Het resultaat is precies wat ik verwacht had. Schone kwaliteit. Deadlines wordengerespecteerd. Nog nooit teleurgesteld. Al twee dichtbundels laten drukken en verschillend hoogwaardige posters en altij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In de laatste 5 jaar regelmatig drukwerk besteld, de kwaliteit is altijd perfect. Gebruiksvriendelijke webshop, maar vind je niet echt terug wat je zoekt, dan word je via e-mail meteen geholpen en wor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zwartopwit was van een van de eerste 'online' drukkerijen die ik leerde kennen, en tijdens mijn studentenjaren maakte ik hier graag gebruik van om flyers en posters te laten drukken. Ze waren soms wat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. De leverancier heeft actief meegedacht over een passende prijsstelling voor onze conceptuele wijziging, wat we zeer hebben gewaardeerd. Daarnaast konden we... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda

Grensstraat 9, 2270, Herenthout, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Bij Zwart Op Wit is het gewoon in orde. Er kijkt een echte mens naar jouw ontwerp alvorens het in druk gaat en dat voorkomt dat je 2.000 prints van een oepsie ontvangt.
De snijlijnen zijn zoals aangegeven in de sjablonen en de kleuren zijn accuraat.
Ze zijn wat duurder dan de gemiddelde flyertjebestellen.nl, maar dat zijn ze meer dan waard.

Risposta di Zwartopwit
Al jaren vaste klant. Scherpe prijzen, strakke timings en mooi drukwerk! Top!

Risposta di Zwartopwit
snelle service, prima begeleiding en daarbovenop een mooie tegemoetkoming in ons evenement.

Risposta di Zwartopwit
Al jaren trouwe en zeer tevreden klant: uitstekende kwaliteit, vlotte levering.

Risposta di Zwartopwit
Goed prijs-kwaliteit verhouding. Heldere communicatie. Efficiënte afhandeling.

Risposta di Zwartopwit
Drukwerk altijd prima. Alleen de levering is soms niet ok. De koerier passeert soms gewoon niet en dan moet je het zelf ophalen in de krantenwinkel terwijl je betaald om te leveren
Altijd heel behulpzaam én snel! Hoge kwaliteit van drukwerk en papier!

Risposta di Zwartopwit
Heldere producten, heldere prijs, goede kwaliteit, vlotte levering en dat zo duurzaam mogelijk - wat wil je nog meer in een drukwerk partner?

Risposta di Zwartopwit
De website werkt prima, maar als je een vraag hebt kan je snel bij een medewerker terecht. Dat menselijk aspect is echt belangrijk om vlot samen te werken.

Risposta di Zwartopwit
Heel duidelijke informatie ontvangen van een medewerker omtrent de mogelijkheden qua drukwerk waarmee we direct verder kunnen!

Risposta di Zwartopwit
Het drukwerk is zoals steeds tip-top in orde. Deze keer wat problemen met de levering, maar door Zwartopwit werd dit goed opgenomen en gezorgd voor een oplossing. Goede service!

Risposta di Zwartopwit
Zeer goede prijs-kwaliteit en snelle en vriendelijke service.

Risposta di Zwartopwit
Duidelijke communicatie en behulpzaam als er eens iets mis gaat. Goede kwaliteit.

Risposta di Zwartopwit
Goed advies vooraf, snelle en goed verpakte levering, prijs zeker correct!
Er zullen nog bestellingen volgen.

Risposta di Zwartopwit
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.