Zwartopwit Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Het resultaat is precies wat ik verwacht had. Schone kwaliteit. Deadlines wordengerespecteerd. Nog nooit teleurgesteld. Al twee dichtbundels laten drukken en verschillend hoogwaardige posters en altij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In de laatste 5 jaar regelmatig drukwerk besteld, de kwaliteit is altijd perfect. Gebruiksvriendelijke webshop, maar vind je niet echt terug wat je zoekt, dan word je via e-mail meteen geholpen en wor... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zwartopwit was van een van de eerste 'online' drukkerijen die ik leerde kennen, en tijdens mijn studentenjaren maakte ik hier graag gebruik van om flyers en posters te laten drukken. Ze waren soms wat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. De leverancier heeft actief meegedacht over een passende prijsstelling voor onze conceptuele wijziging, wat we zeer hebben gewaardeerd. Daarnaast konden we... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di stampe e segnaletica
  6. Produttore di adesivi

Informazioni su Zwartopwit

Scritti dall'azienda

Zwartopwit is een duurzame drukkerij in het hartje van de Kempen. Al bestel je bij Zwartopwit alles vlotjes online, toch kom je terecht bij een professionele drukkerij met een persoonlijke touch. Hun unieke papiersoorten spreken tot de verbeelding van elke creatieve ziel. Dat alles met oog voor een lokale én ecologisch verantwoorde productie.

Met 85 jaar ervaring, ben je zeker van een garantie voor vakkennis en dus prima print- en drukwerk, snelheid en flexibiliteit.

PrePress, drukken, printen, afwerken, inpakken. De volledige productie is in eigen beheer, door onze eigen mensen, op onze eigen printers en drukpersen! Dat zijn meer dan 200 ervaren handen elke werkdag in de weer voor jou.

Via onze eenvoudige website plaats je makkelijk je bestelling. Je bestanden worden gratis gecontroleerd door de drukkerij.

Service
Ons team van medewerkers wil je graag begeleiden van aan je ontwerp tot bij de levering. Vind je het niet op onze website, vraag het dan via onze chat, online support of via de telefoon...

Meer dan 9000 producten
Snel, eenvoudig en erg duidelijk! In onze webshop vind je gestaffelde prijzen voor meer dan 9000 artikels. En opgepast ze zijn scherp.

Kwaliteiten
Met een uitgekiend aantal papiersoorten en met respect voor kwaliteit en de natuur (FSC) een zo ruim mogelijk assortiment aanbieden, dat is onze uitdaging.
Vanaf de upload van je bestand tot aan de levering aan je deur controleren wij iedere productiestap van je bestelling. Daarom kunnen we je de gekende Zwartopwit-kwaliteit garanderen voor al je druk- en printwerk.

Afwerking
Lamineren, rillen, plooien, blinddrukken, boren, perforeren, lakken, stansen, nummeren, … het kan allemaal!

Levering
Zwartopwit heeft snelle en vaste leveringstermijnen, je drukwerk is al klaar op 3 dagen.

Servicepunt en afhaalpunt
Jij bepaalt waar wij moeten leveren. Helemaal gratis op één van onze servicepunten in Vlaanderen of tegen een kleine transportvergoeding aan je voordeur of waar je maar wil!

Kies voor duurzaam print- en drukwerk!

Scritti dall'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

286 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, mooi aanbod ( voor iedere prijs categorie leuke keuzes), gemakkelijk online te bestellen en ook de afhaling verliep goed. Het resultaat was goed.

22 aprile 2026

Reeds 10 jaar een tevreden klant

Meer dan X-tig bestellingen geplaatst in de afgelopen 10 jaar, telkens heel mooi afgewerkt, volgens afspraak geleverd op leverdata aangegeven bij bestelproces.
Tot nu toe slechts 1 keer een kleine fout aangeleverd gekregen (ril vergeten aan te brengen op 2-luik kaartjes), maar dit werd de dag na levering al rechtgezet. Kan gebeuren op X-tig leveringen, maar ook TOP de manier waarop dit rechtgezet werd!
Kortom een heel fijn bedrijf om mee samen te werken en op te kunnen vertrouwen! Dus een heel tevreden klant.

