Valutata 1 stelle su 5

Wij huren de zonnepanelen en installatie via de woningbouwcorporatie bij 365zon.nl. De Goodwe omvormer is al weken kapot waardoor wij een automatische mail hebben ontvangen van het controle... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Geen goede factuur, herinnering van betaling die reeds 1 maand eerder is betaald, slechte informatie telefonisch, 1 maand geen opbrengst zonnepanelen omdat men geen tijd heeft, enz, enz...... Dag... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Mooi systeem waar je via de website de offertes kan inzien inclusief de opbrengst van het systeem. Bij vragen kan je mailen of bellen en krijgt uitstekende uitleg. Na wat gesprekken de installatie aan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Snelle installatie, geen problemen

Eerste afspraak ging niet door vanwege de sneeuw. Maar een 2e afspraak kon een week later al. De zonnepanelen lagen er binnen een paar uur op. Inmiddels kan ik via de app al 2 weken zien dat het werkt.
Een voorschotbedrag was niet nodig, en de rekening kwam ook pas een paar dagen nadat de installatie gedaan was.

13 marzo 2023

Ronduit onprofessioneel

Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Via stichting Eigen Huis hebben wij een offerte getekend. Na ongeveer een half jaar zouden de panelen geplaatst worden. Later bleek dat onze panelen niet meer leverbaar waren, maar een duurdere optie was wel mogelijk. We zijn hiermee akkoord gegaan. Er zou 2 weken voor het plaatsen contact met ons worden opgenomen. Dit is niet gebeurd. Contact opnemen met 365Zon blijkt ook vrij onmogelijk te zijn. Enkele weken later zijn zij toch gekomen om de panelen te plaatsen. Na het boren van een gat in het dak kwamen de installateurs tot de conclusie dat het niet in 1 dag geregeld kon worden en dat er steigers geplaatst moesten worden. Daarna bleek ineens ons dak te schuin te zijn om panelen te plaatsen. De installateurs zijn daarna weer vertrokken. Na heen en weer gemaild te hebben bleef 365Zon erbij dat ons dak niet geschikt is voor panelen en hebben zij de opdracht ingetrokken. Na ons verzoek is na enkele weken(!) het gat in ons dak gerepareerd.

Inmiddels hebben wij via een betrouwbare partij wel zonnepanelen op ons dak kunnen plaatsen. Ik kan iedereen aanbevelen in zee te gaan met Zonduurzaam. Zij konden de panelen zonder problemen binnen enkele weken leggen.

5 dicembre 2022

Goedemiddag Sanne,

Dank voor het delen van je ervaring. Vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring met ons gehad hebt.

Het kan helaas (soms) voorkomen dat we een opdracht annuleren als we geen mogelijkheid zien om de zonnepanelen op een voor onze monteurs helemaal veilige manier te installeren op het dak. Over het algemeen kunnen we dat op voorhand goed inschatten, maar in een uitzonderlijk geval komen we daar pas tijdens de installatie achter. Ik begrijp dat dat telerustellend en/of frustrerend is. Daarnaast; sorry voor dat de communicatie met ons hierover (erg) moeizaam verlopen is + dat het (te) lang geduurd heeft voordat we je dak hersteld hebben.

Je hebt een soortgelijke review eerder vandaag ook via een ander platform achtergelaten. Daar heb ik je uitgenodigd om contact met mij te zoeken om je klacht te bespreken (via lars@365zon.nl). Als je daar voor open staat dan staat die uitnodiging natuurlijk nog steeds.

Tot slot; Fijn om te lezen dat je inmiddels elders geslaagd bent. Ik wens je veel plezier toe van de zonnepanelen.

Wat een drama

Wat een drama. Slechte communicatie. Komen afspraken niet na. Letterlijk ellende . Afgesloten via vereniging eigen huis. Nooit meer!!!! Lidmaatschap ga ik opzeggen. Nu nog de financiële afhandeling en de schade aan mijn dak. Ik vind het echt schandelijk. Klachten procedure loopt nog. Maar al wel de factuur ontvangen. Bizar.

7 febbraio 2023

Beste Ray,

Dank voor je bericht. Vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring met ons hebt. Ik wil graag mijn best doen om het probleem dat is ontstaan toch nog op een goede manier op te lossen.

Wil je je adresgegevens en verwijzing naar deze review mailen naar lars@365zon.nl? Dan kijk ik graag met je mee.

Valutata 5 stelle su 5

De zonnepanelen zijn met zorg geplaatst…

De zonnepanelen zijn met zorg geplaatst en er is geen rommel achtergelaten. Sinds de plaatsing anderhalf jaar geleden werken de panelen goed en heb ik geen problemen gehad. Mijn elektriciteitskosten zijn nu heel laag en dat is heel fijn vanwege de hoge energieprijzen.

