333travel Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige rondreis door Thailand gemaakt met ons gezin. Alles volgens onze wensen samengesteld, goed geregeld en snelle respons bij vragen. Zeer tevreden over 333travel. Feedback ivm excursies: excurs... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze reis was bijna perfect! Op iedere plek werden we opgewacht door een gids en chauffeur. We hebben comfortabel gereist, alles was geregeld waardoor we optimaal konden genieten. Vooraf hebben we fij... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bij het boeken van de reis ging de communicatie zeer vlot. Aanpassingen snel doorgevoerd. Ter voorbereiding en tijdens de reis goede informatievoorziening. Met een lokale partij als aanspreekpunt ter... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel aangenaam verrast door en over het reisbureau. Alle contact ging heel vlot, heel snel van antwoordt bij vragen en heel flexibel voor contact. Aangezien het niet evident was voor ons ( v... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator

Scritti dall'azienda

333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.

Welkom bij 333travel

Scritti dall'azienda

Verre reizen. Voor iedereen uniek.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

652 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Wij wilde een rondreis in China maken…

Wij wilde een rondreis in China maken waarbij we in eerste instantie niet wisten waar we naar toe wilde gaan, daarop hebben we aangegeven dat we deze reis wilde afwisselen met natuur, steden en activiteiten deze zijn door Sofie en haar team uitgezocht verder hebben we de keuze gekregen om wat grote hotels om te boeken naar boetiek hotels welke wat kleinschaliger zijn, deze hebben we zelf aangereikt en zijn door 333 Travel vervolgens geboekt.
Hopelijk verloopt de reis ook zo goed als tijdens het boekingsproces is verlopen.

28 marzo 2026

Risposta di 333travel

Beste Mark en Astrid, Fijn om te horen dat het boekingsproces zo goed is verlopen! Van een wit vel papier naar een complete rondreis door China; dat is precies waar we voor gaan. Bedankt voor het vertrouwen in 333travel en geniet van deze prachtige afwisselende reis!

Super tevreden

Vanaf het eerste moment werd er hard gewerkt om een reis te maken die volledig past bij onze wensen en dromen. Het contact verliep super snel en heel fijn. We hadden contact met een ontzettend vriendelijke medewerkster die goed met ons meedacht.

28 marzo 2026

Risposta di 333travel

Beste Carlijn, bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn ontzettend blij dat we een passend reisvoorstel voor jullie hebben mogen maken. We wensen jullie een prachtige reis en heel veel plezier met alle voorpret!

Maatwerk

Passend reisplan gemaakt door goede communicatie

Risposta di 333travel

Beste Miguel, Bedankt voor je review! We wensen jullie alvast een prachtige reis toe!

Valutata 5 stelle su 5

Het was een prachtige reis en hebben…

Het was een prachtige reis en hebben genoten en ook veel gezien alleen jammer dat de Vietnamezen geen engels konden maar redden ons met de transleder van de telefoon

27 marzo 2026

Risposta di 333travel

Beste Ria, hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring! Wat fijn om te horen dat jullie hebben genoten van al het moois dat Vietnam te bieden heeft. Dat de taal soms een barrière is, hoort er in de authentieke delen van Azië helaas bij, gelukkig is de moderne techniek een perfect reismaatje. We wensen jullie veel plezier met het nagenieten van alle herinneringen en hopelijk mogen we in de toekomst nóg zo’n mooie reis voor jullie verzorgen!

Valutata 5 stelle su 5

Rondreis Vietnam zeker een aanrader.

Voor de tweede keer een mooie rondreis door Vietnam gemaakt. En weer was alles perfect geregeld. Bedankt Arnold!
Van vervoer, excursies, etc, heel fijn dat je het standaard reisprogramma helemaal naar eigen wensen kan aanpassen.
De taxichauffeurs en de gidsen hebben er mede voor gezorgd , dat we echt ontzorgd werden.
Je voelt je erg welkom in dit land door de zeer vriendelijke bevolking.
Hotels lagen op mooie locaties.

11 marzo 2026
Non scritta su invito

Risposta di 333travel

Beste Jos en Anja, welkom thuis! Wat ontzettend leuk dat jullie voor de tweede keer met ons naar Vietnam zijn afgereisd. We zijn blij om te horen dat het 'ontzorgen' weer helemaal is gelukt en dat de gidsen jullie zo’n welkom gevoel hebben gegeven. We wensen jullie veel plezier met het nagenieten van alle indrukken en hopelijk mogen we in de toekomst nóg eens zo’n mooie reis voor jullie verzorgen!

Prettig reisbureau

Fijn contact, mooi aanbod en goede samenwerking.

Risposta di 333travel

Beste Daan, bedankt voor je review en het delen van je ervaring! We wensen je een prachtige reis toe!

Geweldig geholpen!

Mijn ervaring met 333travel was zeer positief. Vanaf het eerste contactmoment merkte ik dat ze echt de tijd nemen om naar je wensen te luisteren. In plaats van een standaardpakket aan te bieden, stelden ze een reis op maat samen die perfect aansloot bij onze interesses en budget.

De communicatie verliep soepel en professioneel. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ook tijdens het plannen werd er actief meegedacht over alternatieven en verbeteringen.

