Vi var til arrangement for nylig , hvor festen inkluderede en time bowling. Da vi kom tilbage til lokalet var ALLE glas og servietter ryddet væk, som om nu skulle vi skrubbe af !!! Mange havde hele gl... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi var 6 voksne, der besøgte Action House d. 31. marts 2026. Vi havde købt en pakke med gokart, bowling og lasergame. Ventetiden mellem aktiviteterne var fin. Vi endte med at spille lasergame mod en... Leggi di più
Virkelig fed eftermiddag/aften. Vi havde firmatur/chefens fødselsdag. Først gocart, derefter VR og til sidst lasergame, virkelig fede ting vi lavede. Aften buffeten var også god, noget for alle. Og ti... Leggi di più
Vi er netop kommet hjem efter at have holdt børnefødselsdag i Action House. Det er bestemt ikke sidste gang. Servicen var i top, og alle børnene var godt underholdt fra start til slut i det meg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ha risposto al 26% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Bowling…
Min klasse og jeg tog til actionhouse på blå mandag. Først var vi inde og køre gocart. Det gik fint. Derefter skulle vi i lasergame, hvor to af elevernes veste ikke virkede, og en af eleverne som var inde og spille blev ikke nævnt på tavlen, og fik derfor ikke noget papir hvor der stod hvem hun skød osv. derefter var vi inde og bowle. For det første var kuglerne smurt ind i fedtet sprit. Vi fik af vide at hvis man slog en strike med en rød kegle forrest, ville hele holdet få gratis sodavand. Jeg slog så en strike med en rød kegle først. Vi jublede jo helt vildt, hvorefter vi gik op til baren for at sige det, hvorefter vi fik af vide af en medarbejder/chef at det kun var alkohol og at det først var efter klokken 21. Desuden skal det siges at bane 3 var i stykker. Når man havde skudt 2 gange, skulle der nogle gange skydes endnu en gang for at den talte, hvilket resulterede i at vi skød for hindanden. Nogle gange kunne der også gå flere minutter før keglerne kom igen. Det skal dog siges at deres buffet var lækker nok, dog lidt kedelig.
Kan under ingen omstændigheder anbefale dette corona hotspot til nogen
Vi skulle i legeland grundet regnvejr
Seriøst aldrig har jeg følt mig så sårbar ift corona
Ingen udluftning i selv legelandet
Der var EKSTREMT mange mennesker som stod helt tæt i dvs køer for at komme til alle de andre aktiviteter
Ingen sprit ved indgangen
Vi blev godt nok spurt om corona pas men først da det langt om længe blev vores tur i den tætte tætte kø
Vi kunne jo vade lige ind uden at blive kontaktet af personalet
Totalt skod sted som jeg aldrig kommer tilbage til.
Forvirrede medarbejder som ikke havde styr på en skid og ingen rengøring af overflader og ingen opsyn i legelandet
Alt i alt en mega træls og farlig oplevelse
Kan ikke anbefale dette sted til nogen med mindre man germe vil ha corona med hjem som en ekstra side gevinst🤬
En stjerne er ALT ALT for meget at give dem
De skulle nærmere ha minus i stedet for
Hvis det er bowling man vil spille
Hvis det er bowling man vil spille, så er det nok ikke lige Action House Løkken jeg vil anbefale. Bane 5 er hvertfald tydeligt skæv og hælder mod venstre. (Ikke kun hvis man er dårlig til bowling)
Maskinen der løfter de kegler der står tilbage vælter eller taber ofte nogle af de kegler den skulle have løftet op, og vi var flere gange i tvivl om maskinen var gået helt i stå.
Kuglerne er smurt ind i fedtet sprit, hvilket ikke gør spillet specielt meget nemmere. (Det er jo nok desværre en nødvendighed, men der findes altså desinfektion der ikke fedter på den måde)
Personalet er søde og rare, dem synes jeg ikke at man kan bebrejde noget.
Få lavet noget service på bowlingbaner/maskiner og arkade spil (som ligner noget fra midt i 90'erne) så er i kørende igen.
Eksrement sted…
vi var på udflugt med frydensberg efterskole, og da vi skal ind og skyde med laser, besvimer min ven midt i det hele, min anden ven løber ned og beder om hjælp, i denne situation får vi et “hent ham selv” af den sure gamle mand som styrer området, vi får min ven løftet ned til udgangen, men vi må åbenbart først få ham ud når at vi har hentet vores veste, i det, tager den sure gamle bebrillede mand hårdt fast i min arm, som en anden desperat tøs, for at hans Dovne numse kan få fat i de skide veste. få straks fyret det svin af en medarbejder.
Usympatisk chef
Vi var 11 drenge som besøgte Action House, hvor vi kørte gokart, bowlede og spillede lasergame.
