Ik deed een bestelling met iDeal en kreeg de melding betaling geweigerd .De betaling was gelukt want het bedrag word automatisch afgeschreven door iDeal . Ik heb ton gechat met Joshua maar die probe... Leggi di più
Ontzettend slechte klanteservice. Na drie weken af te wachten krijg ik vier verschillende antwoorden in 15 minuten. Het lijkt wel alsof er elk moment van hulp een andere medewerker het antwoord ge... Leggi di più
Ik heb 1 week geleden Adidas slippers besteld Ik wachten wachten wachten geen mail gehad niks Ik met hun chatten wordt opeens mijn bestelling geannuleerd en ik heb niet eens gezegt dat ik dat wou... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Ik heb 1 week geleden Adidas slippers…
Ik heb 1 week geleden Adidas slippers besteld
Ik wachten wachten wachten geen mail gehad niks
nooit problemen met Adidas gehad maar dit keer wel bestel daar nooit meer onvriendelijke mensen daar..
Ik deed een bestelling met iDeal en…
Ik heb ton gechat met Joshua maar die probeerde me nog een keer hetzelfde artikel aan te smeren en dan moest ik maar een andere betalingsmethode proberen zoals Klarna .Ik heb gewoon netjes betaald dus ik wil mijn artikel of mijn geld terug.
Dit is ook de laatste keer geweest dat ik bij de adidasshop heb besteld .
Al 40 jaar draag ik Adidas en ze nemen…
Al 40 jaar draag ik Adidas en ze nemen mij de zin af om nog wat bij hun te bestellen.
Bestel ik een voetbalshirt en ontvang deze niet, maar post nl meld dat ze wel geleverd hebben, (ze hebben een voetbaltas geleverd),maar ok.HEt ergste is dat Adidas mee gaat met hun en dus mij niet willen crediteren. Nu moet ik 150€ betalen. Echt schandalig dit!!
Ontzettend slechte klanteservice
Ontzettend slechte klanteservice.
Na drie weken af te wachten krijg ik vier verschillende antwoorden in 15 minuten. Het lijkt wel alsof er elk moment van hulp een andere medewerker het antwoord geeft. Het is dat ik geen foto's bij kan voegen maar anders had je gelachen...
Adidas forever
Ik kan mijn ogen niet geloven als ik de reviews leest. Ik ben zelf super grote fan van Adidas en bestel vaak. Meer dan vaak.oke ik bestel regelmatig😅 altijd netjes andere dag bezorgd. Retour is ook altijd netjes geregeld en snel verwerkt. Net had ik een probleem met bestelling waarvan de doos was open en met 1 ontbrekende item bij bezorging. Hele goed geholpen bij online CS, binnen 24 uur was alles netjes opgelost. I love you guys. Start aub broeken maken met meer ruimte voor een kont en minder voor buik😅🫶🏼
Belachelijk retourbeleid
Belachelijk retourbeleid!
Alleen binnen even aangepast, waren te klein. Gelijk in de doos en retour gestuurd.
Retour afgewezen, geld foetsie en een paar te kleine schoenen rijker en ze gooide gelijk de deur dicht!
Wat een waardeloos bedrijf!!!
De mail die ik van de “klantenservice”🤔 kreeg hieronder:
Graag geef ik u meer duidelijkheid over deze situatie. Bij adidas hanteren we een strikt retourbeleid om de kwaliteit en integriteit van onze producten te waarborgen. Elk geretourneerd artikel wordt zorgvuldig gecontroleerd door een gespecialiseerd inspectieteam in ons magazijn.
In dit geval is vastgesteld dat het geretourneerde product gebruikssporen vertoont, waardoor het helaas niet kan worden geaccepteerd. Op basis van deze beoordeling is besloten om de retour te weigeren en het product aan u terug te sturen.
Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. Toch willen we u erop wijzen dat deze beoordeling niet wordt uitgevoerd door de klantenservice, maar door een aparte afdeling die hierin een definitieve beslissing neemt.
