Valutata 1 stelle su 5

Wij huren de zonnepanelen en installatie via de woningbouwcorporatie bij 365zon.nl. De Goodwe omvormer is al weken kapot waardoor wij een automatische mail hebben ontvangen van het controle... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Geen goede factuur, herinnering van betaling die reeds 1 maand eerder is betaald, slechte informatie telefonisch, 1 maand geen opbrengst zonnepanelen omdat men geen tijd heeft, enz, enz...... Dag... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

doordat de corona onze vakantie niet liet doorgaan en er dus wat geld over was besloten om zonnepanelen te laten plaatsen, meeste via de mail geregeld, en goed begeleid. netjes veilig en snel geplaat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooi systeem waar je via de website de offertes kan inzien inclusief de opbrengst van het systeem. Bij vragen kan je mailen of bellen en krijgt uitstekende uitleg. Na wat gesprekken de installatie aan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Via Eigen Huis een waardeloze leverancier gevonden...

Via Eigen Huis aan de collectieve inkoop meegedaan, 365zon is door Eigen Huis geselecteerd.
Op de dag van installatie (afspraak <9:00) kwam 1 monteur aanzetten om na 11:00 zonder adequate veiligheidsmaterialen "doen we altijd zo, werkt niet lekker". Rond 13:00 kwam er een collega helpen, maar bij externe controle van Eigen Huis op kwaliteit en veiligheid (terechte controle) moesten de werkzaamheden direct neergelegd worden.
Vervolgafspraak gemaakt voor volgende vrijdag 11:00. Na 15:00 kwamen ze aanzetten met 4 personen, om weer halverwege te moeten stoppen omdat het donker werd...
Op zaterdag met 7(!) mensen het werk afgemaakt, en hoe.
Resultaat: een lekkend rookkanaal van de cv ketel, lekkage onder de panelen, en panlatten kapotgetrapt en niet hersteld of gemeld...
Al een week wordt er bij hoog en laag beloofd dat de lekkages worden hersteld, maar nog steeds is er niemand op komen dagen...

22 gennaio 2023

Goedemiddag Eric-Jan,

Vervelend om te lezen dat het installeren van je zonnepanelen niet goed verloopt.

Wil je je adresgegevens + verwijzing naar deze review mailen naar lars@365zon.nl. Dan kijk ik graag met je mee. We gaan er voor zorgen dat we dit traject alsnog op een goede manier afronden.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden met onze panelen!

We hebben ongeveer 2,5 jaar geleden zonnepanelen laten leggen door 365Zon. Het offerte proces verliep via een collectieve overeenkomst van Vereniging Eigen Huis. Al met al zijn we zeer tevreden over de volledige ervaring, van offerte tot het plaatsen en nazorg. Ik heb dit al aan meerdere geïnteresseerden aangeraden. Het enige minpuntje was dat het aanmelden bij de Belastingdienst voor de KOR (Kleine Ondernemers Regeling) mij niet duidelijk genoeg was uitgelegd. Maar ik zou het zeker nog een keer zo doen bij een volgende woning. Aanrader om in zee te gaan met 365Zon.

Bedankt!

Goed geregeld!

Alles zoals afgesproken. Nu 2 jaar liggen en voldoen aan de verwachtingen. Goed geregeld!

Dank!

De opbrengst is tevredenheidwekkend

De opbrengst is tevredenheidwekkend. Het vervangen van een,door storm,vernield paneel, had heel wat meer voeten in de aarde .De factuur daarvoor hebben wij nog steeds niet ontvangen en kunnen doorsturen naar de verzekering…..daarvan graag notie!

365zon niet aan te raden

Personeel is niet allemaal even vakkundig.
Bij aankomst werd er gezegt dat installatie niet mogelijk was ,omdat de kruipruimte niet ver genoeg onder het huis doorliep.
Was niet zo bleek achteraf ,want je kon via het luik naar de kruipruimte zo de achtergevel zien.
Maar toen waren ze al vertrokken.
Moest er zelf achteraan om ze vragen terug te komen.
Ze hebben met tegenzin de installatie aangelegd, maar voor de panelen was geen tijd meer.
Daar kwamen ze voor terug.

Factuur klopte niet , er stond een ander merk omvormer op ,als dat er gemonteerd was.
En ook was er een dakdoorvoer inrekening gebracht van 270 euro , terwijl die nie was gemaakt in het dak omdat de kabels onder de vloer doorgingen.
Ik heb hier weer over gemaild ,maar duurt allemaal erg lang om contact te krijgen met iemand

Geen aanrader dus.
Allemaal haastwerk en niet even vakundig personeel.
Contact is moeilijk te maken met dit bedrijf en administratief kan het ook wel wat beter.

27 settembre 2022

Hi Henriette,

Dank voor je bericht.

Wil je je adresgegevens en verwijzing naar deze review mailen naar lars@365zon.nl? Dan kijk ik graag met je mee.

Valutata 1 stelle su 5

Tot twee keer toe word er op dag van…

Tot twee keer toe word er op dag van installatie afgezegd, twee vrije dagen kwijt… Fijn bedrijf, not!

21 dicembre 2022

Hi Joris,

(met name in deze tijd van het jaar) komt het helaas (soms) voor dat een installatie niet door kan gaan. Bijvoorbeeld vanwege het weer, wat mindere bezetting (vakanties) en ziekte. We doen er alles aan om dit zo veel als mogelijk te voorkomen.

Vervelend dat dit twee keer is gebeurd. Sorry.

