Zizzi Recensioni 7.487

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde bikini som var riktigt skön. Dock var överdelen lite för stor och behöver bytas. Så smidigt att göra byte. Bara logga in, välja byte, välja vad som behöver bytas och välja ny storlek. Pa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har handlat Zizzi kläder under lång tid, alltid lika nöjd! Bra kvalitet och så lätt att beställa hem, prova och passar det inte så är det lätt att byta storlek eller skicka tillbaka. Tack Zizzi för at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kläderna är trendiga och smickrar den större kroppen. Jag känner mig alltid välklädd och får mycket positiv respons från omgivningen. Kläderna stärker mitt självförtroende genom detta. Företaget är sn... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Gillar generellt Zizzi. Bra och sköna material och stor variation på storlekar dock känns kläderna lite "damiga" ibland och utbudet för oss med smal midja och stor rumpa är rätt dåligt tyvärr. Jag h... Leggi di più

1. Shopping e moda

Scritti dall'azienda

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Mycket stor i storleken

Mycket stor i storleken. Retur och beställde mindre storlek. Då satt den perfekt och är mycket snygg

31 ottobre 2025

Hej, Veronica

Tack för din vänliga recension!

Vi är glada att höra att bytet till en mindre storlek gick smidigt och att du nu är nöjd med passformen och utseendet, så ska det vara!

Tjejkväll

Mycket trevlig tjejkväll, vi provade massor med kläder.
Expediterna var mycket hjälpsamma.

28 ottobre 2025

Hej Martine!

Tack så mycket för din härliga recension!

Vi är glada att höra att du hade en så rolig tjej-kväll och att vårt team gjorde upplevelsen ännu bättre med sin hjälpsamma service. Det är precis den typen av atmosfär vi vill skapa i våra butiker!

Valutata 5 stelle su 5

Bra storlekar som stämmer med min…

Bra storlekar som stämmer med min kropps extra kilon och kläderna har skön passform och sitter bra. Även möjlighet att välja kläder i bomull och andra naturmaterial.

20 ottobre 2025

Hej Kund!

Tack så mycket för din härliga recension!

Vi är glada att höra att våra storlekar passar dig bra och att du tycker att kläderna är smickrande och bekväma. Det är också kul att höra att du uppskattar vårt utbud av bomull och naturmaterial. Vi strävar alltid efter att kombinera stil med komfort och kvalitet.

Valutata 5 stelle su 5

Tycker att det är fantadtiskt att man…

Tycker att det är fantadtiskt att man göra snygga kläder till oss kvinnor som har lite extra former.🩷

30 ottobre 2025

Hej, Monica

Tack så mycket för din underbara recension!

Vi är så glada att höra att du uppskattar våra kläder och vårt fokus på att skapa snygga design för kvinnor med kurvor. Vårt mål har alltid varit att få varje kvinna att känna sig självsäker, bekväm och vacker - precis som hon är.

Valutata 5 stelle su 5

Snygga och bekväma kläder.

Snabb leverans och enkelt att skicka tillbaka om det man beställde inte passar.

29 ottobre 2025

Hej, Annika

Tack för din vänliga recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och att vår returprocess är enkel och bekväm, det är precis den upplevelse vi vill erbjuda.

Valutata 5 stelle su 5

Fin service att de beställer hem en…

Fin service att de beställer hem en vara till butiken som inte fanns i sortimentet !!

18 ottobre 2025

Hej Maj-Christin!

Tack för din härliga recension!

Vi är så glada att höra att du uppskattade vår service och att vårt team kunde hjälpa till genom att beställa produkten till butiken åt dig. Vi gör alltid vårt bästa för att se till att du får exakt det du letar efter.

Valutata 5 stelle su 5

I kontakten med Zizzi så ordnades allt…

I kontakten med Zizzi så ordnades allt fort. Snabb återkoppling.

9 ottobre 2025

Hej, Ann

Tack så mycket för din vänliga recension!

Vi är glada att höra att allt löstes snabbt och att du fick snabb feedback, det är precis den servicenivå vi strävar efter att erbjuda.

Nöjd!

Hittat den perfekta T-shirten
på Zizzi så jag har köpt den i flera olika färger och lyckades tajma in rean - perfekt! Snabb och smidig beställning och leverans.

29 ottobre 2025

Hej, Lina

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är så glada att höra att du hittade den perfekta T-shirten — och ännu bättre att du fick den i flera färger och hittade den på rea! Det är skönt att veta att din beställning och leveransupplevelse också var smidig och enkel.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter och hoppas att du kommer att njuta av dina nya Zizzi-favoriter!

Alltid lika nöjd

Alltid lika nöjd, smidigt stt beställa, snygga kläder och bra storlekar.

Hej Eivor

Tusen tack för din fina recension!
Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos Zizzi – vi uppskattar verkligen ditt stöd och ditt förtroende för oss.

