Valutata 1 stelle su 5

Wij huren de zonnepanelen en installatie via de woningbouwcorporatie bij 365zon.nl. De Goodwe omvormer is al weken kapot waardoor wij een automatische mail hebben ontvangen van het controle... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Geen goede factuur, herinnering van betaling die reeds 1 maand eerder is betaald, slechte informatie telefonisch, 1 maand geen opbrengst zonnepanelen omdat men geen tijd heeft, enz, enz...... Dag... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

doordat de corona onze vakantie niet liet doorgaan en er dus wat geld over was besloten om zonnepanelen te laten plaatsen, meeste via de mail geregeld, en goed begeleid. netjes veilig en snel geplaat... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte actie en foutloze werking

Onze zonnepanelen zijn aangeschaft via de collectieve actie van de Consumentenbond. De bond werkt hiervoor samen met 365Zon. Dit bedrijf heeft op zijn beurt weer contact met installatiebedrijven in de verschillende regio's van het land.

Twee dagen na onze acceptatie van de definitieve offerte van 365Zon, voor 10 Jinko Solar 435WP panelen en een Growatt omvormer,.belde installatiebedrijf Meijer Solar uit Heerenveen al voor een afspraak. Of ze weer tien dagen later de panelen konden plaatsen. Nou, graag! Drie vrolijke en vaardige monteurs hebben de klus in vijf uur vakkundig geklaard.

Alles werkt prima. De panelen pikken werkelijk elk greintje zon op. En de Growatt-site op m'n notebook werkt even probleemloos als de Shine-app op het mobieltje. Als we toe zijn aan vervanging van de 28 Philips 150WP panelen die sinds 2003 op onze loods liggen, en nog steeds zo'n 50 procent rendement hebben, melden we ons zeker weer bij 365Zon!

19 ottobre 2023

Toppertjes

Ik ben enorm blij met de zonnepanelen, erg vriendelijk personeel. En behulpzaam met de app te instaleren, schoon en netjes opgeleverd.
Ik kan dit bedrijf echt aanraden. Bedankt en suc6.

1 novembre 2023
Valutata 4 stelle su 5

de mannen hebben hun werk prima…

de mannen hebben hun werk prima uitgevoerd. de panelen waren in korte tijd, ondanks de regen, snel geplaatst, hadden van ons iets lager mogen liggen, maar vangen nu meer (zon) licht. het electrawerk duurde wat langer maar er moest ook een geheel nieuwe groepenkast worden geplaatst. Heel vriendelijk geholpen. De inspecteur van de VEH, die langs kwam, was ook tevreden.

21 settembre 2023

365zon: Highly Recommended Solar Panel Installer

365Zon is a top-rated solar panel installation company that offers professional, knowledgeable, and efficient services. They were upfront and honest, flexible, and provided excellent customer service before, during, and after the installation. I highly recommend them to anyone considering solar.

7 settembre 2023

online, maar toch peroonlijk

Mooi systeem waar je via de website de offertes kan inzien inclusief de opbrengst van het systeem. Bij vragen kan je mailen of bellen en krijgt uitstekende uitleg. Na wat gesprekken de installatie aangepast en daarvan weer de nieuwe offertes en opbrengsten in het online systeem gekregen. Installatie prima volgens afspraak. Daar ging wat fout, maar direct opgelost. Top dus.

30 settembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Top bedrijf zeer snelle levering en erg vriendelijk

Was hele snelle levering sneller dan ik had verwacht was 1x een mis communicatie tussen hun en mij maar dat was heel snel opgelost binnen paar minuten en werdt zeer vriendelijk geholpen er werdt naar me geluisterd van hoe en wat allemaal wat ik graag allemaal wou ze gaven me goed advies allemaal en waren heel erg vriendelijk ik raad deze bedrijf zeker aan.

8 agosto 2023

Fijne service

Er werd heel goed meegedacht over wat voor mij een goede oplossing is. De offerte was heel duidelijk. Hele is allemaal heel snel en prettig afgehandeld.

