Valutata 5 stelle su 5

Dit zijn echt de liefste mensen ooit. Mooie collectie en mega snelle verzending. Site werkt ook heel fijn en product beschrijvingen zijn heel mooi en duidelijk. Pakketje is nog onderweg maar a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pakket was volgens trac&trace afgeleverd maar helaas niks binnengekregen Na 4 dagen extra wachten (wat PostNL) adviseerde, Zenay gemaild en deze hebben het pakketje opnieuw verstuurd. Super netjes v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Deze aankoop was goed geregeld. Ik heb via bol.com kunnen betalen, dus dat is vertrouwd. Het pakje werd prompt verzonden en is ook tijdelijk geleverd.

Valutata 5 stelle su 5

Gezichtscrème besteld voor een hele mooie prijs. Snel verstuurd en bericht gekregen wanneer 't verstuurd was. Heel blij mee. Zou deze verkoper absoluut aanbevelen.

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti di bellezza
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di articoli da regalo

Scritti dall'azienda

Zenay Cosmetics® invites you to embrace beauty, awaken essence, and nourish your sacred self. Gecertificeerd via Trustpilot. Onze klanten waarderen ons met 5/5 sterren: luxe selfcare, veilig bestellen en een service met ziel.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Dit zijn echt de liefste mensen ooit

Dit zijn echt de liefste mensen ooit.
Mooie collectie en mega snelle verzending.
Site werkt ook heel fijn en product beschrijvingen zijn heel mooi en duidelijk.
Pakketje is nog onderweg maar alleen de service verdient al 5 sterren.
Klantenservice is 10/10.
Dank jullie wel 💛

19 maggio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze mooie feedback en het vertrouwen. Het wordt enorm gewaardeerd om zulke warme woorden te mogen ontvangen, zeker terwijl het pakketje nog onderweg is. Er wordt met aandacht gewerkt om ook het andere deel van de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden.

Wat een snelle levering

Wat een snelle levering. Dit was een blinde koop maar oh wat ruikt het luchtje heerlijk lekker naar snoep.

6 maggio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen.

Valutata 5 stelle su 5

Deze aankoop was goed geregeld

27 aprile 2026

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en het vertrouwen. We vinden het fijn om te vernemen dat de aankoop, betaling en verzending naar wens zijn verlopen.

Hele goede ervaring

Snel verzonden, goed verpakt & super leuke extra’s. Ik ga hier zeker weer bestellen!!! I ❤️ Zenay

20 aprile 2026

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling en warme woorden, dit vertrouwen in een volgende bestelling betekent veel voor ons!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, prachtig verpakt. Raad het zeker aan en zal hier opnieuw bestellen

23 marzo 2026

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze goede beoordeling en de mooie woorden. De aanbeveling en het vertrouwen in een volgende bestelling betekenen veel voor ons, graag tot een volgende keer!

Super

Super service rapide et de qualité je recommande

10 marzo 2026

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling en de waardering voor de snelle en kwalitatieve service. Un grand merci pour la confiance et la recommandation, cela est très apprécié.

Valutata 5 stelle su 5

Snel levering,goed communiceren en…

Snel levering,goed communiceren en duidelijk informatie.

2 marzo 2026

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en de waardering voor de snelle levering en duidelijke communicatie. Graag nog eens tot ziens!

Fantastisc

Super goede producten en snelle verzending.
Met aandacht ingepakt en dat is te zien.
Bedankt Zenay!

4 febbraio 2026

Risposta di Zenay Cosmetics®

Heel graag gedaan, Luna. Het is een genoegen om te vernemen dat je tevreden bent. Graag nog eens tot ziens!

In licht en aandacht,

Tevreden

Snel bezorgd en goede producten

26 gennaio 2026

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling en het vertrouwen. Graag nog eens tot ziens.

Valutata 4 stelle su 5

Fijne producten, maar

Fijne producten. Jammer is dat er niet veel zorg aan het inpakken is besteed, dit in tegenstelling tot de 1ste bestelling.

16 gennaio 2026

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor het delen van deze ervaring en de eerlijke feedback. Het is spijtig om te vernemen dat de verpakking ditmaal niet dezelfde zorg uitstraalde als bij de eerste bestelling. Deze terugkoppeling wordt meegenomen om de ervaring verder te verfijnen, terwijl de waardering voor de producten zeer wordt gewaardeerd.

Wauwwieeee

Toen ik het doosje open deed was het al een hele ervaring, alles was met zoveel zorg ingepakt. Het rook ook heerlijk! De producten zijn fantastisch. Ik ben blij dat ik ze heb ontdekt.

29 dicembre 2025

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor de lovende woorden. We zijn blij dat we mochten bijdragen aan de mooie ervaring en zien uit naar een volgend bezoek.

Valutata 5 stelle su 5

Goede kwaliteit van de producten

Goede kwaliteit van de producten. Snel bezorgd en attent verpakt met heerlijke geurende rozenknoppen. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

29 dicembre 2025

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en de waardering voor de kwaliteit, zorg en verpakking. Het vertrouwen wordt zeer gewaardeerd. Graag tot een volgende keer!

Kohl houder glas

Snelle levering, product was precies zoals beschreven. Heel blij mee!

27 ottobre 2025

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze mooie feedback en het vertrouwen in onze producten. We vinden het fijn om te vernemen dat je tevreden bent en zien uit naar een volgend bezoek!

Valutata 5 stelle su 5

Heel blij met de mooie spulletjes

Super fijne producten alles wat ik kocht is super. En heel mooi ingepakt zelfs het pakketje rook lekker. Alles mooi ingepakt en rozenblaadjes.

25 agosto 2025

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze hartverwarmende beoordeling. Wat fijn om te vernemen dat de producten, de geur en de verpakking zo in de smaak vielen!

Keurig verpakt

Keurig verpakt, bestelling prima uitgevoerd!

28 aprile 2025

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling. We vinden het fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen en de bestelling goed is ontvangen.

Valutata 5 stelle su 5

Goede crème voor een mooie prijs. Aanrader!

26 marzo 2025

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor het vertrouwen, een beoordeling als deze is een zegen. Graag tot een volgend moment van rust en luxe!

Met liefdevolle aandacht,

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden Alles is keurig op tijd geleverd. De producten zijn eerlijk en goed. Er was een kortingscode niet toegepast (mijn foutje) maar na contact met de klantenservice is alles zonder problemen goed gekomen. Heel fijn!

17 marzo 2025

Risposta di Zenay Cosmetics®

Hartelijk dank voor de mooie woorden en het delen van de ervaring. We vinden het belangrijk dat alles soepel en eerlijk verloopt, dus we zijn blij dat we het samen goed hebben kunnen oplossen.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Met liefdevolle aandacht,
Team Zenay Cosmetics

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più