Valutata 5 stelle su 5

Jag vet vad jag får när jag beställer…

Jag vet vad jag får när jag beställer från er. Ibland är storlekarna lite olika beroende på vad man beställer men kvalitet är oftast kanon! Tack för att ni finns för oss kurviga. Det finns få andra ställen som tillhandahåller bra kläder i större storlekar, fram för allt när man bara använder klänningar...

20 ottobre 2025

Risposta di Zizzi

Tack så mycket för din underbara och uppriktiga recension! Vi är verkligen glada att höra att du litar på Zizzi och att du är nöjd med kvaliteten på våra kläder. Det betyder verkligen mycket för oss att du känner dig sedd och stött — att skapa vacker, välpassande mode för kvinnor med kurvor är precis vad vi brinner för.

Vi förstår helt att storlekarna kan variera något mellan modellerna, och vi uppskattar verkligen din förståelse och feedback. Vi ser till att vidarebefordra den till vårt designteam.

Tack igen för dina vänliga ord och för att du är en del av Zizzi-communityt!

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt sköna kläder och skor

Fantastiskt sköna kläder och skor! Speciellt för oss som kräver lite större storlekar.

23 ottobre 2025

Hej Sara

Perfekta

Snabba, bra priser och bra kvalitet på kläderna samt bra och trevlig kundtjänst de få gånger jag behövt kontakta dem. Storlekarna är också jättebra och stämmer överens med verkligheten.

Hej, Katarina

Tack så mycket för din underbara recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår snabba leverans, rättvisa priser och kvaliteten på våra kläder. Det är också kul att höra att du har haft positiva upplevelser med vår kundtjänst och att våra storlekar fungerar bra för dig — det är precis det vi strävar efter!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter och att du är en så värdefull kund.

Fina vardagskläder till bra pris

Fina vardagskläder till bra pris

28 ottobre 2025

Hej ANN

Att handla på Zizzi

Alltid lika trevligt bemötande och mycket god service från personalen 😃

22 ottobre 2025

Hej, Malin

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är verkligen glada att höra att du alltid får så vänlig och hjälpsam service från vår personal — det betyder verkligen mycket för oss.

Vi kommer definitivt att dela dina fina ord med teamet och vi hoppas att vi ses igen snart!

Väldigt bra service

Väldigt bra service, fick hjälp med att hitta kläder som passade både min kroppsform och min plånbok👍🏼

22 ottobre 2025

Hej, Cecilia

Tack så mycket för din underbara recension! Vi är så glada att höra att du fick bra service och att vårt team hjälpte dig att hitta kläder som passar både din kropp och din budget — det är precis vad vi strävar efter.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser och hoppas att du kommer att gilla dina nya Zizzi-plagg!

Bra pris och kvalitet!

Bra pris och kvalitet!

Hej Camilla

Bra utbud till relativt rimliga priser

Bra utbud till relativt rimliga priser

13 ottobre 2025

Hej, Helen

Tack så mycket för din vänliga feedback! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med vårt utbud och tycker att våra priser är rimliga – det är precis det vi strävar efter.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser och hoppas att du snart ska njuta av att handla hos oss igen!

Valutata 4 stelle su 5

Skickar alltid rätt varor.

Skickar alltid rätt varor.

Bra kvalitet på varorna
Storleken motsvarar det man förväntar sig

18 ottobre 2025

Risposta di Zizzi

Tack så mycket för din härliga feedback! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med kvaliteten på våra kläder och att storleken motsvarar dina förväntningar. Det är också fantastiskt att veta att dina beställningar alltid kommer fram precis som de ska – det är precis vad vi strävar efter!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser.

Valutata 5 stelle su 5

Stort utbud för stora storlekar.

Stort utbud för stora storlekar.

15 ottobre 2025

Hej, Karin

Tack så mycket för din vänliga feedback! Vi är jätteglada att höra att du uppskattar vårt breda urval av stilar för kurviga storlekar — det är precis vad Zizzi handlar om.

Vi vill att varje kvinna ska känna sig självsäker, bekväm och stilfull i sina kläder, oavsett storlek.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Köpte mina favoritlinnen till väldigt bra pris som nu är slutsålda. Jag hoppas verkligen att de inte försvinner ur sortimentet! 😭😱 mitt absoluta favorit basic linne!

16 ottobre 2025

Hej, Melinda

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är verkligen glada att höra att du lyckades få tag på dina toppar – och till ett bra pris dessutom! Vi förstår helt hur det känns när en älskad stil säljer slut.

Men oroa dig inte – många av våra populära basplagg kommer tillbaka regelbundet, så det finns en god chans att ditt favoritlinne kommer tillbaka. Vi rekommenderar att du håller koll på vår hemsida eller anmäler dig till vårt nyhetsbrev så att du är först med att få veta när den finns i lager igen.

Tack igen för dina vänliga ord — vi älskar att höra att våra basplagg är dina favoritplagg!

Team Zizzi

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più