Vi var til arrangement for nylig , hvor festen inkluderede en time bowling. Da vi kom tilbage til lokalet var ALLE glas og servietter ryddet væk, som om nu skulle vi skrubbe af !!! Mange havde hele gl... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi var 6 voksne, der besøgte Action House d. 31. marts 2026. Vi havde købt en pakke med gokart, bowling og lasergame. Ventetiden mellem aktiviteterne var fin. Vi endte med at spille lasergame mod en... Leggi di più
Virkelig fed eftermiddag/aften. Vi havde firmatur/chefens fødselsdag. Først gocart, derefter VR og til sidst lasergame, virkelig fede ting vi lavede. Aften buffeten var også god, noget for alle. Og ti... Leggi di più
Vi er netop kommet hjem efter at have holdt børnefødselsdag i Action House. Det er bestemt ikke sidste gang. Servicen var i top, og alle børnene var godt underholdt fra start til slut i det meg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ha risposto al 26% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Go-Kart
Vi var 5, som skulle køre go-kart. 1. problem er at vi først kom i gang 30 minutter efter den tid vi havde bestilt. Derudover var der elendig service og vejledning fra medarbejdernes side. Der blev ikke taget hensyn til 1. gangskørere og bestemt heller ikke sikkerheden. Vi fik at vide at man ikke måtte køre ind i hinanden, og hvis man gjorde, så er man diskvalificeret, hvilket i min optik er helt fair. Vi kører for at have det sjovt, ikke for at vinde Monacos Grand prix. Jeg blev selv kørt ind i af nogen som ikke var en del af den gruppe jeg var med, og jeg er klar over at der kan ske uheld osv. så det er jeg egentlig ikke sur over, men jeg synes det er så dårligt håndteret af personalet, at de ikke gør noget ved det, når det tydeligt kan ses og at jeg endda gør det helt klart for dem, hvad der skete. Derudover kørte den samme gruppe ind i en fra min gruppe 2 gange, hvor hun så blev nødt til at gå ud fordi hun kom til skade. Det er den anden gruppes skyld, men det er mindst ligeså meget personalets, da de ikke diskvalificerer den anden gruppe, som de havde gjort helt klart ville ske, hvis man kører ind i hinanden. Den anden gruppe gjorde det sikkert ikke med vilje, men de skal da stadig ikke have lov til at køre på banen, når de kører fuldstændig vanvittigt.
Hvis man vil ud at køre go-kart og der er andre mulige steder, så vil jeg helt klart anbefale alt andet end Action House.
Manager er en fu….
Manager er en fu….. taber prøver at forklare ham at maskine var i stykker men så får man afvide at det er brugerne der bare ikke kan finde ud af det tjenere kan ikke finde ud af at servere og alt er for overpris
Super dårlig oplevelse…
Super dårlig oplevelse…
Vi tager en gruppe ud på 4 mennesker for at Bowle. Det starter fint ud, og vi har det hyggeligt sammen. Dog da vi går videre til spillemaskinerne, får vi en dårlig oplevelse. Vi vinder en såkaldt “minor Price” men intet kommer. Vi kontakter derfor personalet, men får afvide der ikke flere tilbage, selvom vi kan se de ligger bamser deri. Ham drengen ved intet til det, og henter “lederen”. Han går bare midt i samtalen, uden et svar til os, og siger vi bare kunne have valgt en anden maskine. Som om det var vores skyld? Vi venter, da vi troede han ville komme tilbage, enten med pengene eller en bamse. Men nejnej, der kommer ingen. En anden fra personalet kommer, siger intet. Så vi hører ham, og får er flabet svar tilbage “tror ikke han kommer tilbage”. Super dårlig service og flabet personale.
Skuffende oplevelse
Vi var 5 mennesker der skulle ind og spille lasergame vi ankom 20 min før vi skulle ind og spille, det vil sige kl. 17:50 ca og kl. 18:10 skulle vi ind og spille, men først kl. 18:50 ca kommer vi først ind og spiller lasergame, efter vi har haft “fat” i personalet 2 gange kommer der endelig en medarbejder og sender os i spil. Ikke engang et “det beklager vi” sagde de. Skuffende, det sidste gang vi besøger Action House i Løkken
Vi var i dag 7 personer i Action House…
Vi var i dag 7 personer i Action House i Løkken. Vi kører go-cart og derefter lasergame. Da vi kommer ud fra laser game, står vi og er ved at tage vores jakker på. Min søn står foran en hvid dør...og pludselig går døren op , og ud kommer vistnok ejeren , med en tallerken pommes fritter, og nogle ryger derfor på gulvet, fordi min søn står foran døren. Den høje mand med briller ( ejer ), bliver fuldstændig hysterisk, og råber og skriger, at man " forh...ede" ikke skal stå foran en dør, og at den unge mand ( min søn) burde vide bedre. Hvad fan..n bilder den arrogante klaphat sig ind....vi sagde :ja ja, undskyld, men vi kunne ikke se det var en køkkendør". Han smækkede med døren, og råbte og skreg som en gal...han var fuldstændig uden for rækkevidde, og øvrige gæster, stod også og var chokeret over denne sindsyge opførsel. Det øvrige personale var søde og hjælpsomme.
