Zizzi Recensioni 7.487

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde bikini som var riktigt skön. Dock var överdelen lite för stor och behöver bytas. Så smidigt att göra byte. Bara logga in, välja byte, välja vad som behöver bytas och välja ny storlek. Pa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har handlat Zizzi kläder under lång tid, alltid lika nöjd! Bra kvalitet och så lätt att beställa hem, prova och passar det inte så är det lätt att byta storlek eller skicka tillbaka. Tack Zizzi för at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kläderna är trendiga och smickrar den större kroppen. Jag känner mig alltid välklädd och får mycket positiv respons från omgivningen. Kläderna stärker mitt självförtroende genom detta. Företaget är sn... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Gillar generellt Zizzi. Bra och sköna material och stor variation på storlekar dock känns kläderna lite "damiga" ibland och utbudet för oss med smal midja och stor rumpa är rätt dåligt tyvärr. Jag h... Leggi di più

1. Shopping e moda

Scritti dall'azienda

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Fungerade så smidigt

Fungerade så smidigt, enkel beställning och snabb leverans.

25 ottobre 2025

Hej, Åsa

Tack så mycket för din vänliga feedback! Vi är jätteglada att höra att allt gick smidigt och att du tyckte att beställningsprocessen var enkel med snabb leverans — det är precis vad vi strävar efter.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser!

Valutata 5 stelle su 5

Tryggt att shoppa på Zizzi!

Snabb leverans, varorna fina, ser ut som på bilden online, bra retur system. Känns tryggt att shoppa på Zizzi!

Hej, Anna

Tack så mycket för din underbara recension! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med leveransen, kvaliteten på dina varor och att allt motsvarade dina förväntningar. Det är också bra att veta att du tycker att vårt retursystem är enkelt och att det känns tryggt att handla hos oss — det betyder mycket för oss.

Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord och hoppas att vi ses igen snart!

Valutata 4 stelle su 5

Det är underbart att ZIZZI finns!

Det är underbart att ZIZZI finns och erbjuder kläder till kurviga kvinnor.
Det enda jag saknar är, att det också skulle finnas lite mer kläder som är fitted och av bättre kvalitet.

6 novembre 2025

Hej, Elena

Tack så mycket för din genomtänkta recension. Vi är verkligen glada att höra att du uppskattar Zizzi. Det betyder mycket för oss, eftersom vårt mål är att hjälpa varje kvinna att känna sig självsäker och bekväm i sina kläder.

Vi vill också tacka dig för din ärliga feedback om att du vill ha mer åtsittande modeller och alternativ av högre kvalitet. Din feedback är viktig och vi kommer att dela den med vårt designteam så att de kan ta hänsyn till den i framtida kollektioner. Vi arbetar alltid för att förbättra och erbjuda stilar som uppfyller våra kunders behov och önskemål.

Vi uppskattar att du tar dig tid att berätta för oss hur vi kan bli bättre.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och fina kläder

6 novembre 2025

Hej, Ingrid

Tack så mycket för din vänliga recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och kläderna du fick.

Din feedback betyder mycket för oss och vi är glada att du hade en positiv shoppingupplevelse hos Zizzi.

Bra kvalitet

Bra kvalitet, passform och pris!

30 ottobre 2025

Hej, Louise

Tack så mycket för din underbara recension! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med kvaliteten, passformen och priset på våra kläder.

Din feedback betyder mycket för oss och vi är glada att du hade en så positiv upplevelse med Zizzi.

Valutata 3 stelle su 5

Tyvärr så skickade jag tillbaka…

Tyvärr så skickade jag tillbaka stövlarna då dom ej var fina! Såg ut som runda klumpiga gummistövlar

28 ottobre 2025

Hej, Karin

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback.

Vi beklagar att stövlarna inte uppfyllde dina förväntningar vad gäller design, det är naturligtvis en besvikelse, särskilt med tanke på att du hade sett fram emot dem.

Men det är bra att du returnerade dem så att du kan få pengarna tillbaka. Vi är glada att returprocessen fungerade smidigt och hoppas att ditt nästa köp blir en perfekt match.

Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker zizzi är bästa butik jag…

Jag tycker zizzi är bästa butik jag handlar alltid här , det är bara synd att den finns i Malmö och Köpenhamn bara fysisk butik .Men ganska smidigt att beställa online och returnera varor!

4 novembre 2025

Hej, Gabriella

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är så glada att höra att du tycker om att handla hos oss och att du tycker att det är lätt att beställa och returnera online — det betyder mycket för oss.

Vi förstår helt att du skulle älska att ha fler fysiska butiker, och vi uppskattar verkligen feedbacken. Det är fantastiskt att veta att du fortfarande väljer Zizzi som din favoritbutik, även på distans!

Valutata 4 stelle su 5

Lätt att beställa och betala

Lätt att beställa och betala. Snabb och enkel leverans. Plaggen motsvarar förväntningarna både gällande material och passform.

30 ottobre 2025

Hej, Anna-Lena

Tack så mycket för din vänliga recension! Vi är jätteglada att höra att du tyckte det var lätt att beställa och betala, och att leveransen var snabb och smidig. Det är fantastiskt att veta att kläderna levde upp till dina förväntningar både när det gäller material och passform — det betyder mycket för oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter och hoppas att du kommer att njuta av dina Zizzi-plagg!

Valutata 3 stelle su 5

Både nöjd och besviken

Fin färg på nattlinnet och jeanstunikan. Däremot var jeanstyg alldeles för tjockt och stelt. Jag trodde att det skulle vara tunnare och hänga finare. Tyvärr klippte jag av prislappen mot bättre vetande och ångrar nu att jag köpte den stela tunikan. Hoppades att den skulle mjukna i tvätten, men så blev det inte.

