Valutata 1 stelle su 5

Wij huren de zonnepanelen en installatie via de woningbouwcorporatie bij 365zon.nl. De Goodwe omvormer is al weken kapot waardoor wij een automatische mail hebben ontvangen van het controle... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Geen goede factuur, herinnering van betaling die reeds 1 maand eerder is betaald, slechte informatie telefonisch, 1 maand geen opbrengst zonnepanelen omdat men geen tijd heeft, enz, enz...... Dag... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

doordat de corona onze vakantie niet liet doorgaan en er dus wat geld over was besloten om zonnepanelen te laten plaatsen, meeste via de mail geregeld, en goed begeleid. netjes veilig en snel geplaat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooi systeem waar je via de website de offertes kan inzien inclusief de opbrengst van het systeem. Bij vragen kan je mailen of bellen en krijgt uitstekende uitleg. Na wat gesprekken de installatie aan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Klantvriendelijkheid kan beter

Na het plaatsen van deze review heeft het bedrijf contact opgenomen en heeft er een constructief gesprek plaatsgevonden. Zij zullen werken aan het verbeteren van de communicatie.
Dit bedrijf levert de zonnepanelen maar schakelt een tweede bedrijf op locatie in voor de installatie. Na installatie door het tweede bedrijf is 365zon vervolgens zeer slecht te bereiken bij problemen. Reparatiewerk wordt niet doorgezet, geen tot weinig reacties op mails en telefoontjes. Je kunt niet rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf dat de installatie heeft gedaan, dit moet allemaal via 365zon. De klantvriendelijkheid valt zeker te verbeteren!

23 giugno 2023

Hoi Anke,

Dank voor je feedback en het telefoongesprek van zojuist. Ik ga je feedback bespreken met het team.

Ik wens je veel plezier toe van de zonnepanelen!

bedrijf 365zon is een A-merk

Goede ervaring met bedrijf 365zon. betreft de volledige en begrijpelijke communicatie van planning tot realisatie was zorgvuldig en professioneel. De monteurs zijn echte vakmensen.

22 giugno 2023
Valutata 3 stelle su 5

Onnodig voorwerk, uitvoerders en uitvoering is prima.

Het plaatsen is prima gegaan. Fijne mensen en goede uitleg. De contacten met 365zon daarvoor liepen stroef. Ik had graag een schouwing face to face gehad. Nu werd mij geadviseerd aan de hand van foto’s om elektra leidingen in de meterkast te verleggen. Er werd niet goed uitgelegd waarvoor dat nodig was. De klus heb ik uit laten voeren maar bleek helemaal niet nodig te zijn geweest.

24 gennaio 2023

Een geoliede machine

Een geoliede machine het team wat bij ons de zonnepanelen heeft geplaatst op het dak en de elektrische aansluiting richting de meterkast heeft verzorgd binnenshuis.
10 panelen geplaatst in Almere om 07.45 begonnen en om 13.30 klaar. Het is totaal zonder problemen en met veel uitleg gepaard gegaan.

5 giugno 2023
Valutata 4 stelle su 5

Communicatie tijdens en na installatie kan veel beter.

Het voortraject was uitstekend. Alles in goed overleg en duidelijk. Communicatie met de beide mannen, doe de panelen geplaatst hebben, was te moeilijk. Het waren oosteuropeanen mannen, die geen Engels spraken. Ook de elektricien, die mijn meterkast aanpaste, communiceerde niet. Op mijn vragen naar een handleiding of hulp bij de invulling van formulieren (installeren app en doorgeven aan mijn energiemaatschappij) konden zij niet helpen, zeiden ze. Uiteindelijk was een deskundige medewerkster van uw backoffice een kleine week.later bereid om mij telefonisch te helpen.

4 maggio 2023

Prima advies

Prima advies, uiteindelijk gekozen uit verschillende
legplannen. Inmiddels liggen ze op het dak vakwerk.

21 giugno 2023

Zeker geen aanbeveling!!!

Het leek een goede keuze maar achteraf blijkt de aansluiting van mijn zonnepanelen amateuristisch en volgens een erkend installateur zelfs gevaarlijk te zijn uitgevoerd. De eerste klacht betrof twee kabels die in de meterkast op één aansluiting waren gedaan. Iets wat volgens de installateur absoluut niet mag. Dezelfde installateur komt er nu achter dat de zonnepanelen niet geaard zijn en het kabelwerk slordig is gelegd. Wacht inmiddels al 9 dagen op een reactie.Sta op het punt om juridische actie te ondernemen en het handelen van dit bedrijf ook bij de Consumentenbond te melden. Blijkbaar hebben ze wel tijd om hier te reageren maar geen tijd om de klachten daadwerkelijk op te lossen.

