Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Dette er en butikk som har mange fine varer. Jeg har kjøpt mye der gjennom flere år og først nå er jeg skuffet. Fikk en vare som ikke passet og ville returnere. Det var en tung prosess. Ingen retur... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Elsker deres tøj. Det er lækkert og unikt. De er desværre ikke så gode til at pleje deres kunder ift. reklamationer. Pas på med tøj med rosetter mm. Falder det af eller går itu er det DIT ansvar ua... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte en sort glimmer kjole med de fineste detaljer samt hvide perle knapper. Wow, den er altså flot på! 😍 Super hurtig levering! Kan klart anbefale at købe tøj herfra 🫶🏼 Gik dog en e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De varer jeg havde bestilt kom hurtigt til pakkeshoppen (1-3 hverdage). Der har ikke været problemer med nogen af de ting jeg har købt. Jeg har ikke prøvet at skulle returnere noget eller have konta... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento donna

Scritti dall'azienda

Åberg Cph er et nyere og meget nærværende butikskoncept. Vi tror på et forretningskoncept med tæt kontakt til vores kunder er fremtiden. Åberg Cph er en webshop som byder alle modebevidste kvinder indenfor i vores univers af enestående og unikke styles. Vores sortiment er indenfor luksus boheme i klassisk snit, med et strejf af det rå, og med masser af smukke feminine detaljer som blonder, perler og pailletter. Altid til jordnære priser. Vores drøm og vision bygger på dialog og tæt kontakt til vores kunder. Der er gratis fragt på ordre over 499 kr og vi levere inden for 1-4 hverdage. Vi levere i både DK, SE og NO. Vores tlf. nr er 52100404 Mail: hello@aaberg-cph.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Mange hilsner Ne Louloa Winther Åberg Cph

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

1 stjerne 👎

Jeg bestilte flere varer hos Åberg Copenhagen som gave (briller, sandaler og en taske).

Tasken blev aldrig leveret, selvom den var betalt, og beløbet blev først refunderet efter omkring to ugers dialog.

Brillerne gav straks en ubehagelig optisk oplevelse og blev derfor returneret. I det medfølgende materiale blev der kun henvist til solbriller og filterkategorier – der var ingen tydelig information om læsestyrke.

Efter returneringen blev der henvist til påståede skader, men hverken foto- eller videodokumentation er blevet fremsendt, på trods af at dette blev nævnt i dialogen.

Brillerne er ikke blevet returneret til os, og beløbet er fortsat ikke refunderet, selvom virksomhedens hjemmeside beskriver en retur- og refusionsprocedure.

Det gør mig nysgerrig, om andre kunder har haft lignende oplevelser.

For os rejser dette spørgsmål om transparens, kommunikation og håndtering af returneringer – og betyder desværre, at vi ikke vil handle her igen.

Vurdering: 1/5 – på grund af manglende transparens og manglende refusion

Kære Yuliana

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, men vi bliver nødt til at korrigere flere faktuelle fejl i din fremstilling, så andre kunder får et korrekt billede af sagen.

• Tasken blev ved en fejl ikke leveret sammen med resten af ordren. Beløbet blev refunderet fuldt ud, så snart fejlen blev konstateret. Få dage efter.

• Brillerne er købt med styrke (+1), hvilket tydeligt fremgår både på produktsiden, i købsflowet (styrke skal aktivt vælges), samt på din ordrebekræftelse.

• Den optiske oplevelse, du beskriver, er en naturlig konsekvens af læsestyrke og udgør ikke en produktfejl.

• Brillerne blev returneret i en gennemsigtig affaldspose uden beskyttelse. Æsken var ødelagt, beskyttelsesplast og styrkemærkat var fjernet, og brillerne var ridsede. De var derfor ikke returneret i samme stand som modtaget.

• Vi har fremsendt billeddokumentation af varens stand ved modtagelsen samt ordredokumentation, som viser den valgte styrke.

• Brillerne kan ikke sælges videre og er derfor sendt retur til dig, hvilket også er oplyst i dialogen.

På den baggrund kan vi hverken anerkende reklamation eller refundering. Vi har behandlet sagen i overensstemmelse med gældende lovgivning og vores handelsbetingelser.

