Dette er en butikk som har mange fine varer. Jeg har kjøpt mye der gjennom flere år og først nå er jeg skuffet. Fikk en vare som ikke passet og ville returnere. Det var en tung prosess. Ingen retur... Leggi di più

Elsker deres tøj. Det er lækkert og unikt. De er desværre ikke så gode til at pleje deres kunder ift. reklamationer. Pas på med tøj med rosetter mm. Falder det af eller går itu er det DIT ansvar ua... Leggi di più

Jeg bestilte en sort glimmer kjole med de fineste detaljer samt hvide perle knapper. Wow, den er altså flot på! 😍 Super hurtig levering! Kan klart anbefale at købe tøj herfra 🫶🏼 Gik dog en e... Leggi di più

De varer jeg havde bestilt kom hurtigt til pakkeshoppen (1-3 hverdage). Der har ikke været problemer med nogen af de ting jeg har købt. Jeg har ikke prøvet at skulle returnere noget eller have konta... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna

Åberg Cph er et nyere og meget nærværende butikskoncept. Vi tror på et forretningskoncept med tæt kontakt til vores kunder er fremtiden. Åberg Cph er en webshop som byder alle modebevidste kvinder indenfor i vores univers af enestående og unikke styles. Vores sortiment er indenfor luksus boheme i klassisk snit, med et strejf af det rå, og med masser af smukke feminine detaljer som blonder, perler og pailletter. Altid til jordnære priser. Vores drøm og vision bygger på dialog og tæt kontakt til vores kunder. Der er gratis fragt på ordre over 499 kr og vi levere inden for 1-4 hverdage. Vi levere i både DK, SE og NO. Vores tlf. nr er 52100404 Mail: hello@aaberg-cph.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Mange hilsner Ne Louloa Winther Åberg Cph

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ha risposto al 64% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Har sendt 7 stk

Har sendt 7 stk. Tøj retur, men ikke modtaget penge retur, og i min ordre manglede noget af tøjet jeg havde betalt for, der står nu på Google at firmaet er gået konkurs

HOLD JER VÆK!!

HOLD JER VÆK!!! Måske firmaet er lukket. Jeg har modtaget en kjole for lidt under en uge siden og den ville jeg sende retur, men firmaets returportal virkede ikke i weekenden, så sendte dem en mail med dokumentation, som de ikke svarede på. Herefter har jeg de sidste 3 dage, forsøgt at ringe til dem, men står i kø som nummer 1, indtil de smider mig af linjen efter kort tid. Jeg ringede til det nummer der står herinde på trustpilot og her fik jeg kontakt til direktøren som er reg. På cvr., men hun afviste mig og sagde, at jeg måtte kontakte firmaet, hvor jeg forsøgte at fortælle hende, at det kunne man jo ikke, når de ikke svare retur. Hun blev sagde man ikke skulle kontakte hende privat og smed røret på. KØB IKKE FRA DEM, HVIS IKKE I KAN BRUGE TØJET, FÅR I IKKE NOGET SVAR RETUR OG PENGENE ER TABT!!! Deres hjemmeside siger nu også i dag" Selskabet har per d.d. indstillet driften"

25 febbraio 2026

Kommer Ni som läst ihåg att jag…

Kommer Ni som läst ihåg att jag reklamerade ett par jeans med strass som luktade kemikalier, detta gjordes sent i December 2025.
Efter många mail fram o tillbaka så godkände de en reklamation , sände tillbaka dessa med en fraktsedel som de mailade mig , de tyckte tidigare att jag endast skulle ha vädrat dom för att få bort lukten....ville inte heller bekräfta att de inte var tillverkade i Danmark.
Idag den 25/2 2026 får jag ett mail från Klarna där de säger att Åberg inte har behandlat min retur o nollat summan.
Om Ni absolut inte måste handla här så avstå eller var säkra på att Ni INTE kommer att returnera köpt vara.
Nåväl idag den

25 febbraio 2026

HOLD JER FRA DENNE VIRKSOMHED!

Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det. Deres måde at drive virksomhed på og behandle kunder på er voldsomt kritisabel.

For det første er deres tøj ikke af god kvalitet og størrelser ikke normal svarende. Virker generelt som noget, der er købt billigt i udlandet, og sat højere danske priser på.

DERUDOVER: Jeg returnerede alt tøjet i december indenfor fristen. Aaberg sætter mine penge over på et tilgodebevis til deres side, da de mener jeg har sendt tøjet retur for sent. De vil så ikke udbetale pengene til min konto.

MEN min returnering var meddelt Aaberg INDEN udløbet af fristen på 14 dage. Tøjet lander retur hos Aaberg derefter. Aaberg mener, at tøjet skulle være modtaget retur hos dem inden de 14 dage.
Jeg må så fortælle Aaberg, at reglerne på området er sådanne, at jeg som forbruger, når der er tale om nethandel, har de 14 dage til at meddele Aaberg, at jeg ønsker at gøre brug af min returret. (Den overholdt jeg). Derefter har jeg som forbruger 14 dage til at sende varerne retur til Aaberg. (Også overholdt). Jeg linkede til diverse regler, ombudsmandsudtalelser mv. og Aaberg meddeler mig slut December, efter MANGE mails frem og tilbage med trælse svar fra deres side, at de nu vil returnere pengene til min konto.

Det bliver Februar, og pengene er FORTSAT ikke sendt retur. Pengene står heller ikke længere på et tilgodebevis på mit login på deres side. Jeg har mailet til dem og fået svar, at jeg har et tilgodebevis på pengene. (Det var jeg jo ikke!). Jeg har mailet til dem igen, men får ikke længere svar tilbage fra dem. Jeg rykker så endnu engang for returnering af mine penge til min konto. Her yderligere 1,5 uge efter, hvor pengene FORTSAT ikke er returneret til min konto, og jeg FORTSAT ikke har modtaget mail fra dem, vælger jeg at lave denne anmeldelse og at gå videre med sagen juridisk.

MEN HOLD JER VÆK FRA DEM. Vil fraråde dem på det kraftigste. Også ud fra den tidligere korrespondance i december. Man får fornemmelsen af, at der står en stridig dame bag den butik, som egentlig er ligeglad med både kunder og lovgivning.

25 febbraio 2026

Ryk dem hvis du skal have dine penge

Alt virkelig hurtige til at levere varen , altid virkelig dejlige varer.
Men vi er nu 2 der har bestilt hver vores ordre og måtte sende retur udelukkende pga str: intet at sætte på kvalitet mm.
Men retur penge får man ikke… det sker først når man rykker for det. Den ene af os fik en mail forklaring om et system der ikke virkede og jeg fik en mail med det samme om at NU var de refunderede
Ah det kan man gøre bedre

23 febbraio 2026

De svarer ikke når man skriver til dem

De svarer ikke når man skriver til dem. Jeg har sendt en vare retur for halvanden måned siden da jeg ikke hører noget sender jeg en mail og spørg om de har modtaget min pakke, og jeg hører stadig ikke fra dem. Efter et par uger vælger jeg at ringe til dem hvor de så sætter gang i returneringen/refunderingDet er åbenbart ikke noget de gør automatisk da det er sket to gange. Så bestiller ikke fra dem mere.

29 gennaio 2026