Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Jeg har lige, som tusindvis af andre forældre, fået taget billeder af vores barn. Jeg er yderst tilfreds med resultatet👌 Har ikke så meget at sige om de har taget et billede. Med det r... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min datters børnehave bruger studie 308, og det er vi ganske glade for. Super gode billeder i god kvalitet. Min datter er utryg ved fremmede og smiler sjældent når hun er genert. Alligevel fik fotog... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

100% tilfreds Vi har brugt studie 308 af flere omgange med fuldt tilfredshed hver gang. Vi har både haft dem til at tage billeder i institutioner af begge vores børn, men også brugt dem privat i... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

308 i Ågerup Børnehus 308 har været hos os og taget naturportrætter af vores børn i vuggestue og børnehave. Der har været fuld tilfredshed hele vejen rundt og nogle fantastisk flotte billeder! Prob... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fotografo
  2. Fotografo aereo
  3. Studio fotografico
  4. Studio di ritrattistica

Scritti dall'azienda

Skolefoto & børnehavefoto i top kvalitet! Vi tænker anderledes - Slut med gammeldags papir-tilmelding, kontant forudbetaling og købetvang! Hos os tilmelder I jer nemt fotograferingen online, ser de redigerede billeder inden de bliver sendt til jer og vigtigst af alt… DER ER INGEN KØBETVANG! Vi redigere og producere alle vores produkter selv og har dermed den fulde kontrol ved alle processer. Dette gør at vi kan garantere skolefoto & børnehavefoto i absolut højeste kvalitet.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Fremragende billeder

Vi har fået taget nogle utrolig skønne og gode billeder hos Christine. Christine er god til at skabe et trygt og godt rum, når man får taget billederne.
Studie 308 har min varmeste anbefaling.

Tak for rosen, det varmer ❤️📸 Og på godt gensyn næste gang! 😁
Mvh
Christine

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiske fotografer der er…

Fantastiske fotografer der er knaldhamrende gode til børn! Jeg vil til hver en tid vælge Studio 308 igen!

Hej Morten
Tak for din knaldhamrende gode anmeldelse!👍🤩
Mvh. Sebastian

Største og varmeste anbefaling

Vi vil meget gerne anbefale Studie 308 - Sebatian er en fantastisk fotograf, som er virkelig god til børnefotografering.
Vi fik taget de flotteste billeder af vores datter, i den bedste kvalitet.

Hej Cecilie
Tusinde tak for den fine anmeldelse, det var en fornøjelse at fotografere jeres søde lille datter📸👼🏻
Mvh. Sebastian

Fantastiske billeder!!

Vi har anvendt Sebastian til at tage fotos af vores børn flere gange.
Fantastisk billeder som alle i familien bliver glade for.
Sebastian formår at tage billeder på en utraditionel måde, så der er spil, aktivitet og liv i billederne.

Hej Natasha
Tusinde tak for din anmeldelse, den er jeg MEGET glad for👏😊📸
Mvh. Sebastian - Studie 308

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più