Middelmådig kro 🌟🌟🌟
Anmeldelse af Den Gamle Kro, Odense
Den Gamle Kro er uden tvivl en af de smukkeste og mest romantiske restauranter i Odense. Omgivelserne og stemningen indbyder til en særlig aften, og forventningerne var derfor også høje.
Desværre levede maden ikke op til hverken rammerne eller prisniveauet. Jeg bestilte en wienerschnitzel af kalveinderlår til 288 kr., smørstegt og paneret i panko med pommes sautées, ærter, wienerdreng samt smørsauce med kapers, persille og rødløg. Schnitzlen var langt fra sprød, og kartoflerne mindede mest om noget, der smagte som “glaskartofler”. Helhedsindtrykket var en meget gennemsnitlig – og til tider skuffende – ret, som på ingen måde stod mål med prisen.
Desserten, en lun Mutter Sams æble-rabarberkage med crumble af mandler, farin og havre, toppet med vaniljeis (98 kr.), var ligeledes en skuffelse. Den mindede mest af alt om æblegrød, og der var ingen fornemmelse af kagedej eller bagværk. Det var langt fra det, vi havde forventet.
Alt i alt en aften, hvor omgivelserne trak op, men hvor maden – især set i forhold til pris og forventninger – trak markant ned. Det var desværre langt fra at kunne leve op til både mine og min kones forventninger.