Als klantenservice, inclusief de supervisors, hebben wij helaas geen bevoegdheid om van dit besluit af te wijken. Wij kunnen enkel het vastgestelde proces volgen en hebben geen mogelijkheid om dit te wijzigen. Wij kunnen echter geen veranderingen aanbrengen in beslissingen die door het inspectieteam zijn genomen.
Aangezien we in deze situatie geen verdere stappen kunnen ondernemen en het product inmiddels naar uw adres is geretourneerd, wordt het dossier hierbij afgesloten.
artikelnummer HT4713
artikelnummer HT4713.
Ik ben al jaren fan van adidas-leggings en heb er meerdere gehad die ik met veel plezier droeg. Daarom was ik erg teleurgesteld in deze Future Icons 3-Stripes legging.
De tailleband zit voor mijn gevoel veel te strak, terwijl de stof zelf juist minder prettig meerekt dan ik van eerdere adidas-leggings gewend ben. Hierdoor voelt de legging minder comfortabel aan tijdens het dragen.
Daarnaast vind ik de pasvorm onflatteus. Waar eerdere adidas-leggings mooi aansloten en een prettig silhouet gaven, doet deze legging dat voor mij niet. Het gevolg is dat adidas voor mij van het merk met mijn favoriete leggings is veranderd naar een legging die ik eigenlijk liever niet draag.
Ik hoop dat deze feedback meegenomen wordt bij toekomstige ontwerpen, want de kwaliteit en pasvorm die ik van adidas gewend was, mis ik bij dit model.
Golfschoenen gekocht waarvan ik blaren…
Golfschoenen gekocht waarvan ik blaren krijg en die niet comfortabel zijn. Tevens kraakten ze heel erg terwijl je loopt. Contact gehad via chat.
Mocht de schoenen terugsturen ondanks dat ik ze 2x heb gedragen heb en geen originele doos had. Als ze van tevoren hadden gezegd dat gedragen schoenen niet terug mogen, dan had ik het niet gedaan. Na terugsturen hebben ze beoordeeld dat de schoenen versleten waren en vies zijn??? Wat zeker niet het geval was. Natuurlijk heb ik ze 2x gedragen, maar dat was geen probleem. En ik snap dat ze deze schoenen niet meer kunnen verkopen. Maar ze kraakten ook heel erg. Zeer slechte service en erg veel spijt van deze aankoop. 140 euro armer en weer nieuwe schoenen kopen. Dat worden zeker geen Adidas schoenen meer.
Ik heb 2x een topje besteld en iets…
Ik heb 2x een topje besteld en iets anders ontvangen. Uiteindelijk kreeg ik het topje wel maar in een verkeerde maat. Ik heb die geprobeerd terug te sturen maar er staat bij dat het niet voldoet aan het retour beleid. Geld weg en ik zit met een topje wat ik niet pas.
Fijne webshop
Regelmatig via de nieuwsbrief shirtjes of sneakers voor een leuke prijs kunnen bestellen. De verzending is altijd vlot binnen en nooit geen problemen ondervonden. Wel krijg ik erg veel nieuwbrieven, maar wellicht zou ik zelf de frequentie ervan kunnen instellen ,nog niet uitgezocht.
Retour
Broeken besteld, deze waren te groot, dus retour gestuurd, krijg ik ze terug omdat ze niet aan het retourbeleid voldoen. Heb de klantenservice gebeld en toen kreeg ik te horen dat de broeken tijdens de inspectie een sterke geur bevatte en ik dus de broeken terug kreeg. Ik heb hier echt nog nooit van gehoord en ben dus aardig tekeer gegaan tegen deze vrouw!! Dat ik het te belachelijk voor woorden vind en dat ik hier nog nooit van heb gehoord! Toen vroeg ze of ik parfum op had toen de broeken werden gepast, jahoor je spuit parfum op je benen!!! Ik heb zelf aan de broeken geroken en het enige wat ik rook was de geur van een nieuwe ongewassen broek! Ik bestelde daar genoeg en heb regelmatig wat retour gestuurd, nooit geen problemen gehad tot nu!! Ik vind het ook geen service en zit nu met 2 broeken van 130 euro waar ik niks aan heb! Dan word er gezegd dat ze het met haar leidinggevende erover heb, dus ik zei laat die me maar bellen!! Maar nee dat kan allemaal niet en ik krijg het per mail! Ik bestel hier nooit meer wat!
