Scopri cosa dicono le persone

Valutata 3 stelle su 5

Jeg har lige, som tusindvis af andre forældre, fået taget billeder af vores barn. Jeg er yderst tilfreds med resultatet👌 Har ikke så meget at sige om de har taget et billede. Med det r... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

100% tilfreds Vi har brugt studie 308 af flere omgange med fuldt tilfredshed hver gang. Vi har både haft dem til at tage billeder i institutioner af begge vores børn, men også brugt dem privat i... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

308 i Ågerup Børnehus 308 har været hos os og taget naturportrætter af vores børn i vuggestue og børnehave. Der har været fuld tilfredshed hele vejen rundt og nogle fantastisk flotte billeder! Prob... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fotografo
  2. Fotografo aereo
  3. Studio fotografico
  4. Studio di ritrattistica

Scritti dall'azienda

Skolefoto & børnehavefoto i top kvalitet! Vi tænker anderledes - Slut med gammeldags papir-tilmelding, kontant forudbetaling og købetvang! Hos os tilmelder I jer nemt fotograferingen online, ser de redigerede billeder inden de bliver sendt til jer og vigtigst af alt… DER ER INGEN KØBETVANG! Vi redigere og producere alle vores produkter selv og har dermed den fulde kontrol ved alle processer. Dette gør at vi kan garantere skolefoto & børnehavefoto i absolut højeste kvalitet.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere

Rigtig søde og hjælpsomme medarbejdere. Vi fik ved en fejl ikke taget billeder af vores søn i børnehaven og de var hurtige til at beklage fejlen og komme ud og tage nye billeder. Vi har samtidig prøvet at miste vores digitale billeder og der var de lynhurtige til at genskabe dem og sende nyt link.

21 novembre 2023

Hej Camilla 🤩

Ja vi er jo desværre også kun mennesker og fejl kan ske, men hvis ikke vi kunne rette op på det og ende ud med et godt resultat, ville vi jo ingen vegne komme.
Vi er mega glade for at vi kunne løse det, og for at høre at I er tilfredse for jeres billeder. 😃

Vi ses igen næste år!
Glædelig jul og rigtigt godt nytår!

Valutata 5 stelle su 5

God service og flotte billeder

God service og flotte billeder.

21 novembre 2023

Hej Jesper

Tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. De er værdsat hver og en, og vi er glade for at læse at service og produkt sad i skabet. 😃

Rigtig glædelig jul og godt nytår.

Rigtig flotte billeder

Rigtig flotte billeder. God kvalitet og der er liv i øjnene på billederne :)

20 novembre 2023

Hej Camilla 🤩

Tak for rosen! 🌹 Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre og vi går meget op i vores kvalitet, så det er SÅ dejligt at høre at vi har ramt plet!

Rigtig glædelig jul og godt nytår

Skønne gruppe billeder

15 novembre 2023

Hej Em!

Skønne unger skaber skønne gruppebilleder 🤩😉
Vi glæder os til næste gang!

Rigtig glædelig jul og godt nytår! ⭐️

Valutata 4 stelle su 5

Godt produkt og service

Skolen havde valgt ny fotograf- vi havde ikke lige fået den nye arbejdsgang med. Derfor var vi for sent ude til at få os meldt til, sendte en mail aften før- men de fangede det - besvarede og den så jeg desværre først senere næste dag( havde møder) og fik ikke tilmeldt. De fotograferede heldigvis alligevel. Billederne både af klassen og portræt er ret fine- der er flere forskellige portræt fotos at vælge blandt. Også med forskellig positurer og med hele kroppen. Var svær at vælge, da de alle var gode. På klassen havde de både lavet et almindeligt billede- som faktisk har formået at ALLE på billedet ser fine ud med åbne øjne. Og et fjolle billede- som også er rigtig godt.
Det fungerede også fint med at få det leveret til skolen.
Selve billederne er god kvalitet.
De får ikke den sidste stjerne- fordi jeg synes det var lidt bøvlet med tilmeldingen og udvælgelse af billedet til pakken og hvordan man lige satte det ind- om det er mine IT kundskaber, eller hjemmesidens opbygning skal jeg ikke kunne sige. Der ligger en beskrivelse- så jeg er nok ikke den eneste☺️
Men ellers rigtig godt tilfreds.

