to be a more challenging procedure, but everything went smoothly. Now, I’m just waiting to see the results.
So far, the care, attention, and sincerity have been excellent.
Thank you, GraftPoint!

19 agosto 2025

Haartransplantatie 1 juli 2025

Haartransplantatie 1 juli 2025.
Vanuit Maastricht naar Capelle aan den IJssel is best een reis, maar ik zou het zó weer doen. Vanaf het eerste contact voelde ik me serieus genomen en goed begeleid. De uitleg was helder en eerlijk, er werd ruim de tijd genomen voor mijn vragen, en ik voelde meteen dat ik in professionele handen was.

De dag van de transplantatie verliep rustig en georganiseerd. Het team straalt deskundigheid én menselijkheid uit — precies wat je nodig hebt op zo’n spannende dag. De nazorginstructies zijn duidelijk en ik kon ook na de behandeling met vragen terecht.

Nu is het afwachten op het uiteindelijke resultaat, maar het begin voelt al veelbelovend. Als dat ook goed uitpakt, ben ik niet alleen tevreden maar écht ontzettend blij. Dankjewel Graftpoint-team voor jullie zorg, aandacht en vakmanschap!

1 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel vriendelijk ontvangen

Ik ben heel vriendelijk ontvangen, Fijne kliniek met ervaren medewerkers. Alles was heel duidelijk uitgelegd de operatie verliep heel goed. Ik ben vandaag terug voor mijn tweede operatie.Ik zou het zeker iedereen aanraden! Bedankt Graftpoint

23 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Voor mijn tweede operatie en omdat het…

Voor mijn tweede operatie en omdat het mijn laatste kans was, was ik echt op zoek naar een betrokken en ervaren kliniek. Ik wilde ook niet naar Turkije gaan, omdat het daar tegenwoordig erg ingewikkeld is en ik bang was om misleid te worden. Toen ontmoette ik de familie van GraftPoint. Ze zijn erg betrokken en volgen het hele proces van dichtbij. Voor wie zich echt speciaal wil voelen, kan ik het zeker aanraden. Bedankt, GraftPoint!

3 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ontzettend blij dat ik heb…

Ik ben ontzettend blij dat ik heb gekozen voor deze kliniek. Vanaf het eerste consult voelde ik me serieus genomen en goed geïnformeerd. Het team was professioneel, vriendelijk en stelde me echt op mijn gemak. De dag van de behandeling verliep vlot en pijnloos, en ik werd stap voor stap begeleid.

Nu, een paar maanden later, zie ik al duidelijk resultaat en het overtreft mijn verwachtingen. Mijn haarlijn ziet er natuurlijk uit en ik krijg zelfs complimenten van mensen die niets weten van de transplantatie.

Kortom: uitstekende service, topkwaliteit en een resultaat waar ik heel gelukkig mee ben. Een aanrader voor iedereen die twijfelt!

31 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vier weken geleden heb ik bij…

Vier weken geleden heb ik bij Graftpoint een haartransplantatie ondergaan. Als persoon met een donkere huid en kroeshaar ben ik erg voorzichtig en kieskeurig in mijn keuze voor een kliniek, maar ik kan met een supergoed gevoel zeggen dat mijn ervaring hier uitstekend was. Alles werd vooraf duidelijk en professioneel uitgelegd, de behandeling verliep soepel en ook de nazorg was prima geregeld. Ik voelde me serieus genomen en goed begeleid. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en deskundigheid

8 maggio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più