Snabb och tydlig återkoppling genom hela processen. Personalen är lösningsfokuserad och leveransen sker effektivt. Ett professionellt och positivt intryck från början till slut.
L'azienda ha risposto
Har fått varor 2 gånger bägge gångerna har det inte fungerat. Man måste läsa meddelande om leveransinfo med tel.avisering första gången tel.nr andra gången fel lev.adress och ingen avisering.
Snabb att kolla lager status. Hade turen att det fanns hemma. Leveranstid 3 dagar. Tack
Hade uppskattat nån info om beräknad leveranstid men allt kom fram, och i helt skick, så jag är nöjd. Tallrikarna ser väldigt fina ut!
L'azienda ha risposto
Restaurang- och storköksmaskiner Kvalitativa restaurangmaskiner och bra produkter för storkök kan göra underverk för er verksamhet. Såväl rent konkurrensmässigt som när det gäller den interna effektiviteten. Att säkerställa tillgång på restaurangmaskiner av hög kvalitet är viktigt i ett stort antal verksamheter. Däribland storkök, cafeterior, snabbmatsrestauranger och andra ställen där ett stort antal människor serveras under intensiva förhållanden. Ett bättre val Med en vilja att bli förstahandsvalet inom kök och restaurang så har vi här på Zilox ett ständigt växande utbud. Vi fokuserar på både allmänna och högsta specifika köksprodukter som verkligen lever upp till höga krav. Genom att ständigt utvärdera våra kunders förutsättningar och förväntningar så förbättrar vi ständigt vårt sätt att arbeta och vårt produktutbud. Vi ser fram emot att få chansen att leva upp till era förväntningar och göra det enkelt för er att ta er verksamhet till nästa nivå.
Franska vägen 18A, 393 56, Kalmar Län, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più