Hej, Tina

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback.

Vi är glada att höra att du gillade färgerna på nattlinnet och tunikan, men vi är ledsna att denimtunikan inte levde upp till dina förväntningar när det gäller material och mjukhet. Vi förstår din besvikelse helt och hållet, särskilt eftersom du hade hoppats att den skulle kännas lättare och bekvämare efter tvätt.

Din feedback är värdefull och kommer att delas med vårt produktteam för att hjälpa oss att förbättra framtida kollektioner.

Sköna kläder

Sköna, snygga kläder. Storleken stämmer. Önskar bara fler tunikor/klänningar med v-ringad hals.

Hej, Victoria

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är jätteglada att höra att du gillar våra kläder och att passformen är helt rätt, det betyder mycket för oss.

Vi förstår helt och hållet din önskan om fler tunikor och klänningar med V-ringning. Din feedback är värdefull och har delats med vårt designteam, som alltid arbetar för att utveckla nya kollektioner som återspeglar våra kunders preferenser.

Vi hoppas att du fortsätter att hitta plagg du älskar i våra kommande kollektioner.

Bra passform på kläderna

Bra passform på kläderna. Följer modet. Leverans kommer relativt snabbt och lätt att returnera. Möjligtvis lite dyra kläder om det som drar ner betyget lite.

Hej, Cathrin

Tack så mycket för din genomtänkta feedback! Vi är jätteglada att höra att du gillar passformen och den trendiga stilen på våra kläder, och att du har haft en bra upplevelse med leverans och returer.

Vi förstår helt din kommentar om prissättningen – din feedback är värdefull och kommer att delas med rätt team.

Fina och prisvärda kläder

Fina och prisvärda kläder. Trevlig kundtjänst.

Hej, Åsa

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med både våra kläder och vår kundtjänst — det betyder mycket för oss.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter och hoppas att du fortsätter att njuta av att handla hos oss!

Valutata 1 stelle su 5

La in en stickad tröja men jag tryckte…

La in en stickad tröja men jag tryckte aldrig på beställning men tröjan kom i alla fall👎behåller den och undrar hur det gick till tänker aldrig beställa nått hos er

28 ottobre 2025

Hej Gerd!

Tack för ditt meddelande. Jag förstår helt att den här situationen känns förvirrande.

Jag har kollat din beställning och kan bekräfta att köpet slutfördes – beställningen gjordes och betalades via Klarna. Eftersom Klarna bara behandlar betalningar efter att en beställning har bekräftats, hade det inte varit möjligt att skicka varan utan att beställningen slutfördes.

Jag är glad att höra att du bestämde dig för att behålla tröjan, men jag är ledsen att upplevelsen gjorde dig frustrerad.

Om du vill att jag skickar dig en kopia av orderbekräftelsen så hjälper jag dig gärna. Kontakta bara vår kundtjänst.

Valutata 5 stelle su 5

Bra passform på produkter.

Bra passform på produkter.
Snabba leveranser

Hej, Kerstin

Tack så mycket för din vänliga feedback! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med passformen på våra produkter och våra snabba leveranser — det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser och hoppas att du handlar hos oss igen snart!

Valutata 5 stelle su 5

Älskar era kläder bra kvalité till…

Älskar era kläder bra kvalité till bra priser

Hej, Pia

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är så glada att höra att du älskar våra kläder och att du är nöjd med både kvaliteten och priserna — det är precis det vi strävar efter.

Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord och hoppas att du fortsätter att njuta av att handla hos oss!

Valutata 4 stelle su 5

Kläder som sitter bra och av bra…

Kläder som sitter bra och av bra kvalitet.

Hej, Anette

Tack så mycket för din vänliga feedback! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med både passformen och kvaliteten på våra kläder — det är precis det vi strävar efter.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter och hoppas att du kommer att njuta av dina Zizzi-plagg under lång tid.

Det var helt fantastisk

Det var helt fantastisk jag är en lång kvinna på 1,85 som alltid har haft svårt att hitta kläder som passar speciellt kappor. De är alltid förkorta i armarna.
Men nu har jag kommit till himlen för kappan som jag köpte sitter såååå fantastiskt bra! Så glad!

Hej, Annlouise

Vilken underbar recension att läsa! Tack så mycket för att du delade med dig av dina upplevelser. Vi är så glada att höra att du äntligen hittat en kappa som passar perfekt – särskilt som lång kvinna. Det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska ha!

Vi är så glada att du är nöjd med ditt köp — njut av din nya jacka!

Supernöjd med sköna

Supernöjd med sköna, bekväma och moderiktiga kläder.

Risposta di Zizzi

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är så glada att höra att du är supernöjd med våra bekväma, snygga och trendiga kläder — det är precis det vi älskar att leverera.

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina erfarenheter och hoppas att du fortsätter att njuta av dina Zizzi-favoriter!

Nöjd med vinterjackan

Beställde en parkas som stämde helt med beskrivningen. Toppenskön och helt perfekt! Varm, lätt, lagom på alla vis, snygg färg. Jag är så nöjd. Tack! Bra pris också.

27 ottobre 2025

Hej, Inger

Tack så mycket för din underbara recension!

Vi är glada att höra att din nya parka var exakt som beskriven och att du är så nöjd med passformen, värmen och färgen och ännu mer att du hittade den till ett bra pris. Det är precis vad vi siktar på!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra kvalité på…

Snabb leverans och bra kvalité på kläderna.

Hej, Linda

Tack för din vänliga recension!

Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och kvaliteten på våra kläder, det är precis vad vi strävar efter.

Team Zizzi

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più