10 giugno 2023

Hoi Harm,

Dank voor je bericht.

Wil je je adresgegevens en verwijzing naar deze review mailen naar lars@365zon.nl? Dan nemen we je klacht graag in behandeling.

Valutata 1 stelle su 5

extra geld uit je zak kloppen

Via vereniging eigen huis zijn we in gegaan op het aanbod van 365zon. We werden gebeld met de mededeling dat een paar panelen in de schaduw liggen door een boom van de buren. Resultaat dat er 8 mico-omvormers moesten komen kosten 1200 euro extra. Dit vond ik niet nodig omdat de boom van de buren maar heel even een klein beetje schadum in de winter zou geven. In de zomer is hier geen spraken van. 365zon wilde de installatie niet aanleggen zonder deze micro-omvormer. Op het moment dat ik de order wilde anuleren was het in eens geen probleem. 2 dagen later belde ze weer dat de groepenkast vervangen moest worden omdat deze niet aan de NEN1010 zou voldoen en dit van een foto. extra kosten 1300 euro. De groepenkast is 6 jaar geleden vernieuwd. 365zon kan of wil niet aangeven op welk punt(en) de groepenkast niet voldoet. Op het moment dat ik aan geef dat ik een een gekwalifiseerde elektromonteur ben en dat ze in techniek detail mogen treden wilden ze hier niet op in gaan. Ze bleven bij het punt dat de groepenkast niet voldoet. Een gesprek was niet meer mogelijk. Dus heb ik vereniging eigen huis erbij betrokken. Zij adviseerde de order te anuleren, dit heb ik gedaan. 365zon bood hier weerstand tegen, dus weet vereniging eigen huis betrokken en toen was het geregeld. Hierna heb ik een ander bedrijf benaderd. De groepenkast voldoet aan de NEN1010 en ze waren ook nog 300 euro goedkoper. Het laaste bedrijf heeft alles netjes en net geleverd en geinstalleerd.

16 maggio 2023

Risposta di 365zon.nl

Goedemiddag en dank voor het delen van je ervaring. Vervelend om te lezen dat het alles bij elkaar geen fijne ervaring was.

Wil je je adresgegevens en verwijzing naar deze review mailen naar lars@365zon.nl? Ik ben benieuwd (om er van te leren) naar wat hier precies gebeurd (verkeerd gegaan) is. Daarnaast kan ik dan wellicht (alsnog) een antwoord geven op de nog onbeantwoorde vraag over de meterkast.

Lars van 365zon

Eind goed, al goed.....

Sinds 2 mei 2023 een defecte omvormer. Diverse malen toezeggingen gehad dat er een oplossing zou komen.
Na allerlei toezeggingen uiteindelijk eind juli een nieuwe omvormer geplaatst en een tegemoetkoming ontvangen voor de gemiste opbrengsten.
Maar nog belangrijker: men gaat kijken hoe het mis heeft kunnen gaan en men zal waar nodig het proces van afhandeling van storingen aanpassen.
Eind goed al goed dus!

8 giugno 2023

Hi Rob,

Sorry voor dat de afhandeling van je service-verzoek niet goed verloopt.

Wil je je adres mailen naar lars@365zon.nl? Ik kijk graag met je mee.

Valutata 4 stelle su 5

Slechte service, beloofd van alles, maar komt geen afspraken na

Update 07-06-2023
Inmiddels na contact met de teamleider van de serviceafdeling is alles na behoren snel en goed opgelost. Onze omvormer werkt weer en we worden gecompenseerd voor de misgelopen opbrengst.

We zijn uiteindelijk tevreden over de uitkomst.

Originele review:
Op zn zachtst gezegd niet tevreden over de service en contact met 365 zon. Onze omvormer is reeds sinds 22 mei 2023 kapot en we zijn al sinds die tijd bezig om uberhaupt een afspraak te maken via 365 zon en de (zogenoemde) servicepartner voor reparatie en/of vervanging. Al meerdere malen afgescheept met dat er contact wordt opgenomen, hetgeen tot op heden nog steeds niet is gebeurd. Het enige wat wij willen is dat de omvormer het weer doet, zodat onze zonnepanelen ook weer werken, aangezien we zo veel inkomsten mislopen.
365 zon komt geen afspraken na!

2 giugno 2023

Hoi Sabine,

Dank voor je review. Je melding heb ik gerigistreerd als klacht.

We gaan er (natuurlijk) voor zorgen dat jullie omvormer het weer gaat doen.

Al 6 weken bezig met een correctienota

Al 6 weken bezig met een correctienota, maar tot op heden is er niets opgelost. De betreffende personen die dit zouden oppakken, komen hun afspraken niet na.

Update 31-5: er is vandaag netjes gebeld en gecommuniceerd over de oplossing.