Men med den oplevelse, kan jeg aldrig anbefale Action House til nogen. Jeg har været der for sidste gang.
Lor** service
Udemærket center med god gokart, men bowling banen og services er =Lor*.
Vores baner gik ned i 20 minutter, så vi ikke kunne spille, og sprugte vi kunne få 50 kr tilbage, per mand som bliver sammen lagt 300 kr, og det ville han ikke gå med til
Så alt i alt dårlig oplevelse
Kom 30 min for sent til vores tid
Kom 30 min for sent til vores tid, ingen problem selv om der var tryk på gokart banen.
Vi fik uden problem lov at kører med senere.
Fin service.
Helt horribelt dårlig oplevelse
Helt horribelt dårlig oplevelse. Blev talt ekstremt dårligt til af manageren på stedet, efter vi undrede os over at et Formel 1 løb blev sat igang inden vores søn overhovedet havde fået en bil at køre i 😳 Han opførte nærmest som om, at han var påvirket af et eller andet, råbte og skabte sig helt forfærdeligt. Virkelig ubehagelig oplevelse. Kommer aldrig til at støtte dette sted igen!!
Hold nu op en dårlig oplevelse ekstrem…
Hold nu op en dårlig oplevelse ekstrem dårlig service, blev talt så dårlig til da vi skulle have pengene tilbage på en der blev utryg ,hele hans attituden og måden at være på var rystene .
Briefingen før go kart var uforsvarlig da der var mange børn og tyskere med børn tog 30 sek og kunne dårligt forstå budskabet som voksen. Der blev ikke oversat på noget tidspunkt. Da vi sad i go karten var der vild forvirring blandt personalet der løb rundt så vi sad længe og ventede inden vi kunne køre.
Jeg har haft 2 dårlige oplevelser med…
Jeg har haft 2 dårlige oplevelser med action House.
1 gang var der bestilt go kart samt virtuel reality game til hele familen på 2 børn og 4 voksne.
Vi havde efterspurgt klare krav til go kart osv da vi har et barn med som der er ca 125cm.
Efter actionhouses vejledning var det ingen problem.
Dette viste sig dog at være et problem og pga sikkerhed synes de ikke at vi skulle køre. Og respekt til den unge mand der passede sit arbejde.
Som plaster på såret skulle vi så starte på virtuel reality game men det viste sig også her at der var problemer. Igen passede udstyret ikke til den yngste deltager selvom vejledningen inden start havde været, ingen problem.
Denne dag var uheldig men personalet var service minded og de beklagede så godt de kunne.
Vi ville derfor give action House endnu en chance og bestilte tid til go kart, ca 6mdr efter.
Efter flere opkald og efterspørgsel om den yngste dreng, på nu 130cm, kunne køre go kart forsikrede de os om at det kunne han sagtens.
Dette viste sig endnu engang ikke at passe. Drengen blev endnu engang vurderet til at være for lille til go karten og det ville være sikkerhedsmæssig uforsvarligt at lade ham køre. Respekt for denne beslutning men meget meget ærgerligt at køre fra skagen 2 gange for så at blive afvist. Selvom vi havde taget alle forholdsregler.
Det værste ved denne hendelse er dog den daglige leder Tommy. Manden er total blottet for service og har mere travlt med at lave søforklaringer end reelt at lytte til kundens oplevelse.
Jeg sætter aldrig mine ben i action House igen og jeg vil på det groveste anbefale alle andre at gøre det samme.
De svarer ikke reelt på de spørgsmål der bliver stillet og man får følelsen af at man blot skal lokkes ind i huset, for når man allerede er der så kan man jo altid finde nogle af de andre tilbud de har.
Ligegyldighed
Oplevelsen var egentligt ok.
Men da vi var færdige havde vi fået en bule i bilen.
Vi vidste indenfor 20 minutter hvornår du skete og henvendte os til personalet med det samme for at sikre video materiale fra overvågning. Blev fejet bort med ønske om henvendelse på email som vi skrev med det samme og kontakte forsikring.
Efter gentagne henvendelser fra os og forsikring, er sagen nu afsluttet.
"Da det ikke har været mulig for os at få hjælp fra Actionhouse til at identificerer en ansvarlig modpart..."
Giver følelsen af at de gerne vil have vores penge men egentligt ellers er ligeglade.
