Ik deed een bestelling met iDeal en kreeg de melding betaling geweigerd .De betaling was gelukt want het bedrag word automatisch afgeschreven door iDeal . Ik heb ton gechat met Joshua maar die probe... Leggi di più
Ontzettend slechte klanteservice. Na drie weken af te wachten krijg ik vier verschillende antwoorden in 15 minuten. Het lijkt wel alsof er elk moment van hulp een andere medewerker het antwoord ge... Leggi di più
Ik heb 1 week geleden Adidas slippers besteld Ik wachten wachten wachten geen mail gehad niks Ik met hun chatten wordt opeens mijn bestelling geannuleerd en ik heb niet eens gezegt dat ik dat wou... Leggi di più
Regelmatig via de nieuwsbrief shirtjes of sneakers voor een leuke prijs kunnen bestellen. De verzending is altijd vlot binnen en nooit geen problemen ondervonden. Wel krijg ik erg veel nieuwbrieven, m... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Echt dramatisch deze klantenservice
Echt dramatisch deze klantenservice. Beschamend. Alles is al in eerdere reviews genoemd, dus ik laat het hierbij.
Bestaat dit bedrijf wel?
Sneakers besteld. Retour gestuurd op 13 december 2024. Tot op heden geen refund. Wel 100 mailtjes. Met loze beloften. En andere onzin. Telefoontjes, klachten, berichten terug sturen. Niets werkt. Wat gebeurt hier allemaal.
Zeer slechte service
Zeer slechte service , koop hier niet . Ik heb geen mail van aankoop, geen enkele bevestiging. Maar geld krij ik niet terug.
Slechte service
3 januari een bestelling geplaats. Een week later nog steeds niks binnen (levertijd 1-2 werkdagen). Contact opgenomen met klantenservice en toen kwam mijn pakket binnen een paar dagen later. Nou eindelijk binnen... 2 rechter schoenen! Vervolgens contact opgenomen, moest ik de schoenen terug sturen en stuurden zij een nieuw paar op. Nooit meer een nieuw paar gekregen…
Adidas Court VL Bold piepen, niet kopen!
Na een aantal keer dragen ging de rechterschoen van mijn adidas VL Court Bold piepen. Na contact met de klantenservice waarin ik mijn probleem aangaf, werd me aangeraden de schoenen retour te sturen. Ik had echter de leverbon niet meer, maar dat zou geen probleem zijn. Helaas na een paar dagen bleken de schoenen niet geaccepteerd te worden, omdat de schoenen gedragen waren... bijzonder dat dit nu een probleem was, want ik had dit vooraf toch al aangegeven. Blijkbaar beoordeeld het magazijn het als een retour ipv een klacht en sturen ze weer terug naar me. Ik wil ze niet retour, ze mogen ze weggooien, nooit meer Adidas voor mij.
2 paar sneakers gekocht via de…
2 paar sneakers gekocht via de officiële webshop. Na een paar keer dragen bleken beide paren erg te kraken. Contact gehad met Adidas, dit bleek een batchfout en was bekend bij dit model. De schoenen mochten terug gestuurd en dan kon ik of een ander paar of geld terug krijgen. Zo gezegd zo gedaan. Na een tijdje kwam er een mail, er was geen defect zichtbaar dus de schoenen werden niet retour genomen. De schoenen werden terug gestuurd. Opnieuw gebeld met de klantenservice (die overigens niets voorstelde want ze kunnen er niks mee want het oordeel was al geschiedt bij het warehouse) en uitgelegd dat dit een klacht betreft, er is een ondeuglijk artikel geleverd en ik heb recht op een oplossing. Geen antwoord, want ‘er was geen defect gevonden’.
Defect is ook niet zichtbaar maar de schoenen zijn niet te dragen, ze maken erg veel lawaai.
Nu heb ik 2 paar schoenen, kan ze niet dragen want iedereen hoort me aankomen. Garantie? Doen we niet aan. Wat een teleurstelling.
Update: na meerdere keren contact een nieuw paar gekregen, andere paar retour gegaan met geld terug en een kortingscode. Uiteindelijk goed en netjes opgelost gelukkig.
Slechte Klantenservice en Ontbrekend Product
Wat een teleurstellend niveau van klantenservice. Ik heb een online bestelling geplaatst en deze, na een grote vertraging, uiteindelijk in de winkel opgehaald. In de winkel kreeg ik een doos mee en moest ik erop vertrouwen dat al mijn bestelde producten hierin zaten.
Bij thuiskomst ontdekte ik echter dat er een product ontbrak. Na contact te hebben opgenomen met de klantenservice, kreeg ik onduidelijke en vage antwoorden. Uiteindelijk konden zij mij niet helpen en verwezen ze mij terug naar de winkel om het probleem op te lossen.
