Dette er en butikk som har mange fine varer. Jeg har kjøpt mye der gjennom flere år og først nå er jeg skuffet. Fikk en vare som ikke passet og ville returnere. Det var en tung prosess. Ingen retur... Leggi di più
Elsker deres tøj. Det er lækkert og unikt. De er desværre ikke så gode til at pleje deres kunder ift. reklamationer. Pas på med tøj med rosetter mm. Falder det af eller går itu er det DIT ansvar ua... Leggi di più
Jeg bestilte en sort glimmer kjole med de fineste detaljer samt hvide perle knapper. Wow, den er altså flot på! 😍 Super hurtig levering! Kan klart anbefale at købe tøj herfra 🫶🏼 Gik dog en e... Leggi di più
De varer jeg havde bestilt kom hurtigt til pakkeshoppen (1-3 hverdage). Der har ikke været problemer med nogen af de ting jeg har købt. Jeg har ikke prøvet at skulle returnere noget eller have konta... Leggi di più
Åberg Cph er et nyere og meget nærværende butikskoncept. Vi tror på et forretningskoncept med tæt kontakt til vores kunder er fremtiden. Åberg Cph er en webshop som byder alle modebevidste kvinder indenfor i vores univers af enestående og unikke styles. Vores sortiment er indenfor luksus boheme i klassisk snit, med et strejf af det rå, og med masser af smukke feminine detaljer som blonder, perler og pailletter. Altid til jordnære priser. Vores drøm og vision bygger på dialog og tæt kontakt til vores kunder. Der er gratis fragt på ordre over 499 kr og vi levere inden for 1-4 hverdage. Vi levere i både DK, SE og NO. Vores tlf. nr er 52100404 Mail: hello@aaberg-cph.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Mange hilsner Ne Louloa Winther Åberg Cph
Søvangsvej 1, 1. Sal , 2650, Hvidovre , Danimarca
Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Jeg har købt en fin vinterjakke. Det troede jeg i al fald.
Første problem er jeg bestiller hjemmelevering via Burd. Det viser sig pakken aldrig udleveres til Burd. Da jeg skriver til Åberg sender de pakken dagen efter med gls, men jeg skal så ud og hente den i en pakkeshop, hvilket var det jeg betalte for ikke at skulle!
For det andet, så går jakken i stykker efter kort tids brug, har haft jakken på tre gange, så ryger den syning der holder stroppen, som holder bæltet. Efter jeg kontakter Åberg, tilbyder de 50kr gavekort, hvilket jeg kan bruge som rabat på deres webshop (de trækker fra en vare, hvis jeg altså selv syer jakken).
Kort tid efter opdager jeg at der er hul under højre armhule og jakken skal syes der også(der skal man igennem foret for at sy det pænt) Jeg kontakter igen webshoppen og de siger jeg kan få de 50kr i rabat de tilbød sidst, hvis jeg vælger at købe et ny vare i webshoppen, men jeg skal selv sy jakken.
Det er verdens dårligste service og på en elendig kvalitet af jakke som går i stykker hele tiden.
50kr fratrukket, hvis man køber en ny vare. Der er ingen andre varer jeg skal bruge. Plus jeg skulle køre til pakkeshop og hente min pakke som var bestilt til hjemme levering.
Tilføjelse; Her til aften opdager jeg at der også er gået hul i venstre lomme nu. Syningen er gået op og jeg har nu igen skrevet en e-mail med klage. Det 3 forskellige steder sygninger går op nu!