Valutata 4 stelle su 5

Overzichtelijk

Overzichtelijk, goed gestructureerd, klant vriendelijk contact, goede bezorgdienst.

Ik vernam wel dat jullie een medewerker ontsloegen, net in het begin van haar zwangerschap. Als dat klopt, vind ik jullie minder sympathiek!

Maar blijkbaar klopt dat dus niet!
Het ontslag heeft niets te maken met de zwangerschap, maar met haar werkprestaties. Het blijkt dus om een roddel te gaan die verspreid wordt — en dat is zeker niet sympathiek.

zoals steeds

zoals steeds, prima service en afwerking!

18 aprile 2026

Valutata 3 stelle su 5

De website is gebruiksvriendelijk

De website is gebruiksvriendelijk. Het is ook gemakkelijk dat je voorgaande bestellingen gemakkelijk kan terugvinden en eventueel opnieuw kan bestellen. Het bedrijf is alleen tijdens de kantooruren bereikbaar, maar dan werk ik zelf ook. Omdat er toch vaak een deadline gemoeid is met drukwerk, zou het handig zijn als je 's avonds of in het weekend ook kon geholpen worden met vragen over opmaak e.d. Er is een chatfunctie, maar meestal krijg je daar geen antwoord. Men vraagt dan je mailadres zodat ze contact kunnen opnemen maar dat gebeurt niet. Als ik een vraag stel, krijg ik wel altijd een antwoord. Soms is dat in de vorm van een instructiefilmpje, al dan niet relevant, maar heel vaak werd ik ook al snel en gericht verder geholpen.

Gebruiksvriendelijke website

Gebruiksvriendelijke website, scherpe prijzen, duidelijke en betrouwbare levertermijnen, hoge kwaliteit drukwerk, uitgebreid aanbod.

18 aprile 2026

De webshop is duidelijk

De webshop is duidelijk. Je kunt stalen en een drukproef aanvragen. De kaartjes werden mooi verpakt geleverd.

15 aprile 2026

Risposta di Zwartopwit

Top! Fijn dat je zo tevreden bent en dankjewel voor je review! Groetjes Zwartopwit

Valutata 5 stelle su 5

Maandelijkse bestelling, altijd in orde!

Ik bestel ongeveer maandelijks wel iets bij zwartopwit (affiches, flyers, banners,...) en ik ben keer op keer tevreden met kwaliteit en service. Van bestelling tot afhaling gaat alles vlotjes, vriendelijk en efficiënt. Heel blij mee!

14 aprile 2026

Valutata 5 stelle su 5

Als leveranciers dezelfde waarden delen…

Als leveranciers dezelfde waarden delen als je eigen bedrijf, dan klopt het gewoon.
Zwart Op Wit denkt mee, bewaakt de kwaliteit en heeft tegelijk aandacht voor duurzame keuzes. Dat voel je in het proces én in het resultaat.
Blij dat we voor Brand-ink met zo’n lokale partner kunnen samenwerken.
Dank voor de goede zorgen!

14 aprile 2026

tevreden!

Heldere website, maar ook persoonlijke service mogelijk, altijd vriendelijk in het ophaalpunt, doosje met papierstalen is handig, 'groene' inspanningen zijn belangrijk...

10 aprile 2026

Valutata 5 stelle su 5

High quality prints, excellent experiences for 10+yrs!

Trustworthy provider. High quality products and heavily improved delivery speeds. I have been a regular customer for ZwartOpWit for over 10 years, I have never had issues with misprints or low quality. And yes, they are a bit more expensive than low-budget alternatives. Quality comes with a cost!
Tip: order the paper samples (Verbeelding and Essentie), they come with discount codes (making them free once you actually order).

27 maggio 2025

Risposta di Zwartopwit

Thank you for your trust in Zwartopwit and your nice review! Best regards!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastische service en correcte prijzen.

Fantastische service voor een correcte prijs. Gevarieerd aanbod in mooie papiersoorten. Inspirerende ontvangstruimte in het hoofdkwartier in Herenthout.

8 aprile 2026

Dankjewel voor je vertrouwen in Zwartopwit en voor je fijne review! Groetjes !

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più