Prima
Goede ervaringen. Verzending ging snel. Kleding is van goede kwaliteit
Adidas sneaker besteld en na 4x dragen…
Adidas sneaker besteld en na 4x dragen piepte de rechterschoen. Teruggestuurd en krijg ik als reactie ja ze zijn gedragen. Ja logisch. Maar ik wil een goed product. Niet een product dat piept met lopen! Klantenservice snapt het allemaal niet en continue een ander persoon. Wat een bagger service zeg!!
Slechte service/kwaliteit
Schoenen gekocht in nov, ivm het dragen van werkschoenen hooguit 3x gedragen.
Vertonen een hinderlijk geluid bij lopen, klantenservice contact gehad: nee hoor binnen 2 jaar kunnen ze terug ivm evt fabricage fout 🤔
Dus niet krijg een mail terug dat ze vuil en versleten zijn, nou echt niet
Belachelijke service en klachten afhandeling, dit is een standaard afwijzing zoals ik hier meer lees
Waardeloze klantenservice.
Waardeloze klantenservice. Een artikel met productiefout ontvangen. Het artikel moet eerst teruggestuurd worden voordat je je geld terug krijgt. Daarna moet je het artikel zelf weer bestellen en betalen. Gezien de slechte ervaringen hier met retouren besloten het artikel inclusief productiefout te houden. 2 van de 3 sokken uit de verpakking waren namelijk wel goed.
Geld niet retour gekregen
Ook ik heb mijn geld niet retour gekregen.
Schoenen 5 minuten binnen aan gehad om te proberen en ik kreeg de melding dat ze vuil en versleten waren...
Wat een asociaal bedrijf is adidas
Wat een asociaal bedrijf is adidas. Schoenen besteld, gepast in huis even heen en weer gelopen ( wat je normaal gesproken in de winkel ook doet) krijg ik ze terug omdat ze versleten en vuil zijn! Klantenservice gebeld die staan je niet te woord als het moeilijk en ingewikkeld is verbreken ze de verbinding!!
Koop echt nooit bij adidas schoenen vreselijk retour beleid. Het interesseert ze niks en wij maar betalen voor schoenen die je alleen gepast hebt!!!
Extremely disappointed with the…
Extremely disappointed with the customer service from .
I paid €150 for running shoes and have now spent almost a month without the product I ordered. After selecting the wrong size, I tried to arrange a simple exchange, but instead faced delays, confusion, and poor communication.
The package was later marked by as “refused”, even though I never received a delivery attempt or any notification. Despite this, Adidas continued to rely on that status without providing real proof.
As a loyal customer, I expected support and understanding. Instead, I experienced repeated delays, no compensation, and a lack of responsibility for a situation that was clearly not my fault.
A global brand should provide better service and take customer concerns seriously. Unfortunately, this experience has seriously damaged my trust in Adidas.
Retour onterecht geweigerd
Bestelling geplaatst bij Adidas met meerdere artikelen. Retour grotendeels probleemloos, maar één broek werd geweigerd vanwege een vermeende vlek.
Deze broek heb ik alleen gepast en niet gedragen. De lichte vlek heb ik niet veroorzaakt en was mij niet bekend. Er wordt geen bewijs geleverd, maar de retour wordt wel afgewezen en de zaak gesloten.
Jammer dat dit zo wordt afgehandeld, ik had meer verwacht van een groot merk.
Na verder kijken zie ik dat meerdere klanten exact dezelfde ervaring hebben met geweigerde retouren om vergelijkbare redenen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.