Ik wil anderen waarschuwen: doe geen online bestellingen, want de service is simpelweg niet op orde.
bad models guys
Slechtste klantenservice waar ik ooit…
Slechtste klantenservice waar ik ooit contact mee heb gehad. Ze zijn de naam ‘klantenservice’ niet waardig want de service ontbreekt in zijn geheel. De andere reviews hebben denk ik alles wel benoemd wat er aan de klantenservice schort….
Wordt totaal niet op de inhoud van je klacht ingegaan. Men verwijst naar de algemene voorwaarden en dat je retour daar niet aan voldoet . Echter als je een klacht hebt over de kwaliteit van een product dan is het logisch dat het artikel dat je retour stuurt geen aangehechte kaartjes meer heeft. Het lijkt alsof je contact heb met een chatbot en geen echte medewerker kunt spreken. Voor mij geen Adidas meer!
Geen klantenservice
Product besteld (zwart hardloopvest), maar kreeg het artikel met evenementsbestickering erop toegestuurd - erg bijzonder, maar kan gebeuren. Ofwel, een compleet verkeerd product. Contact opgenomen met de klantenservice en artikel terug gestuurd. Mijn enige wens was, het juiste artikel te ontvangen voor dezelfde prijs. Bleek niet mogelijk.
Klantenservice leest je bericht niet eens (zit vermoedelijk in het buitenland), reageren niet inhoudelijk en proberen je af te schepen met een 10,- waardebon als excuses. Opnieuw mailen of chatten heeft geen zin. Een klantenhistory kennen ze niet, dus je moet alles opnieuw uitleggen.
Ik wil gewoon het product wat ik besteld heb, voor de prijs die ik betaald heb. Is dat zo gek?
Eerder ook al eens slechte kwaliteit product ontvangen. Ze zijn zichzelf voorbij gegroeid ben ik bang. Ik sla ze voorlopig even over.
Don't order from them online they are…
Don't order from them online they are scammers. It is not even a normal company. They will just scam your money. If anyone wants to sue them, I would love to join.
They sent me a dirty dress but didn't admit it was damaged by them. Also, customer support is terrible they just closed my case and said I didn't answer their messages 😕. (You can guess I answered)
Ontzettend teleurstellende klantenservice van Adidas
Op 2 december heb ik een bestelling geplaatst bij Adidas. Op 3 december stelde ik een vraag, maar tot mijn grote teleurstelling bleek de klantenservice niet in staat om mijn probleem te begrijpen of adequaat te reageren. Ondanks dat ik een klacht heb ingediend in de hoop dat een supervisor beter Nederlands spreekt en begrijpt, bleven de antwoorden van de klantenservice ronduit erbarmelijk. Ze leken geen enkele moeite te doen om mijn probleem op te lossen en sloten uiteindelijk mijn case zonder enige oplossing.
Toen ik eindelijk mijn bestelling ontving, ontbrak er een artikel. Ik nam opnieuw contact op en beantwoordde alle gestelde vragen, maar kreeg te horen dat ze de case zouden sluiten omdat ik zogenaamd niet gereageerd had. Dit terwijl ik duidelijk had gecommuniceerd! Nadat ik weer had gereageerd, ontving ik simpelweg geen antwoord meer.
De klantenservice van Adidas is absoluut ondermaats en lijkt totaal geen aandacht te besteden aan de problemen van hun klanten. Het is frustrerend om te zien hoe slecht dit bedrijf is geworden als het gaat om klantondersteuning. Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat ze bij Adidas kopen.
Normaal schrijf ik nooit reviews
Normaal schrijf ik nooit reviews, maar wat een slechte service. Met black friday 2 voetbalshirts besteld en betaald. Paar uur later 1 shirt geannuleerd omdat deze niet meer op voorraad zou zijn... ineens zijn alle shirts met korting uitverkocht ook alle maten...best vreemd. Volgende ochtend vroeg kun je ineens het shirt weer bestellen voor de normale prijs...
2 dagen later wordt ook het andere shirt geannuleerd met dezelfde reden en gewoon nog bestelbaar... wie houdt adidas dan voor de gek...
Bel je met de klantenservice krijg je een smoes dat ze de website aan t updaten zijn... en ze zijn nog klantonvriendelijk ook. Het is eigenlijk niet eens 1 ster waard. Je wordt gewoon opgelicht.
Niet eens 1 ster waard
Niet eens 1 ster waard!
De bezorger van PostNL kwam met een beschadigd en een open pakket (inhoud was leeggehaal door POSTNL medewerker). Niet in ontvangst genomen, retour naar Adidas. Contact via de chat ging wel goed, maar na paar dagen kreeg ik een e-mail van adidas dat ze een leeg doos hebben ontvangen en dat ik mijn geld niet terug zou krijgen. Ik heb het pakket niet eens aangeraakt, dat is ook te zien met track and trace. Wat een ... bedrijf zeg. Als je een crimineel bent, kan je zo solliciteren bij Adidas & PostNL.