13 ottobre 2023

Hej Luise
Tak for de 4 ⭐️'er, dem er vi glade for, hver og en. Og vi glæder os til næste år hvor du kender systemet ud og ind, så vi forhåbentligt kan gøre os fortjent til den femte 😉
På rigtigt god gensyn, og hvis der er noget vi kan hjælpe med i mellemtiden, siger du bare til.

Valutata 5 stelle su 5

Vores datter har fået taget sådan nogle…

Vores datter har fået taget sådan nogle fine billeder i vuggestuen. Fotografen var virkelig god, og udviste stor tålmodighed, da vores datter var lidt utryg.

Hej Anne

Tak for de søde ord 😊 Vi gør altid vores bedste for at det skal være en god oplevelse for alle, store og små. 🙂

På godt gensyn næste gang!

Fantastisk førstegangs oplevelse

Det var den første gang min datter på lige under 2 skulle have taget billeder og vi blev mødt af en super sød fotograf. Allerede der var det et +. Billederne kom hurtigt op på deres hjemmeside, som var nem at tilgå. Det var dejlig nemt at bestille og modtag Billederne hurtigt efter. En super god førstegangs oplevelse 👌

Hej Nicoline
Tusind tak for rosen, det er vi altid glade for at høre 🙂
Vi glæder os til mange flere fotograferinger af din skønne datter i fremtiden. 🙂
På gensyn

5 stjerner herfra

Min datters børnehave bruger studie 308, og det er vi ganske glade for. Super gode billeder i god kvalitet. Min datter er utryg ved fremmede og smiler sjældent når hun er genert. Alligevel fik fotografen nogle rigtig flotte, naturlige billeder ud af det - også med smil.
Ja priserne er lidt i overkanten, men synes ikke de er dyrere end andre.
Alt i alt 5 stjerner herfra.

16 settembre 2023

Hej Baisy
Det er vi bare super glade for at høre. :-) Tusind tak for den fine anmeldelse. Og rigtig god weekend.

Helt fantastiske billeder.

Helt fantastiske billeder.
Jeg er så glad for mine billeder af min søn, i har virkelig fanget ham på en måde hvor han både ser som den store dreng han er og som den nuttede lille dreng han er, i en alder af 6 år. De er lige så gode som sidste år. Fortsæt det gode arbejde.

14 settembre 2023

Hej Carina

Det er vi bare mega glade for at høre! Vi håber de er kommet godt op og hænge på væggen 🖼️🥰 Tak for den fine anmeldelse!

Vi ser frem til flere gode fotograferinger!

Valutata 3 stelle su 5

Billederne af min datter er ret…

Billederne af min datter er ret fine..men klassebillede er uskarpt og egentlig ikke pengene værd for ansigter er utydelige. Det lidt ærgerligt når det er bestilt så hun kan se tilbage på de år der er gået når hun er stor..man kan ikke engang få det digitalt som de almindelige billeder. Det øv

20 settembre 2023

Hej Lise
Tak for din anmeldelse😊
Et gruppebillede der er uskarpt, er ikke noget man skal stille sig tilfreds med. Da vi sikre os at alle gruppebilleder er kviskarpe inden vi printer dem må der være tale om en fejl ved printet.
Vil du ikke tage kontakt til mig på 40 90 30 81, så vi lige kan få fixet det.👍

I forhold til at købe gruppebilledet digitalt, så er det ikke noget vi kan eller må tilbyde.

Altid gode resultater!

