De podcasts en het boek Peace of mind. Echt ronduit fantastisch werk, duidelijk, liefdevol, recht door zee, het is dat ik geen tien sterren kan geven. Dit boek had ik eerder willen lezen in mijn le... Leggi di più
Deze podcasts luister ik met plezier. Het begon uit toeval, daarna de meditatie toegang aangeschaft en binnenkort MRM. De podcasts hebben duidelijk geen ‘geijkt’ einde. Er hoeft niets bereikt te worde... Leggi di più
Super fijn en makkelijk te lezen boek. Zeker aan te bevelen voor meer inzicht in jezelf en hoe meer vrede in je leven te ervaren.
Laagdrempelig, helder, nuchter. Veel kennis die ik al eerder elders opdeed, komt hier bij elkaar. Iedere keer wanneer je universele wijsheden tot je neemt, krijgen ze weer een andere lading doordat... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Centro di apprendimento
- Fornitore di servizi legati alla carriera e all'istruzione
- Centro di formazione a distanza
- Istituto d'istruzione
- Life Coach
Scritti dall'azienda
365 Dagen Succesvol is een opleider voor innerlijke rust, vrijheid en vertrouwen. Wat begon als een jaarprogramma gericht op doelen en succes, is in 12,5 jaar uitgegroeid tot een sterke community en missiegedreven organisatie die duizenden mensen per jaar helpt om te leven vanuit liefde, vrijheid en zingeving. Centraal staat het door oprichters David de Kock en Arjan Vergeer ontwikkelde VREDE-model: vijf krachtige principes richting innerlijke vrede. Deze methode vormt de basis van Miracle Roadmap, hun 100-daagse programma dat inzichten uit psychologie, spiritualiteit en systemisch werk samenbrengt. David en Arjan schreven zes bestsellers, organiseerden meer dan 700 evenementen, waren jarenlang columnist, hosten wekelijks De 365 Podcast en lanceerden recent de podcastserie Peace Talks – gesprekken met bekende Nederlanders over hun zoektocht naar innerlijke vrede. Hun missie: als meer mensen in vrede leven met zichzelf, ontstaat er vanzelf werelvrede.
Spijkerkade 4B, 1021JS, Amsterdam, Paesi Bassi
- 020-7009396
- support@365dagensuccesvol.nl
- 365dagensuccesvol.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Heel fijn
Heel fijn, om via deze geleide meditatie app wat meer over de achtergrond uit ECIW tot me te krijgen. David’s stem en uitleg werkt rustgevend en komt daarmee echt binnen, dank!
Heerlijke meditatie voor meer…
Heerlijke meditatie voor meer innerlijke vrede!
Je wordt een gedeelte begeleid, een beetje alsof je op een glijbaan zit. Daarna vlieg je de glijbaan af en heb je alleen nog muziek. Je kan er dan zelf mee oefenen. En dan langzaam stopt de muziek en ga je je dag weer in. Daar begint het echte oefenen natuurlijk!
duidelijke weergave van de Cursus in…
duidelijke weergave van de Cursus in wonderen. verhelderend, rustgevend, geeft stof tot nadenken. heel fijn
De meditaties zijn goed te volgen.
De meditaties zijn goed te volgen.
Je kunt het niet verkeerd doen.
Resoneren heel goed en prettig!
💜💗💜💗💜💗💜💗💜
Fijne meditatie-app.🙏
Fijne meditatie-app.🙏
Ik ervaar het als een mooie aanvulling bij Miracle Roadmap.
Mooi ook om met behulp van deze app ook het gedachtengoed van Peace Off Mind /Miracle Roadmap / 365dagensuccesvol levend te houden
Absoluut een aanrader
Geweldig
In alles wat ze doen en aanbieden is helpend. En voor iedereen toegankelijk.
Met één woord; geweldig!
Ik luister graag naar David
Ik luister graag naar David. Zijn stem is rustig. Daardoor kan ik goed ontspannen. Ik ben bezig bij het begin van mediteren.
Zo leerzaam, confronterend, maar ook zo leuk!
