2 keer gebeld en mijn goederen zouden reeds vertrokken zijn en geleverd worden. Op de dag van levering nogmaals gebeld want had niets ontvangen, blijkbaar diezelfde dag pas 's avonds (na mijn telefoon... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Het screen is gekreukeld geleverd, waardoor de rits niet werkt. Ik heb meermaals contact gezocht, maar ik krijg geen reactie.
3 maand later nog steeds geen oplossing voor de verkeerde motor die zij geleverd hebben, krijg altijd maar te horen dat ze afhankelijk zijn van hun leverancier... maar heb de indruk dat ze zelfs de... Leggi di più
Zojuist bij Multilogo in St.Annaparochie geweest, om een knikarmscherm te bestellen dat op de website werd vermeld voor een prijs inclusief electrische bediening. Volgens verkoopster was dat een fout... Leggi di più
Online verkoop van zonwering, rolluiken, en terrasoverkappingen. Laagste prijzen van Nederland & België. Snelle verzending en gratis bezorgen!
Nij Toerenburg 9, 9076 MA, St. Annaparochie, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Per abuis een verkeerd onderdeel besteld. Blijkt dat ik de rout kosten moet betalen. Erg onklantvriendelijk

Risposta di zonweringtekoop.nl
Duidelijke weergave op de site met maten erbij. Was daardoor in staat zelf het juiste opwindmechanisme te bestellen. Volgende dag in huis en draait nu al enkele dagen zonder problemen.
Product is overeenkomstig verwachting, niks mis mee.
Jammer van de verkeerde leverdatum.
Snelle levering en netjes verpakt en een goede prijs
Echt een aanrader
er is mij een heel goede uitleg gegeven van hoe en wat de mogelijkheden waren van het product wat ik gekocht heb dus zeker wel voor herhaling vatbaar
Goede site voor het samenstellen van het product. Duidelijk en overzichtelijk.
De bestelde plissee hordeur werd binnen 4 werkdagen geleverd.Hij paste perfect. De prijs/kwaliteit is netjes. De montage beschrijving is duidelijk en in Nederlands.
Onderdeel besteld, volgende dag in huis. Zeer tevreden klant!!
Een onderdeel gevonden voor ons knikarmscherm waarvan ik dacht die vind ik nooit!! Hier gevonden, binnen een paar dagen thuis gestuurd gekregen alles past, scherm kan weer perfect omhoog en omlaag en spaart een nieuw scherm uit!!#
Het bestelde product (een zwaar staaldraadwindwerk) is alleen in zijn eigen doos zonder extra verpakking verzonden. Kennelijk tijdens het transport een keer gevallen en daardoor verbogen. Typisch een geval van onvoldoende verpakking.
Levering was zoals beloofd en paste perfect. Eenvoudig te installeren met de clips. Aan te bevelen.
Het zonnescherm werd netjes op tijd en op het juiste adres geleverd. Helaas was het niet compleet,maar werd het alsnog geleverd na een telefoontje. En dat terwijl het Hemelvaartsdag was.Top!
Mijn klanten zijn helemaal blij met nieuwe scherm qua kleur,uitvoering en uitstraling! Tot de volgende keer, want dan kom ik zeker weer bij jullie bestellen.
Vlotte correcte levering en keurig verpakt bezorgd!
Zonnescherm besteld, alles super geregeld en heel netjes geleverd. Mooie kwaliteit Verano scherm. Zelfs een kleine vergissing met de afstandsbediening werd binnen 10 minuten (op hemelvaartsdag!) direct opgelost.
Na de levering en daarna de plaatsing (met de nodige hulp van een paar mensen, aangezien het gewicht van de zoneweringen wel absoluut noodzakelijk0, heb ik één jaar gewacht alvorens mijn commentaar te leveren. Het werkt allemaal prima, er is wel na één jaar bijstelling nodig geweest(gemakkelijk met twee personen uit te voeren) om de hellingshoek aan beide zijden terug waterpas te zetten (is correct uitgelegd in de montagevoorschrift). Hopelijk gaat het lange jaren mee.
Fantastisch! Ik vond de opwindarm voor het zonnescherm heel gemakkelijk. De order werd dezelfde dag al verzonden en reeds de volgende dag bezorgd. Laat maar komen die zomer!