Wij huren de zonnepanelen en installatie via de woningbouwcorporatie bij 365zon.nl. De Goodwe omvormer is al weken kapot waardoor wij een automatische mail hebben ontvangen van het controle... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geen goede factuur, herinnering van betaling die reeds 1 maand eerder is betaald, slechte informatie telefonisch, 1 maand geen opbrengst zonnepanelen omdat men geen tijd heeft, enz, enz...... Dag... Leggi di più
L'azienda ha risposto
doordat de corona onze vakantie niet liet doorgaan en er dus wat geld over was besloten om zonnepanelen te laten plaatsen, meeste via de mail geregeld, en goed begeleid. netjes veilig en snel geplaat... Leggi di più
Mooi systeem waar je via de website de offertes kan inzien inclusief de opbrengst van het systeem. Bij vragen kan je mailen of bellen en krijgt uitstekende uitleg. Na wat gesprekken de installatie aan... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Beoordeling: 7/10
365Zon heeft een aantal sterke punten, maar er is zeker ruimte voor verbetering.
Wij hebben met onze VvE, met vijf appartementen, zonnepanelen laten plaatsen door 365Zon. Dit was een relatief complexe opdracht vanwege specifieke eisen zoals eisen van de VvE aan het legplan, VvE-beheerder eiste een Scope 12-keuring zodat het zeker is dat de systemen veilig zijn, en het gebruik van zinken kabelgoten in plaats van PVC. Bovendien zijn het 5 verschillende adressen dus is meer afstemming nodig wie wanneer thuis moet zijn enzo.
Positieve punten
Blijven gaan voor klanttevredenheid: Zodra er een probleem of miscommunicatie was, bleef 365Zon zich inzetten voor een goed eindresultaat. Ze haakten niet af en vroegen geen meerwerk, wat vertrouwen gaf.
Certificeringen: Hun indrukwekkende certificaten wekken vertrouwen en onderbouwen hun expertise.
Prijs/kwaliteitverhouding: Het aanbod was scherp geprijsd en kwalitatief goed.
Creativiteit: Het voorgestelde legplan was innovatief en slimmer dan wat wij en andere bedrijven hadden bedacht.
Verbeterpunten
Communicatie:
Het was frustrerend hoeveel communicatie en aansturing vanuit onze kant nodig was om het project in goede banen te leiden.
De WhatsApp-communicatie werkte niet (er werd niet gereageerd).
Er ontbrak een duidelijk aanspreekpunt. Door wisselende contactpersonen voelde de aanpak rommelig en ad hoc.
Kennisoverdracht: Er lijkt veel kennis verloren te gaan tussen de planning en de uitvoering. Dit leidde tot fouten en onnodige extra bezoeken, wat belastend is omdat er telkens iemand thuis moest zijn.
Onze ervaring
Bij aanvang ging het vlot van start maar ontstond discussie over de panelen: deze waren niet full black en esthetisch onacceptabel. Hoewel dit deels een miscommunicatie was (wij hadden ook beter moeten opletten), heeft 365Zon dit kosteloos hersteld door de panelen te vervangen. Dat hebben we zeer gewaardeerd.
Het plaatsen van de panelen ging redelijk, maar het proces verliep wel wat inefficiënt. In plaats van alles op één dag af te ronden, moesten er meerdere keren monteurs terugkomen. Een voorbeeld is dat de zinken kabelgoten, die expliciet afgesproken waren, werden vergeten en later vervangen moesten worden.
De afronding was het grootste struikelblok. Geen van de vijf appartementen kwam in eerste instantie door de Scope 12-keuring. Positief is dat 365Zon hun verantwoordelijkheid nam en dit wilde oplossen. Echter, het kostte veel energie om dit voor elkaar te krijgen. Ik heb maar liefst 15 keer moeten bellen en mailen om afspraken te maken en om foto’s en herstelverklaringen op te vragen. Dit proces verliep frustrerend traag. Het was best frustrerend om elke week hierover te bellen/ mailen.
Uiteindelijk zijn drie appartementen na het herstelwerk opnieuw Scope 12 afgekeurd wat natuurlijk best wel apart is. Maar dankzij de inspanningen van Tom Zwart werd dit snel opgelost. Zijn betrokkenheid maakte een groot verschil in de afrondingsfase.
Conclusie
365Zon levert uiteindelijk een goed eindresultaat en toont verantwoordelijkheidsgevoel, wat geruststellend is. Maar het traject is verre van vlekkeloos en vereist veel initiatief van de klant. Er is duidelijk ruimte voor verbetering in hun communicatie, interne afstemming en efficiëntie.
Na 5 maanden ellende zou het netjes worden opgelost. Duidelijke afspraken gemaakt en foto's doorgestuurd zodat de monteurs niet voor verassingen komen te staan.
Als soort van goedmakertje kreeg ik wel de enphase panelen, meerprijs op hun kosten dus daarvoor de 1 ster.
Zo gezegd zo gedaan, monteurs waren op de hoogte en alles zou worden opgelost.
Panelen geplaatst, groepenkast voor de 2de keer vervangen dus een maand geleden voor niks thuis gezeten toen ze de groepenkast al hadden vervangen.
Alles werkt maar het gapende gat in het plafond waar ik expliciet foto's van had gemaakt die gingen ze niet herstellen. Vervolgens een kras op de muur gemaakt door een ladder.En als klap op de vuurpeil is de zegel verbroken in de bij de hoofdzekering dus moet er nu iemand komen om die ook te vervangen.
Mooi een mail sturen dat het maar 15 minuten duurt om die zegel te vervangen en het kost mij niks (doe het dan meteen?) maar dat gapende gat in het plafond wat er al 4 maanden zit daar wordt niet over gesproken.
Het is een grote hel en er komt maar geen eind aan met dit bedrijf.

