Wij huren de zonnepanelen en installatie via de woningbouwcorporatie bij 365zon.nl. De Goodwe omvormer is al weken kapot waardoor wij een automatische mail hebben ontvangen van het controle... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geen goede factuur, herinnering van betaling die reeds 1 maand eerder is betaald, slechte informatie telefonisch, 1 maand geen opbrengst zonnepanelen omdat men geen tijd heeft, enz, enz...... Dag... Leggi di più
L'azienda ha risposto
doordat de corona onze vakantie niet liet doorgaan en er dus wat geld over was besloten om zonnepanelen te laten plaatsen, meeste via de mail geregeld, en goed begeleid. netjes veilig en snel geplaat... Leggi di più
Mooi systeem waar je via de website de offertes kan inzien inclusief de opbrengst van het systeem. Bij vragen kan je mailen of bellen en krijgt uitstekende uitleg. Na wat gesprekken de installatie aan... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
wij zijn tevreden over het plaatsen van de zonpanelen
vriendelijke mannen die het werk hier hebben verricht
de stoomopbrengst is tot nu toe super,we hopen dat we er in de volgende periodes nog van kunnen genieten met veel plezier.
Schouwrapport geaccepteerd, volgens mijn.365zon.nl neemt planning binnen enkele dagen contact met je op: ze moeten na >2 weken nog bellen.
Meermalen gebeld en gemaild met 365Zon.nl (Sales afdeling); je komt niet verder: "vervelend, begrijp dat u antwoord wilt, zal nogmaals planning informeren".
Ondertussen gebeurt er voor ons gevoel niets: onduidelijke (tegenstrijdige) communicatie leidt tot wederzijdse verwarring en misverstand.
Inmiddels, na review op Trustpilot, contact gehad met Lars van 365Zon.nl, zijn wij gebeld door Planning en hebben een afspraak kunnen maken.
Beste Lars,
Dank voor je support en uitleg, begrijp nu dat e.e.a. niet helemaal lekker is gelopen aan onze- en 365Zon.nl kant qua communicatie en interpretatie.
We beginnen opnieuw en zien hoe het verder verloopt.
O.b.v. jouw informatie en die van Planning hebben wij nu vertrouwen dat het nu goed gaat komen.
Note: Review aangepast o.b.v. communicatie met Lars van 365Zon.nl.

Risposta di 365zon.nl
Het verbaasd mij dat er zoveel positieve recensies staan. Enerzijds snap ik het, want onze communicatie aan de voorkant t/m de installatie verliep prima en snel. Wacht maar tot er een probleem of mankement ontstaat.
Erg ongelukkig en net voor de overdracht van onze woning kregen we lekkage waarbij (een deel van) de zonnepanelen moet worden verwijderd en 365zon moet checken hoe en wat. Ben al dik een maand bezig om een afspraak te maken. Collega's praten langs elkaar heen, beloven terug te bellen, maken afspraken maar komen ze niet na. Sterker nog, er stond eindelijk een inspectieafspraak, maar de monteurs kwamen veel eerder dan afgesproken. "Er was niemand thuis..." werd er aangegeven. Gek hé, we hadden ook een ander tijdstip afgesproken. Het valt ongelukkig aangezien de nieuwe bewoner het huis nog niet bewoonde en ik, oude eigenaar, er dus niet meer bij kan. De fout werd bij ons neergelegd en er was pas 3 weken later een nieuwe optie. "Er is dan pas weer een monteur in de buurt". Ongelofelijk. Een extra rit om klanten van service te voorzien kan er dus blijkbaar niet vanaf. Nog steeds, 31082023 staat er geen nieuwe afspraak, daar wacht ik inmiddels alweer 2 weken op.

Risposta di 365zon.nl
Snelle en vlekkeloze installatie. Uitstekende communicatie tijdens de installatie. Nette werkers. Kortom, we zijn erg tevreden.
Ik ben zeer tevreden, ze waren netjes optijd die dag . En zelfs een maand te vroeg. Was netjes in overleg super fijn.
Ik heb offerte voor zonnepanelen bij 365zon aangevraagd, naast 2 offertes bij andere aanbieders met 'sponsors' erachter.
In alles overtrof 365zon de 2 andere partijen: in duidelijkheid van offerte, snelheid en follow-up bij vragen. Hier bleef het niet bij.
Veel sneller dan beloofd werd geplaatst met keurige afhandeling, door de installateurs EN de elektriciens. Geen onvertogen woord, snel en netjes.
Onverwacht meerwerk, waarvoor niet was geoffreerd, was niet voor rekening van mij, de klant.
Kortom : TOP. Ik was al naar 365zon gerefereerd: het is 100% waargemaakt! Ik zal ook positief refereren
Uitermate goede dienstverlening, zowel bij aanloop tot opdrachtverstrekking, uitvoering en nazorg. Een bedrijf dat ik zeker naar de toekomst zal aanraden.
Het leek te mooi om waar te zijn. Binnen 2 weken waren onze (aanvullende) zonnepanelen geplaatst. Echter moest hiervoor de stoppenkast aangepast worden, dit ging ook nog vlug, maar het afwerken daarvan heeft ruim 6 weken op zich laten wachten. Ook het netjes wegwerken van de kabels, blijkt in eens niet mogelijk te zijn, terwijl de concurrent dit bij de eerste zonnepanelen wel heeft gekunnen. Jammer, echt een gemiste kans
Na het plaatsen van een minder positieve review, opnieuw contact gehad. En jawel in 5 minuten werk was het vervolgens netjes opgelost. Jammer dat dit de manier moet zijn, maar uiteindelijk een tevreden klant

