Jeg har lige, som tusindvis af andre forældre, fået taget billeder af vores barn. Jeg er yderst tilfreds med resultatet👌 Har ikke så meget at sige om de har taget et billede. Med det r... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Min datters børnehave bruger studie 308, og det er vi ganske glade for. Super gode billeder i god kvalitet. Min datter er utryg ved fremmede og smiler sjældent når hun er genert. Alligevel fik fotog... Leggi di più
L'azienda ha risposto
100% tilfreds Vi har brugt studie 308 af flere omgange med fuldt tilfredshed hver gang. Vi har både haft dem til at tage billeder i institutioner af begge vores børn, men også brugt dem privat i... Leggi di più
308 i Ågerup Børnehus 308 har været hos os og taget naturportrætter af vores børn i vuggestue og børnehave. Der har været fuld tilfredshed hele vejen rundt og nogle fantastisk flotte billeder! Prob... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Skolefoto & børnehavefoto i top kvalitet! Vi tænker anderledes - Slut med gammeldags papir-tilmelding, kontant forudbetaling og købetvang! Hos os tilmelder I jer nemt fotograferingen online, ser de redigerede billeder inden de bliver sendt til jer og vigtigst af alt… DER ER INGEN KØBETVANG! Vi redigere og producere alle vores produkter selv og har dermed den fulde kontrol ved alle processer. Dette gør at vi kan garantere skolefoto & børnehavefoto i absolut højeste kvalitet.
Informazioni di contatto
Søndergade 21, 4700, Næstved, Danimarca
- mail@308.dk
- 308.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Gode billeder og fin service
Gode billeder og fin service. Prisen gør desværre at vi ikke kan købe så mange af deres billeder som vi gerne ville.

God og hurtig service :)
Virkelig gode billeder
Virkelig gode billeder, men prisen er i overkanten

Risposta di Studie 308
Fantastiske billeder af såvel gallafest…
Fantastiske billeder af såvel gallafest som almindelige skolefotos - efter 10 år med "folkeskolebilleder" forstår jeg ikke, hvorfor skolerne ikke bare bruger Studie 308 i stedet. Tusind tak for de smukke billeder.
Kan varmt anbefale studie 308 til at forevige de særlige øjeblikke
Studie 308 har taget billeder af begge mine børn i både dagpleje og børnehave, og af mig da jeg ventede barn nr to- alle billederne er bare smadder gode 👏🏻 og naturportrætterne kan bare noget helt særligt fordi børnene slapper mere af i de omgivelser ❤️ jeg kan kun varmt anbefale studie 308 til at forevige de særlige øjeblikke i ens liv
Super gode billeder
Jeg har netop modtaget portrætbilleder af vores søn. Billederne er simpelthen så gode og rigtig god kvalitet. De var også hurtig klar til bestilling.
Jeg har også modtaget gruppefoto fra børnehaven fra firmaet og synes også her, at vi har modtaget et helt perfekt foto 🤗
Fantastiske billeder
De var ude og tage billeder om formiddagen i min søns børnehave og allerede sen aften fik jeg en mail med de flotteste billeder ! Natur portrætter kan virkelig noget
Endnu engang fantastiske billeder.
Endnu engang fantastiske billeder.
Jeg er vild med de billeder i tager af mine bærn
Og anbefaler jer ALLE vejne!
Fantastiske billeder
Fantastiske billeder. Super dygtige fotografer og en rigtig hyggelig stemning. Kan kun anbefale Studie 308
Vi har to gange fået taget billeder hos…
Vi har to gange fået taget billeder hos Studie 308 og det har været virkelig godt. Vores børn er ikke glade for at få taget billeder og de har begge gange skabt en tillid, som gør at børnene føler sig tilpasse
Flotte billeder og frit valg
Vi er superglade for studio 308! Flotte billeder af begge mine børn, meget hurtig og hjælpsom kundeservice, og ingen tvangskøb af store, dyre fotopakker, som vi har oplevet andre steder.
Dårlig fotograf/er i chok
Min datters vuggestue, har brugt dette firma til at få taget billederne af børnene, her betaler man 300 kroner for et fælles billede samt 2 Alm billeder, så der forventer man en hvis kvalitet, trods det kan være lidt svært når de små, men der seriøst 1 barn der smiler ud af 10 børn, det burde nærmest være umuligt det kan lade sig gøre som prof fotograf, jeg er i dyb chok over dette firma.

Risposta di Studie 308
Studie 308 har taget portrætter af…
Studie 308 har taget portrætter af vores søn i børnehaven og de er simpelthen fantastisk flotte! De formår virkelig at fange hans personlighed på billederne. Vi er meget tilfredse med Porteætterne fra Studie 308!
308 i Ågerup Børnehus
308 i Ågerup Børnehus
308 har været hos os og taget naturportrætter af vores børn i vuggestue og børnehave. Der har været fuld tilfredshed hele vejen rundt og nogle fantastisk flotte billeder! Problemfrit og nem administration: 308 står for det hele! Vildt god oplevelse. Dem bruger vi udelukkende fremover.

Risposta di Studie 308
Mine varmeste anbefalinger til studie…
Mine varmeste anbefalinger til studie 308.
Det er så gode billeder de tager og mange varianter.
Og deres priser er heller ikke dyre...
Så hvis du skal bruge en god fotograf, vil jeg anbefale at du kontakter studie 308 på 3 X W. 308.dk
Varmt anbefales
Vi har brugt Studie 308 første gang i min datters BH og jeg har stået for koordinering. De er super proff, holder hvad de lover, handler på det vi aftaler og ikke mindst ser muligheder. Jeg kan varmt anbefale dem og vi kommer til at bruge dem igen.
Unikke billeder
Vi fik taget billeder af vores tre guldklumper og Christine fangede noget smukt og unikt hos dem alle. Vi fik også et fællesbillede og det blev bare SÅ skønt. Jeg glæder mig virkelig til at få dem op på væggen.
Udover at billederne er fantastiske, er det en fornøjelse at opleve en fotograf der kan møde børnene i øjenhøjde.
Er vild med at man kan købe digitaler billder, seperate billeder og pakker - kort sagt der er noget for enhver smag.
Vi kommer helt sikkert igen:=)

Fuldt ud tilfreds
Super flotte børnefotos taget af Christine. Flot billedkvalitet og god service! Der ud over står Christine altid klar til råd og vejledning inden for hendes fagområde - som rækker vidt 👌

Super professionelle
Vi bruger kun Studie 308 når der skal fotograferes i vore familie.
Næsten alle de billeder vi har I vore stuer er taget af Christine Holm Arboe.
De yder den bedste service.

5 stjernes fotograf
Vi har brugt Sebastian og Studie 308 til at tage billeder af vores børn af flere omgange, deres professionalisme og omgang med børnene gør at de virkelig føler sig trygge og får nogle fantastiske billeder.
Og som bonus kan man gennemgå sine billeder inden man bestiller dem, i stedet for mange andre hvor man bare får de printede billeder.
Vi kommer utvivlsomt til at bruge dem igen.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.