Heb je inmiddels een nieuwe afspraak gemaakt? Als ik ergens mee kan helpen; laat dat dan gerust aan mij weten via lars@365zon.nl.

Fijne feestdagen!

Valutata 2 stelle su 5

Slechte communicatie, lang wachten op zonnepanelen

Er werd ons verteld dat we uiterlijk eind september de zonnepanelen zouden krijgen. Het is nu eind December en ze zijn er nog niet.

Wij hebben gevraagd om een schouwing van het dak, dit was niet nodig want aan de hand van een foto kon dit wel berekend worden.

Achteraf bleek dat het aantal panelen waarvoor zij akkoord hebben gegeven, toch niet op ons dak paste.

Ook zijn er verkeerde panelen besteld, waardoor wij nog langer moeten wachten.

Er wordt beloofd om terug te bellen, dit gebeurd niet. Als je iemand aan de lijn hebt wordt je van het kastje naar de muur gesleept.

20 dicembre 2022

Goedemiddag,

Vervelend om te lezen dat je er telefonisch niet (goed) doorheen komt.

Wil je je adresgegevens en vermelding naar deze review mailen naar lars@365zon.nl? Dan kijk ik graag met je mee.

Slechte service, geen respons

sinds 25 september is mijn omvormer kapot, er moet een onderdeel worden vervangen. 365zon onderneemt geen actie, ik moet ze voortdurend aanjagen, de geleverde service is beneden peil en ik heb al 3 maanden geen zonne-energie!
Direct na het plaatsen van de review heb ik een standaard reactie gehad van 365zon (Lars). Ik wil echter geen reactie, ik wil actie!

15 dicembre 2022

Hi Herman,

Dank voor je bericht. Wil je je adresgegevens + verwijzing naar deze review mailen naar lars@365zon.nl? Dan kijk ik graag met je mee naar wat er niet goed gaat + naar hoe we dat op kunnen lossen.

Alvast bedankt!

Valutata 2 stelle su 5

'Normale"klantcontact bestaat niet meer !?

Inmiddels al bijna meer dan half jaar bezig om een relevante offerte te krijgen. Contact is nagenoeg onmogelijk. 365zon kwam via vereniging eigen huis voor ons in beeld, Er werd in 1e instantie verwacht dat we online akkoord zouden gaan met een soort standaard offerte op basis van google-earth foto. Met diverse dakvlakken is dat ridicuul. Schouw door 'mensen' duurde 3 maanden. En nu alweer 7 weken aan het wachten op de passende offerte.... Zeer vermoeiend ! Sta op punt om het maar op te geven.
Heb mail gestuurd naar 365zon met naw gegevens...

29 novembre 2022

Hi Joris,

Dank voor je bericht. Wil je je adresgegevens + verwijzing naar deze review mailen naar lars@365zon.nl.

Dan kijk ik graag met je mee.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

duidelijke offerte

Bij het opvragen van een offerte was er al meteen een tekening op basis van de opgevraagde gegevens met een berekening wat er geplaatst kon worden en daarbij een eerlijk advies over wat het op zou leveren.
De berekening wat het op zou kunnen leveren klopt ook!

17 novembre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Drama bedrijf overleg niet mogelijk

Via Vereniging eigen huis ingeschreven voor het plaatsen van zonnepanelen.
Op 7oktober komt het schouwrapport binnen waar een heel hoop aan te kort schiet.
Meteen een telefonische afspraak gemaakt deze kan pas op 8 november plaats vinden wat naar mijn inziens veel te lang duurt.
Op 9 0ktober toch maar een mail gestuurd vergezeld van 7 foto s van het dak als ondersteuning van mijn idee omdat er te lang en veel schaduw is.
Hierop is niet gereageerd.
Op 8 november werd er gebeld en het enigste wat er naar voren kwam dat er geen panelen op het hoger gelegen dak (waar geen belemmeringen zijn) geplaats konden worden.
Hierop heb ik geantwoord dat bij alle huizen van het zelfde type waar nu al panelen staan het geen probleem was.
Zelfs het huis van mijn achterbuurman van het zelfde type worden er panelen geplaatst op het hoger gelegen dak en dit gebeurt door 365zon en vallen onder de zelfde collectieve zonnepanelen actie.
Hoe is dit mogelijk.
Men hield dus vol ondanks mijn beweringen dat het bij mij niet mogelijk was en dat de klantenovereenkomst werd ontbonden.
Mijn conclusie is dan ook doe geen zaken met dit bedrijf want je hebt totaal geen inspraak.

8 novembre 2022

Risposta di 365zon.nl

Goedemiddag en dank voor je review. Vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring met ons hebt gehad.

Als je wil dat ik nog even met je meekijk; stuur dan even je adresgegevens + verwijzing naar deze review naar lars@365zon.nl. Dan kijk ik graag mee.

Anders; toch bedankt voor de getoonde interesse.

Lars van 365zon

miijn zonnepanelen

Mijn zonnepanelen Liggen nu twee jaar op het dak en doen het nog steeds goed
Ook het aanbrengen en in bedrijf stellen is keurig verlopen.
Alleen de weergave naar mijn telefoon werkt niet meer
FAG Janssen

7 novembre 2022

Zonnepanelen van 365zon.nl

Inmiddels liggen de panelen al twee jaar op ons dak. Dit jaar hadden we zelfs meer opbrengsten dan vorig jaar. Ze werken perfect en waren binnen één dag geplaatst, inclusief het aanpassen van de meterkast.
De adviezen vooraf waren ook duidelijk en onze vragen werden met alle rust beantwoord.
365zon.nl ga zo door.

5 novembre 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più