Jeg kan desværre ikke anbefale ZOLE. Da jeg konstaterede, at jeg ikke kunne passe støvlerne, kontaktede jeg straks virksomheden for at returnere dem. I stedet for blot at modtage en retur... Leggi di più

Zole CPH leverer sko og bælter i en kvalitet, der er svær at matche. Især deres sko og Chelsea boots er imponerende komfortable og fungerer perfekt til daglig brug. Man mærker tydeligt håndværket... Leggi di più

Hvis du er på udkig efter kvalitetssko, er Zole CPH bestemt værd at overveje. Jeg har haft mange lædersko gennem tiden, men kvaliteten her skiller sig markant ud. Læderet er af absolut højest... Leggi di più

Som nyuddannet fra CBS med første fuldtidsjob i hus, havde jeg brug for et mere professionelt alternativ til mine normale hvide sneaks. Derfor faldt jeg over Zole, da jeg ledte efter nogle sorte, komf... Leggi di più

1. Calzolaio

Vi er ZOLE Copenhagen. Og vi har sat os for at give de klassiske herresko til kontoret en tiltrængt upgade. Vi laver derfor HÅNDLAVET KVALITETS SKO - som vi sælger direkte til dig via vores webshop - og det betyder at vi kan tilbyde dem til en meget favorabel pris. Vi har netop udviklet vores første skomodel, som vi kalder THE ZOLE BLACK DERBY. En super komfortabel allround sko konstrueret i de allerbedste materialer, og efter de ypperste klassiske skotraditioner af håndskomagere i Portugal. En kvalitetsherresko der ikke kun sikrer, at du ser skarp ud på kontoret, men også at dine fødder har det behageligt og komfortabelt, når du går på arbejdet hver dag. www.zolecph.com

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

De bedste sko

Jeg har gået med mange fantastiske sko og til langt højre priser end mine ZOLE Derby sko, men de er de bedste sko jeg nogensinde har købt.
De passer mig perfekt og hele konstruktionen og måden den er lavet på, gør bare at man føler at man har den bedste kvalitet på fødderne.
Jeg kan virkelig godt anbefale at investere i et par ZOLE sko.

17 maggio 2023

Risposta di Zolecph

1.000 tak Claus for dine dejlige ord - og for din anbefaling:-)

Ventetiden værd.

Ja, jeg har også ventet.
Men noget er værd at vente på. Disse sko er noget helt nyt.
De vejer en del mindre og de er afgjort de mest behagelige full grain lædersko jeg har gået i.
Jeg håber at der kommer flere modeller.

12 maggio 2023

Risposta di Zolecph

Tak Michael - dejligt at høre.
Vi gør os også umage med at lave 'The Best Damn Shoe for the Office' :-)
Og vi arbejder lige nu på 4 nye modeller så der er er mere på vej...

Super lækre sko som passer perfekt

Super lækre sko som passer perfekt. Har haft mange lædersko som alle føltes som stive brædder, men Zole’s Derby sko er smidige og bløde at have på hele dagen. De er hele ventetiden værd. Ser fem til at de kommer med en brun sko. Og sjovt at kunne hjælpe en start-up.

4 maggio 2023

Risposta di Zolecph

Dejligt at høre Christian. Tak for de fine ord og din støtte:-)
Vi arbejder for øjeblikket på flere farver og modeller i sortimentet. Så lige nu ser det ud til at du kan få fødderne i et par brune sko til efteråret...

Superflotte sko

Superflotte sko - på billederne på nettet!!
Afventer fortsat her medio maj de to par jeg bestilte (og Zolecph hævede straks) 16. Januar.
Aftalte i marts med Søren at vente til april.
Efter lidt snak frem og tilbage, modtog jeg i går mine sko.
De er virkeligt flotte og meget behagelige.
Al opstart er svær, det må ZoleCph også sande.
Men skoene er perfekte.

11 maggio 2023

Hej Henning,

Som vi løbende har kommunikeret til dig via e-mail og telefonopringning så har fabrikken været ramt af produktions leverance problemer - men det er fixet, som du også har fået e-mailet.

Dine flotte nye sko som er special lavet til dig efter dine anvisninger er netop i går sendt med posten til dig.

Så vi glæder os til at høre hvad du synes - håber du vil hæve dine 3 stjerner:-)
- - -

1.000 tak Henning for at fortælle os, at du er blevet glad for dine nye håndlavet sko. Det er vi virkelig glade for at høre...

Og flot og stort af dig at opgraderer din oplevelse til 5 stjerner. Det er vi meget taknemmelig for - for vi gør vores allerbedste med de ressourcer vi har til rådighed her og nu:-)