De podcasts en het boek Peace of mind. Echt ronduit fantastisch werk, duidelijk, liefdevol, recht door zee, het is dat ik geen tien sterren kan geven. Dit boek had ik eerder willen lezen in mijn le... Leggi di più
Deze podcasts luister ik met plezier. Het begon uit toeval, daarna de meditatie toegang aangeschaft en binnenkort MRM. De podcasts hebben duidelijk geen ‘geijkt’ einde. Er hoeft niets bereikt te worde... Leggi di più
Super fijn en makkelijk te lezen boek. Zeker aan te bevelen voor meer inzicht in jezelf en hoe meer vrede in je leven te ervaren.
Laagdrempelig, helder, nuchter. Veel kennis die ik al eerder elders opdeed, komt hier bij elkaar. Iedere keer wanneer je universele wijsheden tot je neemt, krijgen ze weer een andere lading doordat... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Centro di apprendimento
- Fornitore di servizi legati alla carriera e all'istruzione
- Centro di formazione a distanza
- Istituto d'istruzione
- Life Coach
Scritti dall'azienda
365 Dagen Succesvol is een opleider voor innerlijke rust, vrijheid en vertrouwen. Wat begon als een jaarprogramma gericht op doelen en succes, is in 12,5 jaar uitgegroeid tot een sterke community en missiegedreven organisatie die duizenden mensen per jaar helpt om te leven vanuit liefde, vrijheid en zingeving. Centraal staat het door oprichters David de Kock en Arjan Vergeer ontwikkelde VREDE-model: vijf krachtige principes richting innerlijke vrede. Deze methode vormt de basis van Miracle Roadmap, hun 100-daagse programma dat inzichten uit psychologie, spiritualiteit en systemisch werk samenbrengt. David en Arjan schreven zes bestsellers, organiseerden meer dan 700 evenementen, waren jarenlang columnist, hosten wekelijks De 365 Podcast en lanceerden recent de podcastserie Peace Talks – gesprekken met bekende Nederlanders over hun zoektocht naar innerlijke vrede. Hun missie: als meer mensen in vrede leven met zichzelf, ontstaat er vanzelf werelvrede.
Spijkerkade 4B, 1021JS, Amsterdam, Paesi Bassi
- 020-7009396
- support@365dagensuccesvol.nl
- 365dagensuccesvol.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Een super mooi en waardevol programma!
Een super mooi en waardevol programma!
Echt een aanrader voor iedereen!
Het enige wat ik zo ervaar is dat iedere dag een les soms lastig in te passen is. Dat is uiteraard allemaal een keuze want de lessen zijn maar een paar minuten per dag. (Momenteel nog bezig met het laatste deel)
Zo'n bijzondere reis
Zo'n bijzondere reis, terug naar jezelf.
Met waardevolle lessen en inzichten en dat gecombineerd met alleen maar mooie mensen. WAUW!
Echt een familie gevoel, een warme deken zodra je binnenstapt in de basiliek, mooie mensen ontmoet en leuke contacten aan overgehouden! Ik gun dit iedereen!
Arjan en David jullie zijn toppers samen met jullie hele team hebben jullie er mede voor gezorgt dat ik weer zin heb in het leven!
Mijn dank is zeer groot.
Alleen maar liefde voor jullie! ❤️
Top ervaring
Omwille van de zelfreflectie, de inzichten via familie opstellingen of cirkelgenoten, het praktisch karakter van de oefeningen, de sfeer, de blijvende aandacht voor persoonlijke ontwikkeling...
Na jaren twijfelen besloot ik deel te…
Na jaren twijfelen besloot ik deel te nemen aan MRM, ik gunde mezelf om zoveel geld aan mezelf te besteden.
Het is hard werken: naar jezelf durven kijken, je maskers ontdekken en eronder durven kijken.
Na de 1e ronde: heb ik door gepakt! De Vibe... Luchtigheid... De humor van David en Arjan maakte dat ik hiermee door wilde gaan. Zo veel geleerd! Dat ik wilde dat ik dit goed kan integreren in mijn leven/eigen kan maken, daarom de Master gaan doen!
En weer een super programma! Verdieping in het voorgaande. Zeker niet hetzelfde en een aanrader om te doen. Schaduwfiguren hebben/ geven mij veel inzichten.
Het heeft mij nu al zoveel geholpen…
Het heeft mij nu al zoveel geholpen andere denk wijze inzichten en ik leer nog steeds van mezelf.
Echt een aanrader😊😊
Het programma zit goed in elkaar
Het programma zit goed in elkaar. De 5 thema's, de dagelijkse lessen, de online sessies en de live bijeenkomsten. Het sluit allemaal mooi op elkaar aan
Het is veel maar stelt mij niet teleur
Het is veel maar stelt mij niet teleur. Ik hebgekregen waar ik om vroeg ook al is het soms lastig.
Ik vind het een aanrader.
Je komt misschien bekende statements/lessen tegen, ACT therapie, (Zen) boedhhisme, Taoïsme, mindfullness en systeemtherapie. Alleen in deze vorm en volgorde leer ik er verrassend veel meer van.
De Master brengt mij een diepere laag…
De Master brengt mij een diepere laag van inzicht in mijzelf en in verbinding met een ander. Ik leer nieuwe mensen kennen en het versterkt mijn vertrouwen. Het is een kompas geworden tussen angst en intuïtie en vertrouwen.