30 maggio 2023

Hoi Josephine,

Bedankt voor je bericht en vervelend om te lezen dat het tot nu toe niet gelukt is met de correctienota.

Wil je je adresgegevens en verwijzing naar deze review mailen naar lars@365zon.nl? Dan kijk ik graag met je mee.

Waardeloos bedrijf

Ga a.u.b. niet met dit bedrijf in zee. wat een waardeloos bedrijf de communicatie is wel zo slecht.
mijn vader is via de woningbouw bij dit bedrijf gekomen. het woonbedrijf heeft op 28-11-2022 een mail gestuurd naar 365zon met de vraag contact op te nemen om een afspraak in te plannen. omdat wij hierop niets hoorde zelf een mail gestuurd op 30-12-2022 met de vraag wanneer er iemand zou komen? hierop kregen wij te horen dat hun geen verzoek van de woningbouw hadden ontvangen maar ze zouden het alsnog in behandeling nemen.
Op 9-01-2023 nog maar eens mailcontact gehad en daarin werd gezegd dat er iemand contact op zou nemen om het dak te schouwen.
Op 24-01-2023 kregen we de bevestiging dat ze zouden komen om het dak te schouwen op 13-02-2023. Op deze dag is er iemand geweest die het dak kwam bekijken. Mijn vader wilde de zonnepanelen graag aan de achterkant van de woning maar dat mocht niet want dat zou niet mogen van de woningbouw. Nu is het geval dat er in dezelfde rij bij 2 huizen door hun wel zonnepanelen op de achterkant van het dak zijn gelegd. heel tegenstrijdig met wat ze ons vertellen. maar goed mijn vader een contract getekend.
in de tussentijd is er nog veel mailverkeer geweest tussen ons over het aantal panelen en de plaatsing op welk dakvlak.
Op 04-04-2023 was het eindelijk zover er kwamen een stel vriendelijke monteurs bij mijn vader en die bekeken hoe de kabel moest gaan lopen. waarop de monteur zei "dit kan ik niet netjes en veilig maken" er moest een stoep opengemaakt worden en daar zou de woningbouw toestemming voor moeten geven dus ze gingen onverrichte zaken weer weg. Ook zei deze monteur dat het een paar huizen bij mijn vader vandaan brandgevaarlijk was gemaakt.
Vreemd geval dat ze in dezelfde rij met dezelfde huizen geen problemen hebben met de kabelroute maar mijn vader wel.
de huizen zijn precies hetzelfde!
Nadat de monteurs zijn vertrokken niets meer vanuit hun gehoord dus zelf maar eens gebeld hoe het nu verder ging. Dit telefoongesprek verliep vreemd mijn mailadres was niet bekend bij hun en de collega waar ik mee gemaild had daar hadden ze nog nooit van gehoord. Word ik dus nog voor leugenaar weggezet ook. maar goed deze mevrouw zou ervoor zorgen dat er een terugbelverzoek kwam en NEE deze is er niet geweest.
1-05-2023 zelf maar weer gebeld met de vraag wat nu?
10-05-2023 een mail ontvangen dat er een nieuwe werkbon voor de planning voor kabelroute gemaakt is.
11-05-2023 een mail gehad dat het verzoek goed is ontvangen.
19-05-2023 zelf een mail gestuurd met de vraag wanneer er iemand zou komen? daarop een mail gekregen dat er 29 mei iemand zou komen waarop ik terug mailde is dat zeker want dat is tweede pinksterdag maar voor ons is dit goed. niets meer opgehoord.
25-05-2023 word mijn vader gebeld of er een afspraak ingepland kan worden. mijn vader zei is prima kom morgen maar. de volgende dag stond er een man aan de deur en die zei volgens mij ben ik hier al eens geweest. dat klopt zei mijn vader maar nu komt u voor de kabelroute te bekijken waarop die man zei daar heb ik geen verstand van.
vandaag 29-05 toch maar afgewacht op de afgesproken tijd maar zoals verwacht, NIEMAND geweest.
Nu alles bij elkaar 6 maanden verder en nog niets geregeld.

Groet, Ans verwijst

29 maggio 2023

Hoi Ans,

Dank voor je bericht.

Om welk adres gaat het? Als je me een mailtje stuurt via lars@365zon.nl dan kijk ik graag met je mee.

Installatie zeer amateuristisch

Installatie zeer amateuristisch, bij storingsmelding geen enkele reactie.

24 maggio 2023

Hoi Bas,

Dank voor je bericht.

Wil je je adresgegevens en verwijzing naar deze review mailen naar lars@365zon.nl? Dan kijk ik graag met je mee en zorgen we ervoor dat dit alsnog goed wordt opgelost.

Hartelijke groet,
Lars / 365zon

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più