Vi får taget billeder i børnehave/vuggestue, udendørs, og billederne er altid så gode! Pigerne kommer hjem og siger at fotografen er sjov og det ses tydeligt på resultatet. Login og bestilling er mega nemt, også selvom man har 2 børn der skal bestilles til, og så er det rigtig smart at man kan få leveret til institutionen. De digitale billeder kommer næsten med det samme 👌🏻👌🏻

22 settembre 2023

Hej Louise
Tusinde tak for din anmeldelse!🙏🤩
Vi er ekstremt glade for at jeres børn og ikke mindst I har haft en god oplevelse hele processen igennem♥️🥰

Super fornem service.

Super fornem service, hurtig levering, nemt booking og bestillingssystem, stjernegode billeder, flot gruppefoto.
Alt i alt en fantastisk fin oplevelse og et herligt minde med ens guldklump :)

12 settembre 2023

Hej Daniel
Tusinde tak for din anmeldelse!🤩🥰
Vi er glade for at vi kan bidrage med gode oplevelser og herlige minder😁

Børnehave billeder

Christine var forbi børnehaven Birkehegnet, første tid blev aflyst begrund af dårligt vejr, mega coolt synes jeg, man kunne jo godt bare have valgt at tage billeder alligevel bare for at få skudt de billeder og få penge i kassen. Men næh nej, vi ventede 14 dage, til det perfekte vejr 👌 Vi fik de fineste billed af vores søn, og var meget i børnehøjde og imødekommende og snakkede til børnene som de kendte hinanden 100% og det gjorde min dreng tryg som ellers hurtigt kan blive usikker. Tak for jer ❤️

15 settembre 2023

Risposta di Studie 308

Tusind tak for de fine ord, og de fem ⭐️'er! 😎 De er værdsat!

Og selvfølgelig har vi da solskins-garanti 😂😉 Eller, i hvert fald tørvejrs-garanti. ☔️

Valutata 3 stelle su 5

Jeg synes ikke at de formår at lave…

Jeg synes ikke at de formår at lave sådan et wow billede af vores børn. I år smiler de knapt nok og portrættet virker meget opstillet. Men ellers alt ok og fin service.

10 ottobre 2023

Hej Anja
Mange tak for din anmeldelse🙏
Jeg er ked af at vi ikke har kunne ramme WOW-effekten hos dine børn i år☹️
Vi gør altid vores absolut bedste for at få børnene til at smile, men i de større klasser bliver det desværre lidt sværere at få det store smil frem hver gang.

Professionelle

Professionelle, dygtige, smilende og hurtige.
Har kun gode oplevelse med Studie 308 og min fornemmelse fortæller mig at det ikke kommer til at ændre sig.

1 settembre 2023

Hej Susan 🙂

Altid en fornøjelse, vi elsker at gøre os umage!

På godt gensyn!

Christine - Studie 308 🍍

P.s. det siger vores fornemmelse os også 😉

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig gode billeder og meget god…

Virkelig gode billeder og meget god service

4 settembre 2023

Hej Lisa.

Tak, det er dejligt at høre begge dele. Vi håber billederne er kommet i glas og ramme og op på væggen 🙂📸

På godt gensyn næste gang!

Virkelig god service

10 ottobre 2023

Hej Peter

Tak! 🙂 Det er vi glade for at høre. God service og kvalitet er det vi gerne vil skille os ud på, så tak for dine 5 ⭐️'er.

Og på godt gensyn en anden gang!

Valutata 5 stelle su 5

God service og hurtig reaktion på henvendelse.

Efter at have bestilt digitalt foto så vi, at der var en flyvsk lok hår. Vi tænkte det var et nemt fiks og skrev til dem. Inden for meget kort tid (selv i weekenden) fik vi det fiksede billede tilsendt, så det var en super service og meget hurtig reaktion på vores henvendelse.

Hej Carsten
Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi pris på🙏🤩🥰

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più