Risposta di 365zon.nl
De aanloop naar het aanleggen van de panelen verliep allemaal online. Via door mij doorgegeven informatie en foto's werd alles perfect voorbereid. Het vriendelijke personeel en de harde werkers ter plekke waren zeer ter zake kundig en leverden prima werk af. Zowel het vervangen van de verouderde meterkast als het plaatsen van de zonnepanelen en omvormer verliepen voorspoedig. De totale prijs was zeer redelijk.
365zon heeft bij ons op 9 juni jongstleden 8 zonnepanelen geplaatst en wij zijn ontzettend te spreken over de snelle levering en service. Wij hadden nog wat vragen en werden heel vriendelijk en goed geholpen door de medewerker via de mail en telefoon. Ook complimenten voor installatiebedrijf Meijer die de panelen geplaatst heeft. Ze dachten met ons mee en hebben goed werk afgeleverd.
Precies op tijd kwamen de mannen aan huis. Goed voorbereid, snel en accuraat. Toen er toch nog een dakdekker moest komen door onvoorziene werkzaamheden, was deze er binnen een half uur. Chapeau voor 365zon en hun personeel
Heel tevreden, de panelen werden 3 maanden eerder geplaatst dan verwacht. Prettige werklui die erg secuur werkten en alles tot in de puntjes verzorgden, ook goed overleg en ondersteuning vanuit het kantoor. Alles werkt naar behoren.
Quick response from the team during installation. They made it happen despite initial glitches. The pricing is competitive.
Er werd direct een gesprek met een adviseur gepland. Mijn vragen werden goed beantwoord. Binnen 2 weken werden de zonnepanelen gelegd. Dit gebeurde snel en netjes. Vervolgens nog aan de telefoon geholpen met de geïnstalleerde app. Al met al een goede en snelle afhandeling. Ik ben zeer tevreden.
Het ging netjes, snel en keurig.
Wij zijn er blij mee.
Zou het anderen zeker aanraden.
De monteurs waren ontzettend precies en snel.
Ze hebben het erg netjes aangelegd en zeer vriendelijk.
Geweldig gedaan
Allereerst: de medewerkers die ik gesproken heb bij 365Zon waren zonder uitzondering echt vriendelijk. Ook als ik boos werd, wat helaas meermaals is gebeurd.
De panelen zijn geplaatst op 27 maart, ze zijn uiteindelijk gaan werken op 17 mei. In de tussentijd is me van alles beloofd, van terugbellen tot een vast aanspreekpunt dat altijd bereikbaar zou zijn, maar niets van dat alles is waargemaakt. Ik moest steevast zelf bellen, ik werd niet geloofd als ik aangaf wat het probleem was, het vaste aanspreekpunt liet niets horen, ik geloof niet dat ik ooit zo gefrustreerd ben geweest als in deze periode.
Dat het druk is geloof ik onmiddellijk. Maar dat is geen excuus om de communicatie zo abominabel te laten verlopen als het deed.

Risposta di 365zon.nl
Het is te hopen dat ze beter zijn in zonnepanelen plaatsen als in contact onderhouden. Ik ga het alleen niet meemaken, nu bekant een jaar bezig om een juist schouwrapport en offerte te krijgen. Mails worden helemaal niet beantwoord, telefonisch kom je niet verder als “deze week heeft u nog antwoord”, “ik ga het laten escaleren” of een terugbelafspraak die toch niet nagekomen word.
Als je de luxe van teveel klanten hebt of gewoon geen zin zeg dat dan in plaats van dit gezeik, ik geef het in ieder geval op.
Houd de aanbetaling ook maar en besteed het bijvoorbeeld aan een cursus communicatie.

Risposta di 365zon.nl
De zonnepanelen zijn geïnstalleerd via een actie van de vereniging 'eigen huis' . Zowel het voortraject als het traject van het plaatsen zelf werd goed begeleid via de klantenservice. De medewerkers waren flexibel en betrouwbaar. Het plaatsen zelf verliep in goed overleg en professioneel, met respect voor het huis. De wachttijd was niet lang. Alles is zeer naar wensen verlopen

Risposta di 365zon.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.