13 settembre 2023

Een prima bedrijf

Een prima bedrijf! De panelen en de omvormer werden op het afgesproken moment snel en vakkundig aangebracht. Ook hielpen de monteurs met het installeren van de app. Zeer tevreden.

8 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Heb slechte ervaringen met uw bedrijf.

Heb slechte ervaringen met uw bedrijf.
Heb al diverse keren gebeld en gemaild over de bekwaamheid van de monteurs.
Op zolder ligt de kabel gewoon los rond de gordingen.
Deze kabel ligt in het zicht wat niet hoeft ,gewoon aan de achterkant van de gording en de kabel is uit zicht .
Kost geen tijd of energie meer.
Gat geboord door het plafon wat niet nodig was ,gewoon langs de verwarmingsbuizen omlaag.
U kunt je voorstellen wat een stof en rotzooi dit geeft aan gruis en stof ,twee uur bezig geweest om te stofzuigen.
In de meterkast hangt een of ander kastje gewoon los aan eenu kabel. Heb hier foto’s van gemaakt.
Een zonnepaneel ligt scheef.
De app op de telefoon is na twee weken nog niet geïnstalleerd ondanks toezeggingen op mail en telefoon.
Zeer teleurgesteld.

21 settembre 2023
Logo di 365zon.nl

Risposta di 365zon.nl

Beste Jos,

Dank voor je beoordeling.

Wil je je adresgegevens en verwijzing naar deze review mailen naar wouter@365zon.nl? Dan kijk ik graag met je mee.

Met hartelijke groet,
Wouter / 365zon

prima!

Kleine installatie (5 panelen), 3 mnd na dato werkt alles prima. Goede klantbegeleiding, levering binnen 3 mnd, toegewijde installateurs, overall zeer tevreden. Verbeterpuntjes: dagplanning, opmeten groepenkast, pdf's van opdracht en factuur. Via Eigen Huis.

16 giugno 2023
Valutata 2 stelle su 5

365 onduidelijk over compensatieregeling EH

Ik heb via een aanbesteding van Eigen Huis zonnepanelen besteld in juni 2022. Mei 2023 zijn ze geïnstalleerd maar de omvormer werkt nog steeds niet. 365 wil de afgesproken compensatievergoeding niet betalen en beroept zich op overmacht. Maar naast de leveringsproblemen is hier veel misgegaan bij het bedrijf zelf. Daarvoor heb ik nu een "coulance-korting" gekregen.

24 agosto 2023
Logo di 365zon.nl

Risposta di 365zon.nl

Beste Geert,

Dank voor het delen van je ervaring. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent.

Wil je je adresgegevens en verwijzing naar deze review mailen naar lars@365zon.nl? Ik kom graag met je in contact om te kijken of ik nog wat voor je kan betekenen.

In het algemeen:

Vorig jaar liepen de levertijden helaas flink op. Niet alleen bij ons, maar eigenlijk bij (praktisch) alle zonnepaneelbedrijven. Dit was voor een groot gedeelte overmacht: producten waren niet leverbaar en de vraag naar zonnepanelen was - gedreven door de snel stijgende energieprijzen- enorm.

Inmiddels zijn de producten weer goed leverbaar en is de vraag weer genormalisseerd. Op dit moment zijn de wachttijden weer 'normaal' en korter dan 3 maanden.

Ik zie je mailtje met belangstelling tegemoet :-).

Met hartelijke groet,
Lars / 365zon

Het is onze tweede set

Het is onze tweede set, via 040Energie. De panelen konden snel gemonteerd worden. Ze zijn ook goed en snel gelegd. De dakmonteurs deden prima werk. De electricien was te snel weg, onze omvormer werkte 4 dagen niet door niet de juiste instelling en hij had de kabels wat minder mooi weggewerkt dan de vorige. De klantenservice is overbelast. Je moet enkele dagen geduld hebben. Maar verder naar tevredenheid.

7 luglio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più