Risposta di 333travel

Beste Lynn, bedankt voor de prachtige review! Wat ontzettend fijn om te lezen dat het maatwerkadvies precies was waar jullie naar op zoek waren. Heel veel plezier met de verdere voorpret en we wensen jullie alvast een onvergetelijke reis toe!

Bali 2026

Alles goed verlopen . Enig punt dat het hotel geen lift had als we dat geweten hadden dan hadden we een ander hotel uit gekozen. Verder een heel goed hotel.

24 marzo 2026

Risposta di 333travel

Bedankt voor jullie review en het delen van jullie ervaring! We zijn blij dat jullie reis goed is verlopen, vervelend om te horen dat het hotel geen lift had. We hopen dat jullie ondanks dat toch konden genieten.

Jaylie

Ik heb deze site alleen gebruikt om een werkstuk over Indonesië te maken voor school en het ging goed, dus deze site krijgt 5 sterren

25 marzo 2026
Non scritta su invito

Risposta di 333travel

Hi jaylie, vijf sterren voor je bronvermelding, dat zien we niet vaak. 😉 We zijn blij dat we je konden helpen met je werkstuk over Indonesië. Succes met de rest van je schooljaar en wie weet tot over een paar jaar!

Prima contact

Snelle reactie, vriendelijk contact, duidelijk

23 marzo 2026

Risposta di 333travel

Beste Erik, bedankt voor je positieve review! We wensen je een hele mooie reis toe!

Valutata 5 stelle su 5

Ze heten terecht reisspecialisten.

De reisspecialist heeft eerst goed geluisterd naar onze wensen. We werden ook goed geïnformeerd over algemene zaken. Daarbij kregen we prima advies en ideeën kwa indeling. De offerte op maat was snel binnen.

Risposta di 333travel

Bedankt voor de mooie review en het delen van jullie ervaring! We zijn erg blij om te horen dat jullie tevreden zijn. We wensen jullie prachtige reis, vol met mooie herinneringen!

Valutata 5 stelle su 5

Prettig en professioneel contact.

Snelle reakties. Prettig en professioneel contact. Flexibel. Meedenkend.

Risposta di 333travel

Beste Iryna, hartelijk dank voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je alvast een fantastische reis toe met ontzettend veel mooie herinneringen!

Zeer goed geholpen!!

Zeer goed geholpen, vakkundig en professioneel! Al onze wensen konden worden ingewilligd en er werd volop meegedacht!

Risposta di 333travel

Beste Mandy, bedankt voor je enthousiaste review! We wensen je een prachtige reis toe!

Valutata 5 stelle su 5

Alles was top voor elkaar.

Alles was uitstekend geregeld. Het vervoer gidsen hotels. Contact met de lokale reisgidsen was prima.Prachtige vakantie gehad. Onze reis verliep op het laatst iets anders vanwege de oorlog in het Midden Oosten. Maar ook dat was snel opgelost 2 extra hotels andere vluchten. En ander halve dag later dan gepland waren we weer thuis. Alles werdt voor ons geregeld Top. We gaan zeker wel weer met 333travel op reis.

Risposta di 333travel

Beste Jolanda, bedankt voor het delen van jullie ervaring! We zijn blij dat de reis ondanks de wijzigingen op het laatst zo positief is ervaren. Het ontzorgen van onze reizigers, zeker in uitdagende situaties, is voor ons prioriteit nummer één. Fijn dat jullie weer veilig en tevreden thuis zijn gekomen. We kijken ernaar uit jullie in de toekomst weer te mogen helpen!

Valutata 5 stelle su 5

333 Travel biedt een uitstekende service!

“333 Travel biedt een uitstekende service. Alles is mogelijk en kan volledig naar wens worden aangepast. Daarnaast is de communicatie snel en efficiënt, wat het hele proces erg prettig maakt.”

21 marzo 2026

Risposta di 333travel

Beste Bernadette, bedankt voor review. Heel erg fijn om te horen dat je prettige ervaring had bij het boeken van je reis. We wensen jullie een hele mooie reis toe!

333travel heeft mij goed geholpen

333travel heeft mij goed geholpen met het plannen en regelen van mijn reis. Het contact was prettig en makkelijk. Het is de eerste keer dat ik op deze manier een vakantie plan, maar het is goed bevallen en zal ik vaker doen!

13 marzo 2026

Risposta di 333travel

Beste Mirjam, bedankt voor je enthousiaste review! We zijn blij om te horen dat we je zo goed konden helpen bij het organiseren van je reis! We wensen je een fantastische reis toe en staan in de toekomst graag weer voor je klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Heel persoonlijke en professionele…

Heel persoonlijke en professionele aanpak. Creatief meedenkend en super vriendelijk. Wij kijken uit naar onze reis!

20 marzo 2026

Risposta di 333travel

Beste Liesbet, bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn. Wij wensen jullie alvast een prachtige reis toe met heel veel mooie herinneringen!

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een hele mooie reis gemaakt

We hebben een hele mooie reis gemaakt, naar Sri Lanka en de Malediven, wat was het bijzonder!!

20 marzo 2026

Risposta di 333travel

Beste Debbie, bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat jullie een mooie reis hebben gehad, daar zijn we erg blij om. We wensen jullie veel plezier met nagenieten en staan in de toekomst graag weer klaar om jullie volgende reis te verzorgen!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più