Risposta di 365zon.nl
Prima communicatie, de zonnepanelen zijn snel geplaatst, aansluiting in huis ook gelijk geplaatst, werknemers waren goed op elkaar ingesteld. Het was de dag van plaatsing heel warm maar er werd behoorlijk doorgewerkt zodat de panelen er dezelfde dag op lagen en de panelen gelijk in gebruik genomen konden worden.
Prima geregeld allemaal en vlot geplaatst

Risposta di 365zon.nl
Waardeloos bedrijf. 3 x een afspraak gemaakt, 3x komen ze niet opdagen en krijg email met een totaal andere naam, in een ander stadsdeel. Woningbouw bemoeit zich er verder niet mee!

Risposta di 365zon.nl
Zeer belangrijk de voorlichting, gemaakte afspraken. En dan op de dag van levering de perfecte plaatsing en uitleg van de app. Kortom wij zijn tevreden
Dag na deze recensie heeft Wouter contact met mij opgenomen om deze review/klacht te bespreken.
E.e.a, besproken en naar tevredenheid opgelost.

Risposta di 365zon.nl
Snelle levering, voldoende communicatie, prima prijs/kwaliteit, de vooraf toegestuurde dongel is heel handig, alles was in 1 keer goed.
Informatie duidelijk van de vore
Aanbrengen van zonnepanelen in een dag gedaan
Perfecte en foutloos service
Gewoon doen!
365zon werkte snel, efficiënt en to-the-point. Het contact verliep uitsluitend digitaal maar dat was geen enkel probleem. Goede afspraken.
Eén paneel bleek niet goed te functioneren en werd snel vervangen.
Top geholpen op afstand!
Ik ben een vrouw alleen dus niet veel verstand van zonnepanelen. Via de mail hebben ze me uitstekend geholpen
Slechtste bedrijf ooit, totaal 8 afspraken gehad 1x stonden ze op de stoep daadwerkelijk. Uiteindelijk nog met de helft van de afgesproken panelen en 3,5 uur te laat. Dag dat ze de rest zouden komen plaatsen ( vandaag) zijn ze tot nu ook al 1,5 uur te laat benieuwd of ze überhaupt wel gaan komen. Als ik ze bel vandaag en de keren ervoor ( ook de keren dat ze dus NIET) zijn gekomen en de afspraak wel stond zeiden ze aan de telefoon elke keer ze zijn onderweg😂, onderweg alleen komen ze dus nooit aan. Ze denken volgens mij dat tijd gratis is, dat mensen 24/7 thuis zitten om op hun te willen wachten.

Risposta di 365zon.nl
Duidelijke communicatie, er werd heel netjes gewerkt. En alles wat snel geregeld.
Goede samenwerking met de consumentenbond. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Goede zonnepanelen
2 werknemers waren mooi op tijd. De electricien gaf goede uitleg en had alles naar wens geïnstalleerd.
365 zon heeft onlangs 6 panelen bijgeplaatst. De monteurs hebben prima werk gedaan. Zowel op het dak als de aanpassing in de meterkast. Leidingen mooi weggewerkt. Zeer tevreden.
Vanaf mijn eerste afspraak met hen is het heel soepel en fijn verlopen. Ze hebben een hele fijne service en komen hun afspraken na. Al mijn vragen zijn snel beantwoord en duidelijk uitgelegd.
Ook het plaatsen van de zonnepanelen ging snel en goed.
Echt een aanrader dit bedrijf.
Groetjes Jacqueline.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.