Uitstekende ervaring, monteurs waren keurig optijd. 3 ramen vervangen, waarvan 1 raam niet geheel makelijk ging om te plaatsen. Samen met garagehouder en monteurs opgelost. Zelfs de garage houde... Leggi di più
Over de mail en aan de telefoon eerst contact gehad met Annabel, offerte ontvangen en afspraak ingepland. Toen Rick en Tom gister vanuit Emmen naar Alkmaar kwamen, gaven zij aan dat zij een nog goedko... Leggi di più
Achterruit super snel vervangen. Binnen een dag stond een route gepland in de buurt, we konden gelijk mee! Helaas daardoor geen gebruikte ruit mogelijk, maar een nieuwe ruit voor de helft van de prijs... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Monteurs vriendelijk en snel, maar tijd afspraak niet nagekomen
Monteurs vriendelijk en snel, maar communicatie over tijd van de afspraak ging niet goed. Voorstel was 5 mei, ik vroeg hoe laat dat zou zijn, omdat ik om 14u een afspraak had. Reactie was dat het in de loop van de ochtend zou zijn en dat ik 30 minuten van tevoren gebeld zou worden. Rond half twaalf gebeld, bleek dat het 's middags zou worden. Bedrijf heeft aangeboden om monteurs naar de locatie van mijn afspraak te sturen, maar dat vond ik niet prettig, omdat ik mijn aandacht bij de afspraak wilde hebben en zelf bij de reparatie wilde zijn. Bedrijf heeft ook nieuwe afspraak aangeboden, maar de scheur in de ruit werd steeds groter en de dagen erna moest ik werken. Eindstand: ik moest mijn afspraak verzetten en bedrijf wilde verder niets van de prijs afhalen. Ik heb nog gebeld met de eigenaar, maar die vond mijn verzoek om compensatie eerlijk gezegd kinderachtig. Eigenaar vond communicatie prima, maar ik niet want ik heb duidelijk gemaild dat ik een afspraak had in de middag en heb teruggekomen dat zij in de loop van de ochtend zouden komen. Advies: zorg dat je verder geen afspraken hebt die dag, want ze zijn afhankelijk van verkeer en andere klussen kunnen uitlopen.
Eerlijk en top service
Erg blij met het resultaat! Het was even druk waardoor het iets langer duurde maar door een mailtje te sturen kwam dat al snel goed. Door de goede en duidelijke communicatie konden we snel een moment plannen. De ruit werd vakkundig geplaatst en de service voelde heel eerlijk aan. Geen verrassingen achteraf, gewoon kwaliteit zoals afgesproken. Nogmaals bedankt voor het goede werk!"
Uitstekende ervaring
Uitstekende ervaring, monteurs waren keurig optijd.
3 ramen vervangen, waarvan 1 raam niet geheel makelijk ging om te plaatsen.
Samen met garagehouder en monteurs opgelost.
Zelfs de garage houder zei dat hij het voor dit bedrag niet kon waarmaken.
Gegevens werden uitgewisseld van de monteurs en garagehouder.
Kan niet anders zeggen dat het allemaal top geregeld is bij Merel tweedehands autoruiten
Contact gehad met Pim.
Contact gehad met Pim.
Afspraak gemaakt voor vandaag 05-03-26.
Keurig op tijd, er moesten bij mij 4 ruiten na vandalisme vervangen worden.
Na ongeveer 2 uur was het klaar, alles schoon ( glas ) achtergelaten.
Super komen ze hun afspraken na, werken netjes en snel.
Aanrader van wie een 2e hands raam nodig heeft en heel veel goedkoper uit wil zijn.
Pim en collega bedankt en mocht ik jullie weer nodig hebben, dan weet ik jullie te vinden.
Mvg Johann..
Snelle en zeer vakkundige monteurs
Snelle en zeer vakkundige monteurs. Zou, indien nodig weer gebruik van hen maken.
In een woord...PERFECT!
Komen hun afspraken na. Zeer goed en vakkundig personeel. Ik had een tweedehandsvoorruit besteld. Toen ze bij me thuis kwamen kreeg ik een nieuwe! Ze zeiden de tweedehands was even niet op voorraad. Dus een nieuwe voorruit voor een bedrag van een tweedehands. Mooier kan niet.
Goed bedrijf uit Emmen en ze doen wat…
Goed bedrijf uit Emmen en ze doen wat ze beloven. Nieuwe kwaliteitsruit geplaatst in mijn fijne Nissan Juke. Voor de deur en het ging heel vlot. Betaalbaar alternatief voor dealer of carglass! Echt aan te bevelen! Groetjes Joop uit Utrecht.