Ikke den bedste oplevelse i gokart
Ikke den bedste oplevelse i gokart. Når man har bestilt et F1 løb, og skal kører om kap, så lukker de andre ind på banen sammen med løbet, så der ikke er plads. Der var flere små børn ind i mellem, og der var flere farlige situationer, dem i løbet kører om kap og de små børn kører meget langsomt. Ud over det fylder de benzin på meget varme gokarts mens man sidder i den.
De har rammerne til en fantastisk oplevelse, men de udnytter det ikke særlig godt.
Desværre en helt igennem negativ…
Desværre en helt igennem negativ oplevelse. 2 gange nedbrud på bowlingbanen i løbet af 1 times bowling, utroligt uimødekommende personale, fluer i buffeten, specielt kødet, også her i restauranten en negativ stemning og generel uvidenhed. Kan bestemt ikke anbefales hvis man fortsat vil bevare sit gode humør og mave
Nu får de 1 stjerne og kun fordi det…
Nu får de 1 stjerne og kun fordi det ikke er muligt at give 0
Hold nu kæft et ringe sted aldrig har jeg smidt penge efter noget hvor jeg så sidder og tænker at jeg hellere ville gå ud på gaden og bare smide dem i stedet.
Min mand, jeg og vores 3 børn tog i legeland i Fun House vi betaler 150kr og går op for at se legelandet lad os sige det pænt vi var alle pænt meget skuffet sikke en gang gammelt møg og meget meget lille vores børn stod og kiggede og det første de sagde var er der ikke andet. Der er et rum med bolde og boldkanoner hvor ingen virkede manglede endda knapperne.
Aldrig vil jeg nogensinde anbefale dette sted til nogen.
Flabet manager…
Vi var en gruppe på syv, der tilbragte en eftermiddag i Action House. Vi blev gentagende udsat for flabet og uhøflig behandling af manageren. Vi observerede også flere gange andre kunderne, der fik samme behandling af ham. Det øvrige personale udviste stor høflighed og hjælpsomhed. Prisen på mad afspejlede ikke kvaliteten. Vil anbefale, at man spiser et andet sted.
flabet tiltale fra personalet.
flabet tiltale fra personalet.
Ens finale blev afgjort af ens omgangstider og ikke en position i løbet.
2min inde i ens finale, blev der pludseligt lukket en polterabend ind på banen, uden at vi blev informeret....
Kan IKKE anbefales!!
Havde bestilt Formel 1 gokart til tre teenagedrenge. Efter telefonisk "rådgivning" med stedet blev tidspunktet bestilt. Drengene får 10 min opvarmningdkørsel sammen med en anden flok på banen. Dette går fint. De andre på banen er derefter færdige, og der skal sættes tidskørsel igang. 19 andre voksne bliver herefter sendt afsted samtidig og overtager fuldstændig banen. Medarbejderne har ingen kontrol over det, de løber rundt på banen og råber ind i hjelmen af kørerne og skaber flere farlige situationer. Det blev en rigtig ærgerlig oplevelse, hvor vores drenge oplevede at være meget utrygge ved de andre kørere på banen. En snak med chefen efterfølgende var dog den største parodi på lederskab. Man bør som et minimum lytte til sine kunder og tage ansvar. Ganske absurd at skulle lytte på argumenter om hvad de unge medarbejdere får i timen, og at de jo ikke ved, om dem de sender på banen vil køre efter reglerne...Absolut ikke anbefalelsesværdigt sted!!!
Mega dårlig service, flabet attitude
Var der i går aftes d. 5/3. Aldrig har vi oplevet så dårlig en service. Personalet har absolut ikke lyst til at være på arbejde, det er SÅ tydeligt - SÅ negativ og flabet en attitude hele vejen rundt. Der er ikke styr på noget som helst og alt hvad vi er blevet lovet på forhånd i telefonen, er pludselig ikke muligt efter vi har betalt for det hele og personalet er fuldstændig ligeglade. Et helt hold på Go Kart banen bliver sendt af sted uden hjelme på og kører længe før det bliver opdaget af personale helt inde fra bowlingbanerne??? Vil aldrig anbefale Action House i Løkken til nogle - og vi kommer helt sikkert aldrig igen…
Lavkvalitets-center med toppriser
Småuhumsk legeland med gamle møbler, koldt gulv og begrænset legefaciliteter. Vores mindste er uden 4 år og måtte kun benytte et ca 2x3 meter område med et par skumpuder. 50 kr. pr barn.
Vi købte et glas juice i baren. Ejeren henter en billig Budget juice fra Fakta (1,5 liter = 10 kr) og skænker et lille glas. 30 kr.
Vi besluttede at bowle (legelandet var hurtigt overstået). 210 kr for 56 minutter bowling på Nordjyllands ældste bowlingbaner. Ganske enkelt noget bras. Heldigvis spiste vi der ikke - Meny ligger lige overfor og har en glimrende cafe....
Fuldstændig uovertruffen service!!!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.