Dette er en butikk som har mange fine varer. Jeg har kjøpt mye der gjennom flere år og først nå er jeg skuffet. Fikk en vare som ikke passet og ville returnere. Det var en tung prosess. Ingen retur... Leggi di più
Elsker deres tøj. Det er lækkert og unikt. De er desværre ikke så gode til at pleje deres kunder ift. reklamationer. Pas på med tøj med rosetter mm. Falder det af eller går itu er det DIT ansvar ua... Leggi di più
Jeg bestilte en sort glimmer kjole med de fineste detaljer samt hvide perle knapper. Wow, den er altså flot på! 😍 Super hurtig levering! Kan klart anbefale at købe tøj herfra 🫶🏼 Gik dog en e... Leggi di più
De varer jeg havde bestilt kom hurtigt til pakkeshoppen (1-3 hverdage). Der har ikke været problemer med nogen af de ting jeg har købt. Jeg har ikke prøvet at skulle returnere noget eller have konta... Leggi di più
Åberg Cph er et nyere og meget nærværende butikskoncept. Vi tror på et forretningskoncept med tæt kontakt til vores kunder er fremtiden. Åberg Cph er en webshop som byder alle modebevidste kvinder indenfor i vores univers af enestående og unikke styles. Vores sortiment er indenfor luksus boheme i klassisk snit, med et strejf af det rå, og med masser af smukke feminine detaljer som blonder, perler og pailletter. Altid til jordnære priser. Vores drøm og vision bygger på dialog og tæt kontakt til vores kunder. Der er gratis fragt på ordre over 499 kr og vi levere inden for 1-4 hverdage. Vi levere i både DK, SE og NO. Vores tlf. nr er 52100404 Mail: hello@aaberg-cph.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Mange hilsner Ne Louloa Winther Åberg Cph
Søvangsvej 1, 1. Sal , 2650, Hvidovre , Danimarca
Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Endnu engang super tilfreds med fede vare og hurtig levering 👍🏻

Risposta di Aaberg Cph
Bestilte lige inden nytår og fik det flotteste outfit til årsskiftet, KUN 2 dage efter 👌
Lækre kvalitetsvarer til gode priser.

Risposta di Aaberg Cph
Jeg havde fået to kjoler af min mand i julegave, men efter jeg har klippet mærket af og vasket dem, opdager jeg, at der er et hul i dem begge på forsiden. Det ene hul lidt større end det andet.
Jeg kontakter Åberg Copenhagen og fortæller dem om min lidt ærgerlige oplevelse. Jeg er godt klar over, at jeg ikke kan reklamere, når jeg har klippet mærkerne af. Alligevel er de så søde, at de tilbyder at sende en ny kjole af den ene slags, som de stadig har på lager, og foreslår at tage den anden retur, som de ikke længere har på lager. Jeg tager imod tilbuddet om en ny kjole, og inden for to dage har jeg modtaget den. Den er fin og helt perfekt.
Gennem hele kommunikationen har Åberg Copenhagen været enormt søde og forstående, og jeg sætter virkelig pris på den gode service, at de ville sende en ny kjole på trods af mærkerne, da jeg er så vild med kjolernes design. De vendte helt klart en ærgerlig oplevelse til en positiv oplevelse.
Jeg har flere gange købt hos Åberg Copenhagen, og jeg vil også gøre det igen.
Tusind tak for jeres gode service i denne sag. Det betyder meget.

Risposta di Aaberg Cph
Dårlig kundeservice - ikke køb fra hjemmesiden.
Jeg havde komplikationer med at modtage min pakke og efter 3 forsøg fik jeg den endelig. Ca 10 dage efter jeg havde modtaget pakken, vil jeg gerne returnere, men da leverandør og åberg CPH har en kommunikation fejl om hvornår jeg modtog pakken, kan jeg ikke returnere pakken og få mine penge tilbage. Den virkelig dårlige service gør at jeg ikke kan anbefalde hjemmesiden og køber ikke derfra igen.

Risposta di Aaberg Cph
Har handlet flere gange hos Aaberg, altid uden problemer.
Deres hjemmeside er nem, overskuelig og indbydende.

Risposta di Aaberg Cph
Virkelig fin shop! Jeg bestilte et par sko, de kom efter 3 dage og var virkelig fint pakket ind også. Kæmpe anbefaling 👍🏼

Risposta di Aaberg Cph
Havde det ikke været for de høje priser, havde jeg givet 5 stjerner!
Virkelig flot tøj og jeg ELSKER at der bliver brugt høje modeller. Aaberg CPH er det eneste sted jeg tør at bestille bukser og er aldrig blevet skuffet! Endelig nogen der tilgodeser os med de lange stænger 🥰😍 Har handlet der 11. gange nu og er aldrig blevet skuffet ❤️

Risposta di Aaberg Cph
Det er virkelig irriterende at modtage en Rabatkode hvor man får 10 % ekstra efter at man har bestilt…
Desuden synes jeg at beløbet for fri fragt er for højt, og irriterende at der ikke tilbyder service om at dække omkostninger omkring regering.
Desuden er det ret vildt at de har lavet det på den måde at man skal betale ekstra for at få ombyttet sit tøj, hvis det var en julegave, i stedet for bare at give sine kunder den service at forlænge returretten.
Dette er bare ting jeg sætter pris på når jeg handler på nettet, så jeg tror det er sidste gang jeg bestiller fra denne webshop.

Risposta di Aaberg Cph
Jeg har handlet hos Åberg Copenhagen flere gange og har hver gang haft en rigtig god oplevelse. Servicen er god – også ved returnering, hvor processen var nem og professionel. Jeg ringede til dem med spørgsmål til en vare, og her var de både søde og hjælpsomme.
Man føler sig godt behandlet som kunde, og det gør, at jeg trygt handler der igen. Kan klart anbefales.

Risposta di Aaberg Cph
Købte nogle flotte stiletter til en go pris

Risposta di Aaberg Cph
Jeg kan slet ikke genkende de negative anmeldelser.
Jeg har handlet hos Åberg mange gange og har aldrig haft problemer.
Desuden har kundeservice været rigtig søde til at svare på spørgsmål.

Risposta di Aaberg Cph
Jeg vil til hver en tid give 5 stjerner jeg køber altid mit tøj her og kan kun anbefale det. Altid god kvalitet og service. Har en gang prøvet der var noget der var gået kørt ud og byttet den uden problemer med god kundeservice og smil fra medarbejderne

Risposta di Aaberg Cph
Smukke varer. Lever op til billederne. Kan varmt anbefales herfra piger ❤️men i burde bruge dao da gls smider pakken udenfor døren på gaden.. Ikke okay at alle kan tage den. 😢Og nej havde bestilt på min adresse og har ingen aftale med de må smide den ude på gaden til fri afhentning!!

Risposta di Aaberg Cph
Hurtig ekspedition og super lækket tøj samt
Hurtig ekspedition.