Daar werken een stelletje imbecielen…
Daar werken een stelletje imbecielen echt ik heb ik september 2 paar schoenen teruggestuurd met bewijs en dan blijven ze maar zeggen een paar niet gehad en we hebben 110 euro teruggestuurd naar u rekening alleen ik heb geen geld ontvangen en ook niets betaald en maar blijven zeuren we hebben 110 euro naar u overgemaakt en zo vaak geschreven on die app van hun en maar zeggen u moet 110 euro terug betalen ik heb en geen schoenen en geen geld van hun onbegrijpelijk dit dit zijn zulke zieke werknemers totaal verkeerde mensen in dienst genomen
Niet online bestellen!!
Ik neem nooit de moeite om een review te schrijven, maar ik heb nog nooit zo'n slechte retour en klantenservice ervaring gehad als bij Adidas. Ik raad het ten zeerste af om te bestellen! Ze willen producten die niet passen niet terugnemen, en weigeren na veel contact om hier een reden voor te geven terwijl de schoenen in perfecte staat waren (5 min gepast). Ik ben niet de enige klant met deze ervaring dus ik zou écht niets bestellen tenzij je 100% zeker weet wat je maat is.
Geachte heer/mevrouw,
Geachte heer/mevrouw,
Met deze revieuw wil ik mijn ongenoegen uiten over de gang van zaken rondom een recente bestelling bij Adidas. Als trouwe klant, die regelmatig aankopen doet voor werk, ben ik teleurgesteld in hoe mijn retourzending is behandeld en hoe de communicatie hierover verloopt.
ik heb sportschoenen bij u besteld. Na ontvangst heb ik deze schoenen gepast en geconstateerd dat ze te klein waren. Daarom heb ik ze direct, in onberispelijke staat, teruggestuurd in de originele verpakking. Tot mijn grote verbazing ontving ik echter een e-mail waarin werd gesteld dat er "meerdere problemen" zijn met mijn retourzending, en dat de schoenen naar mij teruggestuurd worden zonder terugbetaling.
Ik heb contact opgenomen via uw online chat, waar mij werd medegedeeld dat er geen duidelijke reden te vinden was voor deze beslissing. Er werd beloofd dat dit verder zou worden onderzocht, maar ik moet zelf over drie dagen opnieuw contact opnemen. Deze aanpak wekt de indruk dat klanttevredenheid geen prioriteit is, en ik voel me hierdoor niet serieus genomen.
Ik wil benadrukken dat ik niets anders heb gedaan dan de schoenen passen en ze in de originele staat heb teruggestuurd. Het voelt alsof ik onterecht verantwoordelijk word gehouden, wat onacceptabel is. Ik verzoek u dan ook dringend om:
Een grondige herbeoordeling van mijn retourzending.
Een onmiddellijke terugbetaling van het volledige aankoopbedrag.
Duidelijke communicatie over de reden van de initiële afwijzing.
Mocht er geen passende oplossing worden geboden, dan ben ik genoodzaakt verdere stappen te ondernemen, waaronder het inschakelen van een consumentenorganisatie.
Ik verwacht binnen 7 werkdagen een reactie met een oplossing.
Supersnel geleverd.
Binnen een dag geleverd, knap hoor.
Prijs en kwaliteit uitstekend. Na ruim drie jaar met veel wandelplezier, is dit mijn tweede paar. De zolen van mijn vorige paar waren mooi afgelopen, dus ik was toe aan nieuwe. Dank Adidas Goes voor de topservice.
Adidas heeft moeite om een retour netjes af te handelen
Slippers besteld via bol voor mijn moeder maat 38, de maat klopt van geen kant, ik heb zelf maat 37 en ze waren zelfs voor mij te klein.
Slippers retour gestuurd, na ruim een week gebeld want ik had de bevestiging van postnl dat mijn retour was aangekomen, maar ze hebben 3 werkdagen tijd nodig om dit te verwerken, we zijn nu 17 werkdagen verder en ik heb nog mijn geld niet terug.
Ook al een klacht bij bol.com neergelegd, voor zo een groot bedrijf echt belachelijk dat een retourtje zo lang moet duren... Ik wil graag mijn geld terug asap. Echt niet normaal dat je daar nog zelf achteraan moet bellen en mailen...
Een sportbroek besteld (ivm allerlei…
Een sportbroek besteld (ivm allerlei haartjes erop geretourneerd) Uiteraard ook niet aangehad. Nu word ik er mee opgescheept omdat ze dieren haar geconstateerd hebben. Koekoek dat is ook de reden waarom ik het heb geretourneerd. Je signaleert het, je bent ontevreden over de aankoop, stuurt het retour binnen de termijn. ‘Dat blijkt niet goed te zijn want je had ook extra moeten bellen’ dus tip voor jullie jongens mocht je dat overkomen ook bellen! Niet zo efficiënt allemaal we leven in 2024 , waarom allerlei extra handelingen. Het is tegenwoordig makkelijker om gewoon naar de winkel te gaan. Nu word ik ermee opgescheept, bestel een nieuwe schone broek, krijg een vieze dat is niet wat ik aangeklikt heb bij het bestellen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.