Vi står klar til at spille lasergame, men ud af ingenting kommer der 3 små drenge ind og vil være med ( det skal siges at vi er 11 drenge på 17 år)
De små drenge kommer med ind at spille med os, da en af drengens far er ejeren af Action House. Vi havde dog betalt for at vi 11 drenge kunne spille sammen alene.....
Efter vi så var færdige med lasergame står vi udenfor Action House og skal til at hjem. Pludselig kommer chefen styrtende ud af døren og beskylder os for at have taget fat i en af de små drenge og holdt ham op mod væggen og slået ham. ( hvilket ingen af os havde gjordt). Chefen truer os og han virkede meget usympatisk og helt oppe at køre.
Efter en god dag i action House blev vi yderst chokeret og fik en dårlig slutning på en ellers udemærket dag.
Ekstremt dårlig oplevelse og dårlig…
Ekstremt dårlig oplevelse og dårlig slutning på en ellers fin dag. Vi var 11 gutter som så frem til en fed dag, efter gokart er der en kontrollør som står midt ude på banen lige efter en tunnel hvor man intet kan se. Kontrolløren råber og skriger en kører lige op i hovedet. 2. Dårlig oplevelse kommer da vi efter Laser game bliver beskyldt for at have slået og sparket en dreng af chefen som var yderst uempatisk og voldsom. Vi havde inden fået fortalt at os 11 drenge ville have det for os selv. Dårlig dårlig oplevelse.
I har en medarbejder der hedder Peter…
I har en medarbejder der hedder Peter ham blev vi betjent af lørdag sen eftermiddag han råbte både af børn og af os alt i alt skal han ikke arbejde med mennesker super dårlig oplevelse fra os 5 gutter utroligt 1 man kan ødelægge en hel aften
Vi kørte gokart
Vi kørte gokart, hvilket var mega fedt.
Starten var lidt crazy fordi der var så mange mennesker, men ham bag disken var god til at forklar hvad der var godt for os og vente tiden ca.
Vi skulle derefter ind og have forklaret reglerne, hvilket var godt.
Selve banen var mega fed og stor.
Vil hel sikkert komme igen og kører gokart
Ringe service og usympatisk chef
Ringe service og usympatisk chef
Vi har de seneste to dage besøgt Action House, da vi bor på camping ved Løkken. Igår mødte vi en super sød medarbejder - Caroline. Chefen tog over og var alt andet end empatisk. Vi gav det en chance mere i dag, desværre var det chefen som igen i dag var der.
Vi har de seneste to dage lagt over 3000 kr. dernede.
- Min autistiske søn har brugt 400 på at fange bamser. Sidste gang går maskinen i baglås og han kan ikke trykke og den fanger en forkert. Oliver græder og hans verden bryder sammen (følelsen af uretfærdighed) og fortæller den ikke virker. Han er lige glad.
- min mindste vil i legeland men da han kommer op ad trappen er der en lyd fra en klovn eller lign og han bryder sammen og er bange. Vi siger det med det samme og spørger om han kan få pengene til noget andet. Nej, jeg må bare sende et andet barn derop.
- Han snakker grimt og kommanderende til sine medarbejdere - godt det ikke er mig der skal arbejde under ham!!
- rabatten aftalt med campingen på 10% på aktiviteter gælder så kun på sko.
Absolut ingen anbefaling herfra!
Dårlig bowling oplevelse
Mine venner og jeg var i actionhouce lørdag aften for at bowle hos actionhouce løkken.
Jeg vil desværre ikke kunne anbefale at tage i actionhouce at bowle, da vi ankommer for at høre om vi kan bowle møder vi 3 unge fyre bag baren/ receptionen, der overhovedet ikke har forstand på noget, men det ender dog med at vi får 2 baner at bowle på.
Det ender dog ikke her med dårlige oplevelser, det starter dog først her, banerne er utrolig langsomme og går i stykker gang på gang, jeg henvender mig oppe i baren mindst 4 gange og mine venner gør desværre også et par gange derudover fordi at banerne går i stykker. En af de sidste gange jeg går op og be'r dem fikse banen er det fordi alle kuglerne fra vores baner forsvinder dernede bag banerne, der må jeg indrømme at jeg var rigtig irriteret og sur da jeg går op.
Jeg siger til en af de unge at jeg syntes det er dårligt at vi nærmest venter mere på banerne og banefejl end vi når at spille, og siger til ham at enten given han mig den ene bane gratis ellers vil jeg have mindst 1 time mere, det ender med at han siger at han giver os mere tid at spille i som det så finder ud af er 10 min. Jeg er overhovedet ikke tilfreds med hverken behandlingen eller kompentationen
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.