Det er naturligvis beklageligt, at du ikke ønsker at handle hos os igen, men vi kan ikke genkende billedet af manglende transparens eller tilbageholdelse af betaling, som anmeldelsen giver udtryk for.

Valutata 4 stelle su 5

Har handlet flere gange hos Aaberg…

Har handlet flere gange hos Aaberg (siden 2024), altid uden problemer. Dette har også været tilfældet ved de få returneringer. Altid fin service.

1 ottobre 2025

Kære Sabrina 🌸

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du altid har haft en god oplevelse og uden problemer.

Rigtig god dag til dig.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig ekspedition og super lækker…

Hurtig ekspedition og super lækker cardigan

12 dicembre 2025

Kære Anita 🌸

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du har været tilfreds med din ordre og at du modtog den hurtigt.

Feminint og smukt tøj

Feminint og smukt tøj. Og meget gode udsalgspriser.
Jeg er altid meget tilfreds med mine køb hos Aaberg-Cph.❤️

1 dicembre 2025

Kære Charlotte 🌸

Dejligt at du altid er tilfreds med dine køb. Det betyder meget for os.

Rigtig dejlig dag.

Valutata 5 stelle su 5

Har købt en dejlig varm frakke der…

Har købt en dejlig varm frakke der lever 100 % op til forventningerne.
Hurtig levering og god service.

Kære Elsebeth 🌸

Mange tak for de 5 stjerner. Dejligt at du har været tilfreds med din ordre og at vi kan leve op til forventningerne.

Rigtig god dag til dig.

Smukke styles

Smukke styles. God kundebetjening og hurtig levering. Tusind tak. 😍

20 dicembre 2025

Kære Anette 🌸

Det er os som takker for den fine anmeldelse. Dejligt at du altid har en god oplevelse.

Elsker jeres tøj <3

Elsker jeres tøj, stort udvalg, flotte stiles og altid god og hurtig service :)
Har købt hos Aaberg Cph flere gange og aldrig blevet skuffet!

5 dicembre 2025

Kære Isabel 🌸

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at du altid har en god oplevelse og at vi kan leve op til dine forventninger.

Stor tilfredshed

Vi har handlet hos Aaberg mange gange, og har hver gang fået god service og hurtig levering.
Det er ikke sidste gang vi handler hos dem igen. ✨

Tusind tak for din anmeldelse ✨
Din feedback betyder enormt meget for os som mindre dansk brand – tak fordi du støtter Aaberg Copenhagen 🤍

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Tøjet lever fuldt ud op til forventningerne – Bestillingen var nem, og leveringen var hurtig og problemfri. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale webshoppen til andre.

12 dicembre 2025

Tak for dine 5 stjerner 🤍
Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – det betyder mere, end du tror.
Vi er ekstra glade for at du synes der var hurtig og problemfri levering.

Valutata 5 stelle su 5

Åberg er mit absolut ynglings sted at…

Åberg er mit absolut ynglings sted at købe tøj fra. Det kommer hurtigt og lever altid op til mine forventninger. Elsker deres tøj som er fuld af feminine detaljer lige til at føle sig fin og lækker i.

Kære Celine
Tusind tak for din anmeldelse ✨
Vi er meget glade for at være dit ynglings sted.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har kun positivt at sige om tøj og…

Jeg har kun positivt at sige om tøj og levering fra Aaberg Chp. Altid i flot indpakning og fuldt ud tilfreds med, hvad jeg har fået leveret - samt hurtig og ordentlig service.

Kære Laila
Tusind tak for din anmeldelse.
Den betyder enormt meget for os. Vi er ekstra glade for at du har fået hurtig og ordentlig service.

Gode produkter

Gode produkter, fair priser og nem ombytning.
Jeg læser en del 1 stjernede anmeldelser fra folk der klager over de har købt noget på Black Friday med 14 dages returret, som de ikke kan bytte når det gives i julegave.
Selvfølgelig kan de ikke det, det ved man jo på forhånd….
Urimelig at I får 1-stjernede på den baggrund.

15 novembre 2025

Kære Henrik

Valutata 5 stelle su 5

Super lækre varer og hurtig levering.

Super lækre varer og hurtig levering.
Jeg er kun positiv og kan varmt anbefale at shoppe hos Aaberg Cph.