17 marzo 2023
Valutata 4 stelle su 5

Ik heb ze in 2 fases gehad.

Ik heb ze in 2 fases gehad.
De eerste fase vond ik minder.
De 2e fase wel keurig.
Bij de 2e fase hebben ze dingen recht gezet, wat ze bij 1 fase niet gedaan hebben.
Daarom ben ik zeer tevreden op 2e fase.

7 febbraio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Neemt klacht serieus en komt met goede uitleg.

Naar aanleiding van een klacht die ik had gemeld, ben ik zeer vriendelijk geholpen. Ik werd gebeld, en heb mijn klacht/suggestie kunnen voorleggen waarna een goede uitleg kwam en ze mijn suggestie (bij uitval van omvormer, een alert ontvangen) meenemen naar de leverancier van de app. Uiteindelijk gaat het er om hoe een bedrijf om gaat met een probleem en dat ze dan met een oplossing en of uitleg komen. Daarom kan ik 365zon zeker aanbevelen.

6 febbraio 2023

Beste Marielle,

Dat is fijn om te lezen, dankjewel!

Valutata 5 stelle su 5

doordat de corona onze vakantie niet…

doordat de corona onze vakantie niet liet doorgaan en er dus wat geld over was besloten om zonnepanelen te laten plaatsen, meeste via de mail geregeld, en goed begeleid. netjes veilig en snel geplaatst, en vanaf de eerste dag konden wij al in de ap zien wat de opbrengst was, gemiddeld 2 a 3 euro per dag, dat telt aardig aan.
papier werk ? nee, alles netjes geregeld...

5 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

In slechts enkele weken van plan tot plaatsing zonnepanelen

Twee jaar geleden hebben we met succes in slechts enkele weken het gehele proces van planvorming tot plaatsing en ingebruikstelling van de zonnepanelen doorlopen. Meegedaan met aanbesteding via VEH. Sindsdien werken de twaalf panelen uitstekend. Een enkele keer valt van de omvormer de internetverbinding uit en moet deze gereset worden. Ook de btw aangifte is goed verlopen. Dus louter goede ervaringen.

6 febbraio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Wat een drama. Niet mee in zee gaan!

Wat een drama dit bedrijf! Mee opgezadeld door collectieve inkoop Vereniging Eigen Huis (nu ook geen lid meer van). Komen afspraken herhaaldelijk niet na, communiceren superslecht (met klanten en intern) en zelfs als ze het goed willen maken, gaat het hopeloos mis. Daardoor na 3/4 jaar nog steeds geen zonnepanelen. Die krijgen we nu van een ander bedrijf. Ik voorspel een sombere toekomst voor 365zon als ik ook de andere herkenbare reviews bekijk.

31 ottobre 2022

Goedemiddag Eric,

Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening.

2022 was een turbulent zonnepanelenjaar. Door de gestegen energieprijzen explodeerde de vraag naar zonnepanelen. Tegelijkertijd was er sprake van flinke materiaaltekorten. Deze combinatie van factoren heeft geleid tot langere wachttijden. Helaas hebben we daardoor niet alle klanten / geinteresseerden kunnen helpen op de manier zoals we dat graag doen.

In het kort over de reden waarom we geen zonnepanelen bij jullie kunnen plaatsen: we vinden het niet verstandig om op deze pannen zonnepanelen te installeren. Ze zijn erg dun en het risico op schade (lekkage) is te groot.

Je geeft aan dat je inmiddels een andere leverancier gevonden hebt. Daar ben ik blij mee.

Toch bedankt voor de getoonde interesse.

Lars / 365zon

PS. 1 review over jullie traject lijkt me voldoende (haal je deze of die van Kim Kok weer weg? Merci!)

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht en nul service

1 ster is al te veel. Ga niet in zee met dit bedrijf.
Na ons besluit om zonnepanelen te nemen kwamen wij via vereniging eigen huis op dit bedrijf uit. Het duurde vele MAANDEN voordat er überhaupt een afspraak gepland werd. De communicatie hierover was in en in triest. Wij moesten telkens zelf contact opnemen anders hoorden we niks. Een contactpersoon kregen wij niet te spreken want zij waren altijd te druk om aan de telefoon te komen. Uiteindelijk kregen wij via de mail het bericht: morgen worden de panelen geïnstalleerd!! 1 dag van te voren hoorden wij dat dit ging gebeuren! Helaas kregen we te horen dat installatie niet mogelijk was door te oude dakpannen. Gek want wij kregen na een schouwrapport (op afstand) van hen zelf te horen dat het kon. Bij verantwoording gaven zij niet thuis. Ik kreeg via de mail te horen dat zij niet konden terugbellen vanwege drukte. Vele pogingen iemand te spreken lukte dit en deze persoon bood zijn excuses aan. Als goedmakertje zouden zij een cadeaubon sturen. Deze kwam aan maar bleek nooit te zijn geactiveerd. Niet bruikbaar dus. Wederom contact over gehad maar zoals al het eerdere contact men beloofd iets en komt het NIET na. Verschrikkelijk dat dit bedrijf kan en mag bestaan!

