Recensione su Ivono

Valutata 4 stelle su 5

Verbeterpunten in de levering en afwerking van het product

Ik heb recent een bestelling geplaatst bij Ivono en ben over het algemeen tevreden met de kwaliteit van de producten. Wel zijn er een paar punten in het proces en de afwerking waar ik tegenaan liep en die ik graag wil meegeven ter verbetering

1. Levering tot aan de deur
Ik wist vooraf niet dat de chauffeur de pakketten niet naar boven zou brengen. Het ging om vrij zware dozen en ik woon op de tweede verdieping, dus dat was een uitdaging. Als dit vooraf in de bevestigingsmail had gestaan, had ik me daarop kunnen voorbereiden. Daarnaast staat er weinig informatie in de mail over het bezorgbedrijf. Een HTML‑link of korte toelichting zou al helpen.

2. Kleine productafwijkingen
Bij één van de stalen armen ontbrak het gat om de schroef van bovenaf in te draaien. Ik heb het uiteindelijk zelf moeten improviseren, maar het is jammer dat dit soort dingen over het hoofd worden gezien.
Daarnaast bleek de Dubbele Monitor Verhoger PRO niet dezelfde tint wit te hebben als het bureaublad. Het kleurverschil is duidelijk zichtbaar. Als ik dat had geweten, had ik waarschijnlijk een andere optie gekozen.
Ondanks deze punten geef ik jullie vier sterren, omdat ik zie dat jullie kwaliteit leveren en ik hoop dat jullie deze feedback kunnen gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren.

5 marzo 2026