Heel erg veel erg geleerd, wat heel erg helpt is op heel veel vlakken in mijn leven. Daarnaast ook ontzettend veel gelachen en dus heel veel plezier gehad. Ik zou MRM aan iedereen die open staat voor positieve verandering in het leven.
Miracle road map heeft me al zoveel…
Miracle road map heeft me al zoveel gebracht. Waar ik mezelf eerst steeds weg cijfer, laat ik mezelf nu zien door me veilig te voelen, uit te spreken en me volledig open te stellen. Niet meer pleasen, maar gewoon in gesprek gaan.
Het programma is een mega verreiking op…
Het programma is een mega verreiking op mijn leven. Het geeft zoveel inzichten, mooie gesprekken, vriendschappen en kennis ook over een cursus in wonderen. Voor mij is dit een levenswijze geworden die ik de rest van mijn leven met me meeneem en met anderen wil delen
Super waardevol!
Heel waardevol, leerzaam, zit goed in elkaar, zeer welkom!
Heel compleet programma
Heel compleet programma
Veel werk dat je in jezelf doet en dat deel je met je cirkel.
Dat werkt motiverend en is meteen toepassen in de praktijk
Veel inspiratie tijdens de live dagen
Veel nieuwe inzichten in lessen en de roadmapsessies.
Veelnorigineel taalgebruik. Verfrissend!
Spiritualiteit krijgt een mooie plaats in dit mensbeeld.
Geweldig
Het heeft me zeer veel gebracht en raad het iedereen aan die rust, diepgang en een prachtige ervaring zoekt!
Prachtig programma
Zowel inhoudelijk als organisatorisch een prachtig programma. Steekt heel goed in elkaar en wordt op een toegankelijke manier gebracht. Met openheid en humor.
MRM heeft mij behouden van een burn-out
Het is lastig onder woorden te brengen. Je moet het ervaren.
Medio vorig jaar ging ik niet lekker, zat in de TGV richting een burn-out. In die periode kwam 365 weer op mijn pad (in 2015 en 2016 het jaarprogramma gevolgd). In september gestart met Miracle Roadmap. Dit was voor mij life changing. Ik heb mijzelf teruggevonden. 10 jaar later nog altijd het warme bad. Ik word er zó blij van.
Nu de Miracle Master, elke les een nieuw feestje.
Deze ervaringen gun ik werkelijk iedereen!
Doordat je er 100 dagen lang mee bezig…
Doordat je er 100 dagen lang mee bezig bent. Je leert echt naar jezelf te kijken.
Is heel waardevol en geeft vertrouwen.
Deze reis met Miracle Roadmap geeft me niet alleen inzicht waar iets vandaan komt. Wat nog veel belangrijker is dat ze bruikbare tools geven om er mee om te gaan. Daarnaast de liefdevolle aanmoediging en verbinding maakt het een Super ervaring met vertrouwen in de toekomst.
Leren over jezelf
Ik sta stil mij mijzelf, mijn relatie en leer er anders naar te kijken. Het geeft me meer rust.
Je komt in een warm bad
Je komt in een warm bad, gelijkgestemde mensen die allemaal 1 ding willen dat is vrede / liefde - superveilige omgeving - En Arjan en David of David en Arjan geven geweldige mooie handvaten om het leven lichter te maken maken, gewoon simpel........
365 Dagen Succesvol heeft met Miracle…
365 Dagen Succesvol heeft met Miracle Roadmap een prachtig programma ontwikkeld. Het programma heeft mij de mogelijkheid geboden om mezelf te ontwikkelen op een manier die ik nog nooit eerder had meegemaakt. Het VREDE-model is krachtig en liefdevol. Je voelt je gedragen en gesteund door je mede-deelnemers, de mentoren en andere betrokkenen.
Het programma geeft liefde en vertrouwen, het zorgt voor verbinding en het helpt je om naar binnen te keren. Innerlijke rust komt daadwerkelijk binnen bereik.
Enig kanttekening: het is hard werken. Je haalt eruit wat je er zelf in stopt.