Flink stuk goedkoper dan andere…
Flink stuk goedkoper dan andere aanbieders dus op het begin had ik m’n bedenkingen. Kwamen de nieuwe gebruikte ruit in hele goede staat op de oprit vervangen, was zo gebeurd. Vriendelijke service en hele goede prijs
Toegewijde monteurs die in iedere oplossing meedenken komen wel uit Emmen (verleden tijd van Ommen 🤷♂️ )terwijl 1 van de monteurs beweerde uit Rotterdam te komen vind ik nog steeds dat autoglas monteurs dat zijn gewoon Hmo's of Kowboys en kowboys waren het gewoon niet maar dat terzijde deze mannen snappen gewoon wat service inhoud deze mannen zijn net dat beetje fooi waard bedankt jongens 👍
Snelle en goede service
Contact gehad met kantoor en ze konden binnen een week mijn voorruit vervangen. De ruit zat er snel in en werd op locatie vervangen. Zo ervaarde ik de minste hinder en kon mijn dag snel weer verder. Hele aardige mannen en een goede service! De prijs beviel ook erg goed. Vele malen goedkoper dan andere bedrijven.
Snel betrouwbare kwaliteit
Snel, voordelig. Aardige monteurs die veel specialisme hebben omdat ze vooral dit doen. Contact met planning ook heel fijn gevonden omdat ze heel flexibel waren met de locatie.
Hyundai kona 2020 nieuwe voorruit
Super service!
Superaardige heren, snelle service, geen poespas. Komen bij je voor rijden, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Geen kleine lettertjes, geen allerlei bijkomende kosten. Kortom, wij zijn heel tevreden.
Wat ging er mis?
Wat ging er mis?. Je kan beter vragen wat ging er goed dan was ik nu al klaar.
Eerst komt de monteur met een ruit voor een Ducato, dat is het onderstel van onze Knaus camper die dus niet past. Monteur neemt de gegevens terplaatse op en geeft die door aan hun kantoor. Zei zouden na het weekeind kontakt opnemen, hoor je niets, ik bellen, krijg je te horen dat ze de maten van het raam nog nodig hebben, zeg dat de monteur die heeft doorgeven, zegt hij oja zag wat voorbij komen. Zou er mee bezig, na een week maar weer eens gebeld, krijg je op een arrogante toon dat hun mij zouden bellen, echter de camper moet bijna voor de keuring en zonder nieuw raam wordt het afgekeurd.Vraag wanneer komt het raam binnen, wist hij niet te vertellen. Heb toen de bestelling maar geannuleerd en hem medegedeeld dat ik het gesprek heb opgenomen omdat ik aan het bekende lijntje wordt gehouden. Hierna een afspraak bij een bedrijf in Heerhugowaard gemaakt wist binnen 10 minuten levertijd en datum voor herstel.
Snel klaar maar check of alles nog heel is waar ze bij zijn.
Ze zijn snel klaar en nemen snel contact op met afspraak maken. Maar.... zijn ze klaar, zit je binnen werk ineens niet goed en je rubbers los. Ze zijn gewoon kapot getrokken. Ook mijn verwarming afdichting mist ineens een plugje die er voor zorgt dat het op zijn plek blijft zitten. Ga je ze emailen? Dan hoor je ineens niks meer. Jammer! Want het concept is goed.
Goede en snelle service op locatie…
Goede en snelle service op locatie (werk) . Vakkundig en netjes een nieuwe ruit in mijn Volvo V70 klaar terwijl u wacht! Goedkoopste van Nederland echt een aanrader.
Communicatie is heel slecht met dit…
Communicatie is heel slecht met dit bedrijf ze beloven al 2 weken het bewijs op te sturen tot aan de dag vandaag geen bewijs telkens aan de telefoon wordt er gezegd vandaag krijg je het bewijs en volgens krijg je dus niks ook met vervangen van de voorruit op locatie gaan ze gewoon niet netjes om ben aan het werken en vervolgens wordt er niet verteld dat er sleutels achter gelaten moet worden waardoor ze dus zelf de deuren open moest maken dit is niet heb probleem maar hoe ze het achter laten is gewoon de deur open en niet opslot gedaan vervolgens melding gemaakt en krijg je sorry. Gewoon hier niet je voorruit laten maken!!! Want ze komen hun afspraak niet na. Misschien moet ze beter leren communiceren en afspraken na komen
Tweedehands autoruiten Emmen
De jongens komen uit Emmen naar Brabant gereden.Ze zijn supersnel en goedkoop.Echt een fijn bedrijf vriendelijk personeel.
Top service
Top service op locatie (werk) een voorruit laten vervangen van de Opel Corsa uit 2003 van mijn dochter. Vakkundig en heel snel gemonteerd met factuur. Zeker een aanrader ook qua prijs !
Wat een service!
Wat een service!
Voorruit vervangen terwijl er niemand thuis was.
Keurig, Netjes geholpen.
Geheel volgens wat er afgesproken was.
Hartelijk dank voor de goede zorgen!
Lp versluys
Sprang-capelle
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.