Nooit te oud om te leren!
Goeie onderbouwing van de theorie, de jongens weten waarover ze het hebben en zeer praktisch toepasbaar. De kleine hapklare lessen vind ik fijn , elke dag even een kort filmpje/ les. Goed om te delen met de cirkel . Opstellingen vind ik fijn, de theorie wordt hiermee zichtbaar , humoristisch en ontspannen, nergens wordt het heel spannend. Mooie afwisseling in het programma: zoom meeting- live dag, de lessen met ook leuke opdrachten, nergens verveeld het mij. TOP!
Het programma zit super in elkaar
Het programma zit super in elkaar, de ondersteuning van Eefje die onze cirkel begeleid, de zoomsessies met Arjan en de live dagen met David zijn een grote meerwaarde. Ik kijk elke dag de video’s maar merk dat ik in mijn proces niet zo vlug kan gaan. Ik heb mijn tijd nodig om het te integreren.
In kleine stappen richting je doel
Door elke dag ermee even bezig te zijn, zelfs onbewust, blijft het kleven en heeft het veel meer effect. In kleine stapjes richting je doel. Delen met je cirkel en zo weer van elkaar leren. De live dagen zijn fantastisch, intens maar heel warm en geeft diepgang aan je proces.
Een verdieping op Miracle roadmap
Een verdieping op Miracle roadmap. Om nog lekker aan de slag te blijven met wat je in de 1e 100 dagen voorbij hebt horen komen. Nog meer toepassen. Nog meer doen
De MRM heeft mij zoveel gebracht!
Sinds ik de MRM doe, heb ik zoveel energie gekregen terwijl ik ervoor uitgeblust was. Door zoveel nieuwe inzichten en het loslaten van oordelen, ingesleten patronen, het verleden, ben ik weer terug bij mijn pure ik. Echt superfijn! Een aanrader voor iedereen! Zo blij dat ik deze stap gezet heb. Gun jezelf deze ervaring.
Een magische reis naar binnen
Een magische reis naar binnen. Je ontdekt kanten van jezelf die dieper in je lichaam zitten. Voorbij de ratio, de angst en het ego en op zoek naar gevoel, emotie, en de liefde.
Je gaat anders kijken naar jezelf en naar anderen, milder, zonder oordeel en vanuit liefde. Het helpt je op alle vlakken in je leven. We investeren vaak zoveel in inhoudelijke ontwikkeling. Dit gaat veel verder en dieper. Gun dit jezelf.
Een wondervolle reis die ik iedereen kan aanraden
Miracle Roadmap heeft me tot nu toe (en ik zit pas op 2/3e van het programma) meer gebracht dan heel veel zelfhulpboeken, podcasts en coaching bij elkaar. Er komen veel wezenlijke thema's voorbij. Door de opbouw van het programma met korte dagelijkse lessen, de verbinding in een cirkel, online sessies én geweldige livedagen gebeurt er echt iets met je. De ene dag is dat een mooi inzicht, de andere dag een emotie die na 40 jaar wegstoppen hevig naar buiten komt. Mijn man neemt ook deel en onze relatie en communicatie zijn merkbaar verbeterd. Het is een wondervolle reis!
Twijfel je? Ik kan het je zeker aanraden, als je tenminste écht open staat en ervoor wilt gaan. Want hoe prachtig een programma ook is, je bent het zelf die de stappen moet (durven) zetten.
Waardevol en magisch als altijd
Wandelend in de lentezon, jullie podcast, waardevol als altijd, in mijn oren. Ik pauzeer even omdat jullie vragen een review te schrijven. Terwijl ik op de (uiteraard) 5 sterren klik, realiseer ik me dat ik precies voor Jip 🌻 zijn ouderlijk huis stil ben gaan staan om deze review te plaatsen. Dank jullie wel, voor deze en zo veel meer magische ervaringen.
Na een weekend lang zenmeditatie was…
Na een weekend lang zenmeditatie was deze aflevering over ‘bang om verkeerde keuzes te maken’ een fijne aanvulling. Daar kregen we een uitspraak mee van een wijze zenmeester op de vraag van een monnik wanneer hij wist of hij op het goede pad was. De meester antwoordde namelijk: “de weg die je bewandelt is de juiste, zolang je maar geen voorkeur hebt.”
Keigoed!
Oh en David, ik luisterde naar jullie terwijl ik vier verschillende eiersalades maakte voor een workshop, want ja, ik kan niet kiezen. 😜
Boek geeft echte inzichten
Boek geeft echte inzichten. Veel, heel veel eyeopeners welke (denk ik) eenieder letterlijk en figuurlijk de ogen doen openen. Ik heb het boek 2x (kort achter elkaar) gelezen om echt door te kunnen laten dringen en de handvaten te zien en te kunnen gebruiken en toepassen. Fijne "tool"om mijn toekomst verder mee in te vullen en lucht en ruimte in mijn hoofd te creeren.
Helder en met humor.
Helder en met humor.
Elke keer weer raak en toepasbaar
Fantastisch
Het geeft zoveel antwoord op dagelijkse gebeurtenissen en onbeantwoorde vragen