Risposta di Aaberg Cph
Havde set en smart kjole på en meget lille kvinde på jeres side , gætter på hun er str xs/s, hun havde en one size kjole/tunika på og tænkte at den med min m/L str nok ville sidde lidt tæk, men synes kjolen så smuk ud, modtog kjolen og hold op en skuffelse , jeg ku vitterlig være i kjolen 3 gange, og den var på ingen måder så smuk som vist på siden den var meget meget stor i halsudskæringen ærmer og omkreds og slet ikke på nogen måder så figur syet som det så ud til på modellen, så det står helt klart for mug, at I enten har syet kjolen om så den sad flot på jeres model eller på anden vis har hæftet det ekstra stof fast på
ryggen af den petitte model der bar kjolen for hun ville på ingen måder kunne bære den kjole jeg fik tilsendt,den ville hun svømme helt væk i, det synes jeg virkelig er dårlig markedsføring og kostede mig jo over 100 kr i porto tur retur gav 59 for at sende retur ,mener det var 49 el 39 for at få kjolen tilsendt.. øv øv øv

Risposta di Aaberg Cph
Har handlet mange år hos Aaberg Copenhagen. Altid tilfreds med kvaliteten og tøj, som ikke er som alle andre steder. En del af tøjet henvender sig dog mest til den yngre generation, synes jeg. Lykkes mig alligevel, at finde noget, der kan bruges til en, som mig, med en del rynker og “mormor” arme.😂 Oftes hurtig levering.

Risposta di Aaberg Cph
Jeg har for nylig bestilt en kjole fra Åberg Copenhagen, og jeg er super glad for mit køb. Kjolen er virkelig flot og lever helt op til det, de viser på Instagram. Leveringen var hurtig, og materialet er fantastisk blødt og behageligt at have på. Jeg handler helt sikkert her igen.

Risposta di Aaberg Cph
Hurtig levering, samt lækker kvalitet på tøjet. Jeg er rigtig tilfreds

Hurtig og nemt 😊
Sættet jeg købte er dejligt og behageligt at have på og rigtigt pænt, kan varmt anbefales 🥰

Risposta di Aaberg Cph
Elsker det smukke tøj som Aaberg Copenhagen har i deres sortiment.
Der er kort leveringstid og altid den bedste service
Næsten alt mit tøj bliver købt hos dette skønne firma

Risposta di Aaberg Cph
Super god service og hurtig levering
Klar anbefaling herfra 😍

Risposta di Aaberg Cph
Jeg havde købt en julegave til min kæreste.. Den var simpelthen ikke et perfect match. Det er jo hvad det er.. Men så starter "Helv....... Vi aftaler med firmaet at sende pakken tilbage, så kan vi få et tilgodebevis..
Men Aaberg påstår simpelthen at den Trøje/kjole lugter af mad, på trods af den aldrig har været i rum med mad...... Det er så ufatteligt ringe service at levere, Ydermere påstår de at "Kjolen/Trøjen" har hængt til "Udluften".
Jeg vil i hvert fald fraråde at handle her. Service er ikke til at finde overhovedet..

Risposta di Aaberg Cph
Hurtig og effektiv levering af god kvalitet

Tøjet passer til beskrivelsen
Flot tøj til ok priser
Behøver ikke at koste en million for at ligne en million

Risposta di Aaberg Cph
Jeg er virkelig tilfreds købe hos jer
Rigtig god dag og god arbejdslyst
Hilsen Rikke

Risposta di Aaberg Cph
Elendig service - tøj der ikke matcher billederne og firmaet tilbageholder dine returpenge.

Risposta di Aaberg Cph
Dejlig hjemmeside med meget flot tøj , jeg har kun haft gode oplevelser .

Bestilte pakke den 30/12-25 og har ikke fået min bestilling men har betalt

Risposta di Aaberg Cph
Elsker deres tøj. Det er lækkert og unikt.
De er desværre ikke så gode til at pleje deres kunder ift. reklamationer. Pas på med tøj med rosetter mm. Falder det af eller går itu er det DIT ansvar uanset om du har behandlet tøjet efter anvisning.
Det ene produkt er købt i sommers og der er aldrig givet kompensation . Der er tale om to vidt forskellige ordrer hvilket firmaet trods gentagne fremsendelser af ordrenumre blander sammen. Ikke særlig god kundepleje.

Risposta di Aaberg Cph
Lækkert tøj der altid svarer til beskrivelsen
Hurtig levering,samt altid mulighed for at bytte varen 😊