18 dicembre 2025

Kære Gia
Tusind tak for din fine anmeldelse ✨
Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er særligt glade for at du synes vi har lækre varer og hurtig levering.

Fantastisk shop

Fantastisk shop, gode varer og rigtig gode tilbud indimellem- mit yndlings stoppested når der skal shoppes til mig selv!

Kære Christina
Tusind tak for din anmeldelse, den betyder rigtig meget for os. Vi er virkelig glad for at vi er dit ynglings shoppested, det er helt fantastisk.
Vi vil naturligvis fortsætte med gode tilbud og sætter pris på at du er glad for det.

Mange hilsner
Aaberg Cph

Super tilfreds

Er en glad og tilfreds kunde hos Aaberg Cph, har kun gode oplevelser med firmaet igennem mange år som fast kunde. Smukke styles i god kvalitet og hurtig levering.
Kundeservice er også super. :-)
Handler helt sikkert snart hos jer igen.

15 dicembre 2025

Kære Isabelle

Tusind tak for din anmeldelse ✨
Det betyder rigtig meget for os at du er fast kunde hos os, det sætter vi enormt stor pris på - tak for dig.

Fedt tøj

Fedt tøj som ikke alle går i

Kære Kristine

Tak for dine 5 stjerner 🤍

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og god kvalitet

Jeg har ikke prøvet at skulle returnere noget eller have kontakt til kundeservice endnu, hvilket jeg kan høre det er dét andre kunder har problemer med. Så indtil videre 5 stjerner herfra.

27 dicembre 2025

Kære Maria

Tusind tak for din anmeldelse ✨Vi er meget glade for at du aldrig har oplevet problemer, men skulle der opstå noget på et tidspunkt så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er her for dig og alle andre kunder.

Køber gerne igen

Har købt mange gange både bluser, kjoler og bukser, sandaler og manucurist lakker. Jeg er super glad for mine indkøb, og pasformen er god til min figur. Kun en gang refunderet på 4 år. Jeg bruger det igen og igen. Tak.

11 novembre 2025

Kære Louise

Tusind tak for den fine anmeldelse - vi er enormt glade for at du er glad for alt hvad du har købt. Vi sætter kæmpe pris at du har handlet hos os igennem 4 år - det betyder virkelig meget for os som mindre dansk brand.

Mvh. Aaberg Cph

Valutata 5 stelle su 5

Det bedste og tryggeste sted at handle🙏🏻❤️

Jeg har været kunde hos Åberg i mange år, så der er ikke tvivl i mit sind om at Åberg simpelthen er den bedste webshop at handle modetøj i Danmark.
Tøjet, som indkøbes i Paris og Italien samt et par kvalitets danske designere er simpelthen så smart og af virkelig god kvalitet. Man er fuldstændig up to date med de seneste trends, når man handler hos Åberg.
Mange danske og udenlandske indfluencere har også opdaget Åberg, og optræder jævnligt på Åbergs Instagram, hvilket virkelig er et tegn på Åbergs høje standard og sans for mode.
Feminint, forførende tøj, altid præsenteret med energi og et skønt glimt i øjet af de smukke faste modeller. Åberg er stedet, hvor jeg altid vender tilbage, også pga af den fremragende kundeservice med Susan og Ne ved roret.
Jeg bliver helt rørt, når jeg tænker på, hvor sødt de altid har behandlet mig som kunde hos Åberg.
Tusind tak for jer alle🙏🏻❤️🙏🏻

Kære Henriette

Tusind tak for endnu en anmeldelse ✨Vi sætter kæmpe pris på dig og vi føler næsten at vi kender dig lidt. Du har været en fantastisk kunde gennem mange år - vi kan ikke sætte ord på hvor glade vi er for det.

Din feedback og anmeldelser betyder enormt meget for os som mindre dansk brand – tak fordi du støtter Aaberg Copenhagen 🤍

Valutata 5 stelle su 5

Super service samt lækkert tøj 😊😊😊…

Super service samt lækkert tøj 😊😊😊 varmt anbefale dette firma

Kære Bonnie

Tusind tak for din anmeldelse ✨ Vi er meget glade for at du kan lide vores tøj.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più