Prachtige rondreis door Thailand gemaakt met ons gezin. Alles volgens onze wensen samengesteld, goed geregeld en snelle respons bij vragen. Zeer tevreden over 333travel. Feedback ivm excursies: excurs... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onze reis was bijna perfect! Op iedere plek werden we opgewacht door een gids en chauffeur. We hebben comfortabel gereist, alles was geregeld waardoor we optimaal konden genieten. Vooraf hebben we fij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij het boeken van de reis ging de communicatie zeer vlot. Aanpassingen snel doorgevoerd. Ter voorbereiding en tijdens de reis goede informatievoorziening. Met een lokale partij als aanspreekpunt ter... Leggi di più
Heel aangenaam verrast door en over het reisbureau. Alle contact ging heel vlot, heel snel van antwoordt bij vragen en heel flexibel voor contact. Aangezien het niet evident was voor ons ( v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.
Scritti dall'azienda

Raoul Wallenbergplein 25A, 2404 ND, Alphen aan den Rijn, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Wij wilde een rondreis in China maken waarbij we in eerste instantie niet wisten waar we naar toe wilde gaan, daarop hebben we aangegeven dat we deze reis wilde afwisselen met natuur, steden en activiteiten deze zijn door Sofie en haar team uitgezocht verder hebben we de keuze gekregen om wat grote hotels om te boeken naar boetiek hotels welke wat kleinschaliger zijn, deze hebben we zelf aangereikt en zijn door 333 Travel vervolgens geboekt.
Hopelijk verloopt de reis ook zo goed als tijdens het boekingsproces is verlopen.

Risposta di 333travel
Vanaf het eerste moment werd er hard gewerkt om een reis te maken die volledig past bij onze wensen en dromen. Het contact verliep super snel en heel fijn. We hadden contact met een ontzettend vriendelijke medewerkster die goed met ons meedacht.

Risposta di 333travel
Het was een prachtige reis en hebben genoten en ook veel gezien alleen jammer dat de Vietnamezen geen engels konden maar redden ons met de transleder van de telefoon

Risposta di 333travel
Voor de tweede keer een mooie rondreis door Vietnam gemaakt. En weer was alles perfect geregeld. Bedankt Arnold!
Van vervoer, excursies, etc, heel fijn dat je het standaard reisprogramma helemaal naar eigen wensen kan aanpassen.
De taxichauffeurs en de gidsen hebben er mede voor gezorgd , dat we echt ontzorgd werden.
Je voelt je erg welkom in dit land door de zeer vriendelijke bevolking.
Hotels lagen op mooie locaties.

Risposta di 333travel
Denken heel goed mee met je wensen en zeer snelle reactie op onze vragen. We hopen dat de geboekte reis een superreis gaat worden!

Risposta di 333travel
Mijn ervaring met 333travel was zeer positief. Vanaf het eerste contactmoment merkte ik dat ze echt de tijd nemen om naar je wensen te luisteren. In plaats van een standaardpakket aan te bieden, stelden ze een reis op maat samen die perfect aansloot bij onze interesses en budget.
De communicatie verliep soepel en professioneel. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Ook tijdens het plannen werd er actief meegedacht over alternatieven en verbeteringen.

Risposta di 333travel
Prima contact met de travel agent, snelle reactie op onze vragen

Risposta di 333travel
Alles goed verlopen . Enig punt dat het hotel geen lift had als we dat geweten hadden dan hadden we een ander hotel uit gekozen. Verder een heel goed hotel.

Risposta di 333travel
Ik heb deze site alleen gebruikt om een werkstuk over Indonesië te maken voor school en het ging goed, dus deze site krijgt 5 sterren

Risposta di 333travel
De reisspecialist heeft eerst goed geluisterd naar onze wensen. We werden ook goed geïnformeerd over algemene zaken. Daarbij kregen we prima advies en ideeën kwa indeling. De offerte op maat was snel binnen.

Risposta di 333travel
Snelle reakties. Prettig en professioneel contact. Flexibel. Meedenkend.

Risposta di 333travel
Zeer goed geholpen, vakkundig en professioneel! Al onze wensen konden worden ingewilligd en er werd volop meegedacht!

Risposta di 333travel
Alles was uitstekend geregeld. Het vervoer gidsen hotels. Contact met de lokale reisgidsen was prima.Prachtige vakantie gehad. Onze reis verliep op het laatst iets anders vanwege de oorlog in het Midden Oosten. Maar ook dat was snel opgelost 2 extra hotels andere vluchten. En ander halve dag later dan gepland waren we weer thuis. Alles werdt voor ons geregeld Top. We gaan zeker wel weer met 333travel op reis.

Risposta di 333travel
“333 Travel biedt een uitstekende service. Alles is mogelijk en kan volledig naar wens worden aangepast. Daarnaast is de communicatie snel en efficiënt, wat het hele proces erg prettig maakt.”

Risposta di 333travel
333travel heeft mij goed geholpen met het plannen en regelen van mijn reis. Het contact was prettig en makkelijk. Het is de eerste keer dat ik op deze manier een vakantie plan, maar het is goed bevallen en zal ik vaker doen!

Risposta di 333travel
Heel persoonlijke en professionele aanpak. Creatief meedenkend en super vriendelijk. Wij kijken uit naar onze reis!

Risposta di 333travel
We hebben een hele mooie reis gemaakt, naar Sri Lanka en de Malediven, wat was het bijzonder!!