29 gennaio 2023

Hoi Kim,

2022 was een turbulent zonnepanelenjaar. Door de gestegen energieprijzen explodeerde de vraag naar zonnepanelen. Tegelijkertijd was er sprake van flinke materiaaltekorten. Deze combinatie van factoren heeft geleid tot langere wachttijden en dat we niet altijd even goed bereikbaar waren voor onze klanten -> sorry daarvoor.

We staan nog steeds achter ons advies dat het niet verstandig is om op dit dak zonnepanelen te plaatsen. De pannen zijn dun en de kans op lekkage is daardoor in onze optiek te groot.

We hebben met de beste bedoelingen een VVV-bon naar je opgestuurd. Dat vervolgens blijkt dat deze bon niet geactiveerd is, is natuurlijk knullig. Ook daarvoor: sorry. Ik stuur je nog even een mailtje om dat recht te zetten.

Lars / 365zon

PS. 1 review over jullie traject lijkt me voldoende (haal je deze of die van Eric Hoogeweg weer weg? Merci!)

Valutata 1 stelle su 5

Stond driekwart jaar ingeschreven bij…

Stond driekwart jaar ingeschreven bij Ver.Eigen Huis voor collectieve inkoop zonnepanelen en te leveren door 365zon, maar toen opeens het bericht dat het op ons dak niet mogelijk was zonnepanelen te plaatsen.
Belachelijke redenering. We hebben een normale eengezinswoning en meerdere mensen in de buurt met dezelfde woning hebben gewoon zonnepanelen.
Ook Ver.Eigen Huis laat ons gewoon in de steek terwijl ik al 30 jaar lid ben.
Dus sta ik na driekwart jaar met lege handen.
Heb nu een ander bedrijf ingeschakeld en de panelen
worden nu al deze maand (februari 2023) geplaatst zonder enig probleem.
365zon een zeer dubieuze firma ,dus niet mee in zee gaan.
Ook Ver.Eigen Huis heeft mij in de steek gelaten, zij hadden misschien voor een passende oplossing kunnen zorgen, in ieder geval enige ondersteuning na zoveel jaren lidmaatschap.

10 dicembre 2022

Beste heer Regenspurg,

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.

Het is (voor ons) in uw situatie helaas niet mogelijk om valbeveiliging op te bouwen waarmee onze monteurs goed beschermd worden tegen valgevaar tijdens het monteren.

Heel erg jammer, maar we kiezen altijd voor de veiligheid van onze monteurs (boven commercieel gewin).

Ik vind het uiteraard fijn om te lezen dat u een andere leverancier gevonden hebt die (hoop ik) wel een oplossing ziet om de panelen veilig te kunnen installeren.

Mocht u nog verder van gedachte willen wisselen over deze case; stuur mij dan gerust een mailtje via lars@365zon.nl. Anders; toch bedankt voor de getoonde interesse in onze dienstverlening.

Onzorgvuldig

- het schouwrapport is gemaakt op basis van foto's van 3 jaar oud of ouder. Er is geen contact met ons opgenomen om de situatie te bespreken. Hierdoor hebben zij een verkeerd legplan gemaakt.
- 365zon neemt totaal niet haar verantwoordelijk. In tegendeel ze komen met enorm hoge kosten. Uiteindelijk heeft het 5 maanden aan discussie gekost, om toch dit project een keer af te ronden kosten moeten maken en al die tijd geen opbrengsten uit de zonnepanelen.
- de nieuwe factuur is opeens zonder btw, terwijl de eerste factuur wel met btw is en de werkzaamheden hadden ook nog in 2022 uitgevoerd moeten worden, dus met btw. Naast dat we op extra hoge kosten worden gejaagd steekt 365zon ook nog de btw in eigen zak.
- Slecht bereikbaar. Lange reactie termijn. Er wordt geen verantwoordelijkheid genomen voor fouten en er wordt totaal niet met je mee gedacht naar oplossingen.

26 gennaio 2023

Risposta di 365zon.nl

Goedemiddag en dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat het installeren van de zonnepanelen alles bij elkaar niet goed loopt.

Graag ontvang ik uw adresgegevens + een verwijzing naar deze review iva lars@365zon.nl. Ik kijk graag mee.

Over de BTW; Per 1 januari is de BTW op zonnepanelen (voor op woonhuizen) afgeschaft. Hier lees je er mee over: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/belastingplan/klimaat/btw-nultarief-zonnepanelen-op-woningen

365zon

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più