Onze reis was bijna perfect! Op iedere plek werden we opgewacht door een gids en chauffeur. We hebben comfortabel gereist, alles was geregeld waardoor we optimaal konden genieten. Vooraf hebben we fij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prachtige rondreis door Thailand gemaakt met ons gezin. Alles volgens onze wensen samengesteld, goed geregeld en snelle respons bij vragen. Zeer tevreden over 333travel. Feedback ivm excursies: excurs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Intake en voorbereiding verliepen soepel, er werd echt op maat meegedacht. Alles informatie zit in de app en kun je makkelijk raadplegen. Bij aankomst stond de transfer klaar en dat was telkens het ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel aangenaam verrast door en over het reisbureau. Alle contact ging heel vlot, heel snel van antwoordt bij vragen en heel flexibel voor contact. Aangezien het niet evident was voor ons ( v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.
Scritti dall'azienda

Raoul Wallenbergplein 25A, 2404 ND, Alphen aan den Rijn, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Goede reis voor ons samengesteld en ook volgens onze wensen en budget. Communicatie vóór het vertrek was goed. Alleen tijdens onze reis twee keer (van 4) kwam niemand (geen reisagent ) ons op te halen van vliegveld. Het was even vervelend in de hitte iemand te zoeken wie ons probleem kan oplossen en naar het hotel brengen. Gelukkig zijn Filipinos hele vriendelijke mensen en graag iedereen helpen.

Risposta di 333travel
Top service en flexibileit!
Er wordt naar je geluisterd en hier komt een prachtige reis uit voort. Zelfs persoonlijke vragen en lokale vluchten worden geregeld om de reis nog mooier te maken. Dankjewel!

Risposta di 333travel
We moeten de reis nog gaan maken deze zomer (wel al eerder gereisd met 333) maar het boeken ging weer heel gemakkelijk. Geen standaard reis maar helemaal naar wens aangepast, later nog excursies toegevoegd, een aantal vragen over hoe en wat. Allemaal heel goed geholpen en duidelijk antwoord op gekregen en goed geregeld door Janette. Ook makkelijk allemaal terug te lezen en te vinden in de mijn 333 app, top. Wij kijken uit naar de reis!

Risposta di 333travel
Na aandringen is er goed meegedacht en is er alsnog een hotel geboekt dat op onze route lag, hoewel dit niet standaard door 333 Travel werd aangeboden. Dat vond ik erg positief.

Risposta di 333travel
Ze denken met je mee en zijn flexibel. Door de oliecrisis in Cuba wilden we graag iets anders. Ze zijn transparant in hun beweegredenen en uiteindelijk hebben ze fantastisch met ons mee gedacht en mochten we flexibel een andere bestemming uitzoeken! Top!

Risposta di 333travel
We zijn heel blij dat we 333travel hebben leren kennen. De website is overzichtelijk en duidelijk. Na een kort aantal klikken vind je direct wat je zoekt. Het contact met de medewerkster, in ons geval Nina was zeer goed. Professioneel en vriendelijk, en vooral zeer stipt. Ook de flexibiliteit is een sterk punt van 333travel en van Nina. 333tavel is heel transparant en open, zeker een betrouwbare partner om je verre reis mee samen te stellen.

Risposta di 333travel
Onze tweede reis bij 333travel geboekt. Wat een onvergetelijke reis in Indonesië door Jelle georganiseerd.
Weet zeker dat er meer zullen volgen.
333travel en Jelle ontzettend bedankt.
Zal.jullie zeker bij iedereen aanraden.

Risposta di 333travel
Stipt teruggebeld worden met goede adviezen zonder enige dwang

Risposta di 333travel
Goede communicatie en duidelijke prijs afspraken. Service gericht!

Risposta di 333travel
Wij hebben nu voor de derde keer geboekt bij 333 travel. De eerste keer verliep met Annelies, 2e keer met Michelle. Beide dames zijn toppers! Super klantvriendelijk, weten waar ze over praten ( wel zo handig bij jouw aankomende reis). Bij vragen krijg je eerlijk antwoord. Reisvoorstel wordt nog telefonisch besproken totdat deze helemaal naar wens is. Er wordt goed naar de klant geluisterd; bijv in de ene plaats transfer van A naar B, maar op een andere locatie geen transfer. Niets wordt opgedrongen. Tot geregeld!

Risposta di 333travel
Na telefonisch contact lieten we een aantal opties de revue passeren en dit sloot precies aan op onze wensen.

Risposta di 333travel
Meteen nadat ik contact had opgenomen had ik een goed gevoel; ik werd meteen doorverbonden naar de juiste persoon met kennis van zaken. Binnen een paar dagen had ik al een reisvoorstel. Ook daarover kon ik goed communiceren, altijd bereikbaar en meedenkend.

Risposta di 333travel
Enthousiast, geen enkele vraag of aanpassing was te veel en kennis van zaken.

Risposta di 333travel
Wij wilde een rondreis in China maken waarbij we in eerste instantie niet wisten waar we naar toe wilde gaan, daarop hebben we aangegeven dat we deze reis wilde afwisselen met natuur, steden en activiteiten deze zijn door Sofie en haar team uitgezocht verder hebben we de keuze gekregen om wat grote hotels om te boeken naar boetiek hotels welke wat kleinschaliger zijn, deze hebben we zelf aangereikt en zijn door 333 Travel vervolgens geboekt.
Hopelijk verloopt de reis ook zo goed als tijdens het boekingsproces is verlopen.

Risposta di 333travel
Vanaf het eerste moment werd er hard gewerkt om een reis te maken die volledig past bij onze wensen en dromen. Het contact verliep super snel en heel fijn. We hadden contact met een ontzettend vriendelijke medewerkster die goed met ons meedacht.

Risposta di 333travel
Het was een prachtige reis en hebben genoten en ook veel gezien alleen jammer dat de Vietnamezen geen engels konden maar redden ons met de transleder van de telefoon